Milli Futbolcu

Milli Futbolcu

Son dakika Milli Futbolcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Futbolcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Futbolcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Futbolcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli futbolcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.120 milli futbolcu haberi bulunmuştur. Tüm milli futbolcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler gol attı Ancelotti karar değiştirdi! Tarihe geçti, maç sonu hareketi olay oldu
Arda Güler gol attı Ancelotti karar değiştirdi! Tarihe geçti, maç sonu hareketi olay oldu Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor. İspanya La Liga'nın 33. haftasında Real Sociedad ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Oynanan maçı Real Madrid, milli futbolcu Arda Güler'in golü ile 1-0 kazandı ve kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Maç sonu Ancelotti yeni Arda Güler kararını açıkladı. Öte yandan milli yıldız tarih geçerek maç sonu yaptığı hareketle gündem oldu. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun West Bromwich Albion'da top koşturan milli futbolcunun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.
26.04.2024 Futbol
Arda Güler'in istediği sonunda oluyor! Ancelotti'den Türk taraftarları sevindirecek karar
Arda Güler'in istediği sonunda oluyor! Ancelotti'den Türk taraftarları sevindirecek karar Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, deplasmanda Real Sociedad'a karşı oynayacakları lig maçında Arda Güler'e süre vermeyi düşündüğünü söyledi. Öte yandan Milli futbolcu Arda Güler için müjdeli haber geldi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç ne yaparsa yapsın kabul etmiyor! Ferdi Kadıoğlu derken İsmail Yüksek ayarı bozdu
Ali Koç ne yaparsa yapsın kabul etmiyor! Ferdi Kadıoğlu derken İsmail Yüksek ayarı bozdu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı. Ali Koç'un bu teklifler sonrası kararı belli oldu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi Fenerbahçe bu sezon gösterdiği etkili performansla Avrupa devlerini peşine takan İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi.
21.04.2024 Şampiy10
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları bu gece oynanan iki karşılaşmayla tamamlandı. Normal süresi ile uzatma dakikaları 1-1 sona eren maçın penaltı atışlarında Manchester City'e 4-3 üstünlük kuran Real Madrid ve sahasında ağırladığı Arsenal'i 1-0 mağlup eden Bayern Münih yarı finale yükseldi.
17.04.2024 Şampiy10
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatırına sabret
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatırına sabret Galatasaray'da Alanyaspor maçındaki futboluyla eleştirilere hedef olan milli oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
16.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcudan güzel haber
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcudan güzel haber Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde 5 futbolcunun son durumu belli oldu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç yıldız ismi sezon sonu gönderiyor! Szymanski yerine gidiyor, tarihi bonservis
Ali Koç yıldız ismi sezon sonu gönderiyor! Szymanski yerine gidiyor, tarihi bonservis Premier Lig ekibi Aston Villa, transfer listesinin başına Sarı-Lacivertliler'in yıldız futbolcusunu yazdı. İngilizler sezon sonu Fenerbahçe’nin kapısını çalacak. Fenerbahçe, milli futbolcu için 30 milyon Euro bonservis bekliyor.
3.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, sergilediği performansla Alman devini peşine taktı. Alman devi, genç yıldız için gözden çıkardığı rakam ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...
26.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler ne yaptıysa olmadı! Real Madrid bu kez takas edecek, yeni takımını açıkladılar
Arda Güler ne yaptıysa olmadı! Real Madrid bu kez takas edecek, yeni takımını açıkladılar Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Milli futbolcu Arda Güler için Real Madrid'e sürpriz bir takas teklifi yapıldı. Real Madrid'in yaz transferinde 60 milyon euro bedelle kadrosuna katmaya hazırlandığı genç yıldızın kulübü Arda Güler'i takasta istedi.
21.03.2024 Fenerbahçe
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
Trabzonspor'da hedef Kenan Karaman! Almanlar duyurdu
Trabzonspor'da hedef Kenan Karaman! Almanlar duyurdu Trabzonspor, Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Kenan Karaman ile ilgileniyor. Kenan Karaman, 2021-2022 sezonunda Türkiye'de Beşiktaş forması giymişti.
17.03.2024 Şampiy10
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Futbol
Gol attı ama yine göze giremedi! Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar
Gol attı ama yine göze giremedi! Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar Arda Güler, İspanya'da adım adım kendini buluyor. Transferinin hemen ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan bir hayli uzak kalan milli futbolcu, ilk golünü LaLiga'nın 28. haftasında Celta Vigo'ya karşı kaydetti. Bir diğer yandan Arda Güler için transfer dedikoduları da gelmeye devam ediyor. İtalyanlar, milli futbolcunun geleceğine dair flaş bir haberi duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları…
12.03.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ilk golünü attı
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ilk golünü attı İspanya La Liga'nın 28. haftasında Real Madrid, Celta Vigo'yu konuk etti. Heyecan dolu maç 4-0'lık skorla sona erdi. Maça 90. dakikada giren milli futbolcu Arda Güler, 4 dakikada sonra enfes bir golle siftah yaptı.
10.03.2024 Futbol
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı İtalyan devi Juventus, Avrupa devlerinin dikkatini çeken Milli futbolcu Kenan Yıldız için kararını verdi. Genç futbolcuyla görüşmeler başladı. İşte detaylar...
9.03.2024 Süper Lig
Abdülkadir Ömür İngiltere'de zirvede! Herkes onu konuşuyor
Abdülkadir Ömür İngiltere'de zirvede! Herkes onu konuşuyor Devre arasında, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür performansıyla İngiltere'de dikkatleri çekmeyi başardı.
9.03.2024 Süper Lig
Real Madrid Arda Güler paylaştı! Ancelotti antrenmanı durdurdu: Hep yapıyor, hayrete düştü
Real Madrid Arda Güler paylaştı! Ancelotti antrenmanı durdurdu: Hep yapıyor, hayrete düştü Real Madrid, Celta Vigo maçı için hazıorlıklarını sürdürürken istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler ise antrenmanlarda yeteneklerini sergiliyor. Milli futbolcu takımının son idmanında sergilediği resitalin ardından özel tebrik aldı. İşte detaylar...
9.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Fred sonrası bir sakatlık şoku daha!
Fenerbahçe'de Fred sonrası bir sakatlık şoku daha! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'ı 3-0 mağlup ederken sakatlıklarla sarsıldı. Maçın sonunda yıldız futbolcu sahadan sedyeyle çıkarıldı.
8.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından maç sonrası evine giden Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü, yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra kaçan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
6.03.2024 Gündem
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği performans sayesinde adını dünya devlerine duyuran milli futbolcu, 20 milyon Euro bonservis ve bonuslarla birlikte İspanya'ya uçtu. Ancak Real Madrid'de beklentilerin altında bir performans sergileyen Arda Güler'in kiralık olarak gönderilme ihtimali gündemde. Bu doğrultuda milli futbolcunun imzayı atacağı takımı İspanyol basını duyurdu.
6.03.2024 Fenerbahçe
Trafikte saldırıya uğramıştı! Oktay Derelioğlu’dan yeni açıklama
Trafikte saldırıya uğramıştı! Oktay Derelioğlu’dan yeni açıklama Oktay Derelioğlu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Eski milli futbolcu trafikte yaşadığı saldırıya dair de açıklama yaptı.
6.03.2024 Magazin
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım!
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım! Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
1.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Milli Futbolcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli futbolcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.