Minik Serçe

Minik Serçe

Son dakika Minik Serçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Minik Serçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Minik Serçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Minik Serçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan minik serçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 minik serçe haberi bulunmuştur. Tüm minik serçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecek
Sezen Aksu Seyran ve Ferit için şarkı besteledi! Yalı Çapkını'nın şarkısını Mert Ramazan Demir söyleyecek Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını ikinci sezon bölümleriyle de ilgi çekmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit'in hikayesinin anlatıldığı dizi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Minik Serçe lakaplı sanatçı Sezen Aksu'nun Mert Ramazan Demir'i instagram'dan takip etmesi sonrası çıkan haber seyirciyi heyecanlandırdı.
1.10.2023 Televizyon
Sezen Aksu'nun yalısında şoke eden olay! 'Hepinizi öldürürüm'
Sezen Aksu'nun yalısında şoke eden olay! 'Hepinizi öldürürüm' Minik Serçe lakalplı Sezen Aksu’nun Beykoz’daki denize sıfır yalısında birkaç ay önce korku dolu anlar yaşandı. Azerbaycan uyruklu L.M. adlı kadın Ekim 2022’de Sezen Aksu'nun İstanbul Kanlıca'daki yalısına girdi. Kendisini engellemeye çalışan güvenlik görevlisini itip Sezen Aksu'ya ulaşmaya çalışırken, "Hepinizi öldürürüm" diye tehditler savurdu. Aksu, daha önce de üç kez kapısına dayanan saplantılı hayranından şikâyetçi oldu.
8.07.2023 Magazin
Sezen Aksu Hatay’a gitti, depremzedeleri ziyaret etti
Sezen Aksu Hatay’a gitti, depremzedeleri ziyaret etti Türk pop müziğinin ‘Minik Serçe’si Sezen Aksu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay’a gitti. Depremzedeleri ziyaret eden ünlü sanatçı onlarla sohbet edip moral verdi.
11.03.2023 Magazin
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum!
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum! Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum Türkbükü'nde bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Ünlü şarkıcı, bu hafta da sahnesinde aynı elbiseyi giydi.
17.07.2022 Magazin
Sezen Aksu sahnelere dönecek mi? Mithat Can açıkladı...
Sezen Aksu sahnelere dönecek mi? Mithat Can açıkladı... 'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu, 2016'da İstanbul'da müzikseverlerin karşısına çıktığı ve "Sezen'li Yıllar" adını taşıyan konser ile 40 yıllık sahne hayatına veda etmişti. Usta sanatçının oğlu Mithat Can Özer, önceki gün Armutlu'da görüntülendi. Mithat Can, müzik kariyerinde unutulmaz şarkılara imza atan annesi ile ilgili soruya yanıt verdi.
12.06.2022 Magazin
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...'
Sezen Aksu'nun şarkı sözleri tartışma konusu oldu! Cübbeli Ahmet Hoca, Ali Babacan'a saydırdı ' Rey için ana babasını satanlar...' Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sanatçıya bir kesim tepki gösterirken bir kesim ise destek verdi. Sezen Aksu'yla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada dini değerlere hassasiyet çağrısı yapıldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Aksu'ya destek verdi. Babacan'ın Sezen Aksu'ya yaptığı desteğe tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca Hz. Adem ve Hz. Havva'nın insanlığın ilk atası olmasına atıfla "Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?" eleştirisinde bulundu. Mustafa Sandal ve Seda Sayan, ünlü şarkıcıya destek çıkarken, Diyanet-Sen tepki gösterdi. Ankara'da bir grup avukat ise suç duyurusunda bulundu.
21.01.2022 Gündem
Enis Arıkan yıllar sonra paylaştı! Arkadaki isim...
Enis Arıkan yıllar sonra paylaştı! Arkadaki isim... Usta sanatçı Sezen Aksu uyuduğu sırada, yakın arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte selfie çeken oyuncu Enis Arıkan, yıllar sonra Minik Serçe'nin izniyle yayınladığı fotoğrafın hikayesini anlattı.
26.08.2021 Magazin
Sezen Aksu'ya şaşırtan sürpriz! Bir kamyon dolusu...
Sezen Aksu'ya şaşırtan sürpriz! Bir kamyon dolusu... Mithat Can Özer, önceki gün sevgilisi Alina Boz’la annesi Sezen Aksu’yu Bodrum-Akyarlar’daki evinde ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde 67’nci yaşını kutlayan ünlü sanatçının evinin bahçesine kamyonetle çiçek getirildi.
28.07.2021 Magazin
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri!
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri! Olağanüstü şarkı sözleri, besteleri ve dokunaklı sesi ile milyonların kalbine taht kuran Sezen Aksu'nun bugün doğum günü... Minik Serçe 67. yaşına bastı. Sevenleri ve dostları ünlü şarkıcının doğum gününü kutladı. Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu'nun doğum gününü Twitter'da da TT (Trend Topic) listesinde yer aldı. İşte Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri...
13.07.2021 Gündem
Asil Mucize’den ‘Tükeneceğiz’ yorumu
Asil Mucize’den ‘Tükeneceğiz’ yorumu Profesyonel müzik yaşamına 2014 yılında ‘Mucize’ adlı şarkıyla güçlü bir giriş yapan Asil Mucize, şimdi de ‘Tükeneceğiz’ ile yeniden müzikseverlerle buluşuyor.
23.03.2021 Kültür Sanat
Sezen Aksu’dan ‘Karşıyım’
Sezen Aksu’dan ‘Karşıyım’ ‘Demo 2’ isimli albümünü yayınlamaya devam eden Sezen Aksu, Harun Kolçak’ın 15 yıl önce seslendirdiği ‘Karşıyım’ isimli şarkısını sevenleriyle buluşturdu.
18.07.2020 Magazin
Yıldız Tilbe, Sezen Aksu’ya kedi hediye etti
Yıldız Tilbe, Sezen Aksu’ya kedi hediye etti Şarkıcı Yıldız Tilbe, 25 yıl sonra barıştığı 'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu’ya kedi armağan etti.
29.06.2020 Magazin
Minik Serçe'nin hastalığı yeniden nüksetti
Minik Serçe'nin hastalığı yeniden nüksetti Minik Serçe lakabıyla bilinen sanatçı Sezen Aksu, 2014 yılında yakalandığı Kolit hastalığının nüksetmesiyle birlikte tedavi sürecine yeniden başladı. Kolit atakları nedeniyle sıkıntı çektiğini ifade eden Sezen Aksu, bu durumun günlük hayatını etkilediğini vurguladı.
17.05.2020 Magazin
Kolit hastalığına yakalandı
Kolit hastalığına yakalandı Sezen Aksu’nun, ‘Demo 2’ projesi kapsamında, daha önce Ebru Gündeş’in seslendirdiği ‘Kaybedenler’ parçası, dijital platformlardaki yerini aldı.
16.05.2020 Magazin
Sezen Aksu şaşırttı: Evde Sezen Aksu dinlemek yasaktır!
Sezen Aksu şaşırttı: Evde Sezen Aksu dinlemek yasaktır! Sezen Aksu, ‘Demo 2’ albümü için yazdığı yazıda, "Bizim evde Sezen Aksu dinlemek yasaktır. Bu uyulması zorunlu bir kuraldır" dedi
17.01.2020 Magazin
Alina Boz: Sadece iki uzun ilişkim oldu
Alina Boz: Sadece iki uzun ilişkim oldu Alina Boz, 'Kutsal Motor' adlı YouTube kanalında yayınlanan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk oldu.
4.01.2020 Magazin
Sezen Aksu sahiplendiği sıpaya, yalısının kapılarını açtı
Sezen Aksu sahiplendiği sıpaya, yalısının kapılarını açtı Sezen Aksu, geçen yıl sahiplendiği ‘Boza’ adlı sıpaya Kanlıca’daki yalısının kapılarını açtı.
2.01.2020 Magazin
Ayta Sözeri'den Sezen Aksu'ya teşekkür
Ayta Sözeri'den Sezen Aksu'ya teşekkür Şarkıcı Ayta Sözeri, önceki gece Dalmaz Center'da sahneye çıktı.
14.12.2019 Magazin
Sertab Erener’den ‘Sezen Aksu’ itirafı
Sertab Erener’den ‘Sezen Aksu’ itirafı Minik Serçe Sezen Aksu'nun müzik dünyasına kazandırdığı şarkıcı Erener'den itiraf geldi.
29.11.2019 Magazin
Minik Serçe'den İvana Sert'e büyük jest
Minik Serçe'den İvana Sert'e büyük jest 'İmalat hatası' şarkısıyla müzik dünyasına adım atan ve söylediği şarkılarla bol bol eleştiri alan İvana Sert'e, Sezen Aksu'dan destek geldi.
28.11.2019 Magazin
Alina Boz: Evlilik için çok erken
Alina Boz: Evlilik için çok erken 'Minik Serçe' lakaplı şarkıcı Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşayan oyuncu Alina Boz, ‘Karakomik Filmler’ serisinin ilk filmleri 'Kaçamak' ve '2 Arada'nın galasına tek başına katıldı.
17.10.2019 Magazin
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı
Sezen Aksu, babasını son yolculuğuna uğurladı SANATÇI Sezen Aksu’nun, İzmir’de 91 yaşında vefat eden babası Sami Yıldırım’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Sezen Aksu’yu, acılı gününde, Sibel Can, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Sıla, Müjde Ar ve Demet Akbağ’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler de yalnız bırakmadı.
24.08.2019 Magazin
"Anam bu Sezen her yerde satıyor"
"Anam bu Sezen her yerde satıyor" Ayta Sözeri, Harbiye Açıkhava' da gösterdiği performans sonrasında Bodrum'da sahne aldı.
15.07.2019 Magazin
İdil Fırat, Sezen Aksu'nun doğum gününü kutladı
İdil Fırat, Sezen Aksu'nun doğum gününü kutladı Sezen Aksu 2004-2006 arasında iş insanı Önder Fırat ile aşk yaşamıştı. Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat o dönemde çok iyi anlaştığı Minik Serçe'nin doğum gününü kutladı
14.07.2019 Magazin
Lakabı Minik Serçe ama kalbi dev gibi!
Lakabı Minik Serçe ama kalbi dev gibi! Pop müziğin dev ismi Sezen Aksu, kalbinin büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. Minik Serçe; Okan Oflaz tarafından kurulan Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği için seferber oldu.
9.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Minik Serçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki minik serçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.