Mike Pence

Mike Pence

Son dakika Mike Pence haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mike Pence ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mike Pence haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mike Pence

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mike pence gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 mike pence haberi bulunmuştur. Tüm mike pence haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı İlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023 Dünya
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, yeni çıkan kitabındaki Türkiye iddiaları hakkında açıklama yaptı.
26.01.2023 Gündem
ABD’nin eski Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evinde gizli belgeler bulundu
ABD’nin eski Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evinde gizli belgeler bulundu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın yardımcısı Mike Pence’in evinde geçtiğimiz hafta gizli belgeler bulunduğu ve belgelerin Federal Soruşturma Bürosu’na (FBI) teslim edildiği bildirildi.
24.01.2023 Dünya
Türkiye iki bölgeyi vuracak! Operasyon yapacak
Türkiye iki bölgeyi vuracak! Operasyon yapacak Milli Güvenlik Kurulu’nun (MGK) önceki günkü toplantısında da gündeme gelen Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Suriye’nin kuzeyinde olası bir operasyon başlatması durumunda, operasyon bölgesinin Türkiye’ye verilen sözlere rağmen terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin faaliyetlerini sürdürüp iyice yuvalandığı Tel Rıfat ile Menbiç bölgeleri olması bekleniyor.
28.05.2022 Gündem
ABD’de 6 Ocak Kongre baskının soruşturan komite, Ivanka Trump’ı ifadeye çağırdı
ABD’de 6 Ocak Kongre baskının soruşturan komite, Ivanka Trump’ı ifadeye çağırdı ABD’de 6 Ocak 2021’deki kanlı Kongre baskınını soruşturan Temsilciler Meclisi Komitesi, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump’ı ifade çağırarak soruşturmada gönüllü işbirliği yapmasını istedi.
20.01.2022 Dünya
Eski ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, dede oldu
Eski ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, dede oldu ABD’de eski Başkan Donald Trump’ın yönetiminde Başkan Yardımcısı olan Mike Pence, dede oldu.
14.03.2021 Dünya
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı...
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı... Gelen son dakika haberine göre; ABD'de başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan kanlı kongre baskınının yankıları sürüyor. Bir yandan eski başkan Trump'ın baskındaki payı Senatoda'ki azil davasında tartışılırken bir yandan da baskının yeni ortaya çıkan görüntüleri sadece ABD'de değil tüm dünyada gündem olmaya devam ediyor.
13.02.2021 Dünya
Trump için noktayı koydu: Artık partide yeri yok
Trump için noktayı koydu: Artık partide yeri yok ABD'nin eski Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Cumhuriyetçi Partinin geleceğinde artık eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yerinin olmadığını düşündüğünü belirtti.
12.02.2021 Dünya
Ve belli oldu! İşte ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden'ın alacağı kararlar
Ve belli oldu! İşte ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden'ın alacağı kararlar ABD basını Başkan Joe Biden'ın göreve başladıktan sonra almayı düşündüğü bir dizi kritik kararı paylaştı. Yeni Başkan'ın Çarşamba günü iktidara gelir gelmez Paris İklim Anlaşması, seyahat yasakları ve koronavirüs salgınıyla ilgili olarak çok kritik kararlar alacağı ifade edildi.
17.01.2021 Dünya
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit...
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit... Dünya nefesini tuttu ABD'de yapılacak yemin törenini bekliyor. 20 Ocak'taki yemin töreni için önlemler en üst düzeyde. Başkent Washington’a 20 binden fazla asker konuşlandı. Bu sayı, Irak ve Afganistan’daki Amerikan askerlerinin dört katı.
16.01.2021 Dünya
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını...
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını... Kongre baskınıyla sarsılan ABD'de sular durulmuyor… İddialara göre ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner, güvenliklerinden sorumlu gizli servis elemanlarının evlerindeki tuvalet ve banyoları kullanmalarını yasakladı. Bunun üzerine eski Başkan Barrack Obama ve Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evlerindeki tuvaletleri kullanmak zorunda kalan gizli servis elemanlarına 100.000 dolara (yaklaşık 730.000 lira) yeni tuvalet-banyo yapıldı.
15.01.2021 Dünya
Trump'tan son dakika çağrısı: Tüm ABD halkını...
Trump'tan son dakika çağrısı: Tüm ABD halkını... ABD Başkanı Donald Trump, Joe Biden'ın yemin töreni öncesi ABD halkına "tansiyonu düşürme ve sinirlerine hakim olma" çağrısı yaptı.
13.01.2021 Dünya
Dünyaya duyurdular! Facebook'tan hepsi kaldırılacak...
Dünyaya duyurdular! Facebook'tan hepsi kaldırılacak... Skandal Kongre baskınından sonra yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD Başkanı Donald Trump, FBI'ın "Başkanlık devir-teslim töreninde silahlı protesto gösterileri düzenlenebileceği" uyarıları üzerine Washington DC'de 24 Ocak'a kadar geçerli olacak acil durum ilan etti. Facebook ise, ABD Başkanı Donald Trump'ın 3 Kasım Başkanlık seçimlerine hile karıştırıldığı iddiası üzerine destekçileri arasında kullanılan "çalmayı durdur" ifadesi içerikli bütün paylaşımların kaldırılacağını duyurdu.
12.01.2021 Dünya
ABD'de Demokratlar Trump'ı 'ABD hükümetine karşı kasten şiddete teşvik' ile suçluyor
ABD'de Demokratlar Trump'ı 'ABD hükümetine karşı kasten şiddete teşvik' ile suçluyor ABD Temsilciler Meclisine sunulan tasarıda Başkan Donald Trump'a, 6 Ocak'taki Kongre baskını dolayısıyla "ABD hükümetine karşı kasten şiddete teşvik" suçlaması yöneltildi. Söz konusu azil maddesinin Temsilciler Meclisinde kabul edilmesi, Trump'ın "görevden alınması istemiyle suçlanan ilk başkan" olarak tarihe geçmesi anlamına gelecek.
11.01.2021 Dünya
Trump'a bir darbe daha! Azil süreci başlıyor
Trump'a bir darbe daha! Azil süreci başlıyor ABD'de Demokratların, Kongre baskını olayından sorumlu tuttukları Başkan Donald Trump'a karşı pazartesi günü yeni bir azil süreci başlatmaya hazırlandıkları bildirildi. Trump Temsilciler Meclisinde suçlu bulunursa "hakkında iki kez azil suçlaması yapılan" ilk başkan olarak kayıtlara geçecek.
8.01.2021 Dünya
ABD'de dehşete düşüren gelişme: Nükleer saldırı düzenleyebilir
ABD'de dehşete düşüren gelişme: Nükleer saldırı düzenleyebilir ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley ile Başkan Donald Trump'ın herhangi bir savaş başlatması veya nükleer bir saldırı düzenlemesini engellemeye yönelik tedbirleri ele alan bir telefon görüşmesi yaptıklarını açıkladı.
8.01.2021 Dünya
ABD'de Kongre baskınının ardından Beyaz Saray'daki istifalar sürüyor
ABD'de Kongre baskınının ardından Beyaz Saray'daki istifalar sürüyor ABD'de Donald Trump destekçilerinin Kongre binasını basmasının ardından, Kuzey İrlanda Özel Temsilcisi Mick Mulvaney ve Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Matt Pottinger de yönetimden istifa eden isimler arasına katıldı.
7.01.2021 Dünya
Trump'a büyük darbe! Başkanlığını devredene kadar kullanamayacak
Trump'a büyük darbe! Başkanlığını devredene kadar kullanamayacak Sosyal medya devlerinden Facebook, ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabını, destekçilerinin Kongre'yi basmasının ardından süresiz engelleyeceğini açıkladı.
7.01.2021 Gündem
ABD Kongresi Joe Biden'ın başkanlığını onayladı
ABD Kongresi Joe Biden'ın başkanlığını onayladı ABD Kongresi'ndeki tarihi oturumda Vermont eyaletinin sonuçlarının kayda geçmesiyle Joe Biden 271 delegeye ulaşıp resmen ABD Başkanı oldu.
7.01.2021 Dünya
ABD’de ne oluyor, neden karıştı? Amerika protesto gösterilerinde son durum ve ölü- yaralı sayısı: Sırasıyla ABD’de yaşananlar…
ABD’de ne oluyor, neden karıştı? Amerika protesto gösterilerinde son durum ve ölü- yaralı sayısı: Sırasıyla ABD’de yaşananlar… ABD'de 3 Kasım 2020'deki başkanlık seçim sonuçlarının resmen tescil edileceği Kongre oturumu başladıktan kısa bir süre sonra protesto gösterileri başladı gösteriler deyim yerindeyse çığırından çıktı. ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin Kongre binasına girmesiyle Washington'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yaşanan olaylarda 4 gösterici hayatını kaybetti, 52 kişi ise gözaltına alındı. Amerika son durum…
7.01.2021 Gündem
BM Genel Sekreteri Guterres: Üzüntü duydum
BM Genel Sekreteri Guterres: Üzüntü duydum Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ABD Kongresinin Başkan Donald Trump'ın destekçileri tarafından basılmasının ardından yaşanan olaylardan üzüntü duyduğunu bildirdi.
7.01.2021 Dünya
Eleştirilerin ardından Macron'dan ilk ABD açıklaması
Eleştirilerin ardından Macron'dan ilk ABD açıklaması Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD'deki olaylara tepki vermediği ve sessiz kaldığı eleştirilerinden sonra açıklamada bulundu.
7.01.2021 Dünya
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'den kınama
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'den kınama ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Donald Trump yanlısı protestocuların Kongre binasını basmasını kınadı.
7.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mike Pence ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mike pence haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.