Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Aile ve Sosyal Hizmetler müfettiş yardımcısı alınacak. Yayımlanan ilana göre, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları arasından 17, sosyal hizmet, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, çocuk gelişimi, psikoloji ve sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları arasından 3 olmak üzere giriş sınavı ile personel alınacak. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte müfettiş yardımcısı alımı sınavı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak!
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak. Yayımlanana ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul ve Edirne teşkilatlarında boş bulunan kadrolara büro personeli, müze görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Peki, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar memur alımı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi 144 sözleşmeli personel alacak! İşte Milli Saraylar personel alımı başvuru şartları!
Milli Saraylar İdaresi 144 sözleşmeli personel alacak! İşte Milli Saraylar personel alımı başvuru şartları! Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na temizlik görevlisi, büro personeli ile koruma güvenlik ve güvenlik görevlisi kadrolarında 144 personel alınacak. Başvurular 24 Nisan’da sona eriyor. Peki, Milli Saraylar personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Milli Saraylar İdaresi personel alımı başvuru şartları!
15.04.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak!
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular, 25 Nisan’da başlayıp 1 Mayıs’ta sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Göç İdaresi personel alımı başvuru şartları!
16.04.2022 Personel Alımı
Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu
Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı yapılacak! Resmen duyuruldu ve belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alım süreci başlatılıyor. Tercih kılavuzu ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlandıktan sonra tercihler 15 Mart tarihine kadar yapılabilecek. Aynı zamanda temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapmak üzere toplam 10 bin sürekli işçi alınacak. Başvurular İŞKUR internet süresi üzerinden yapılacak.
11.03.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak!
Milli Saraylar İdaresi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! Milli Saraylar İdaresi 30 sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında çalıştırılmak üzere 30 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanında sözleşmeli personel alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almaları gerekiyor. Başvurular 18 Mart’ta sona erecek. Peki, Milli Saraylar sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
10.03.2022 Personel Alımı