Mı

Son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelişmeleri de dahil olmak üzere 120.220 mı haberi bulunmuştur. Tüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
26.04.2024 Magazin
MEB yeni müfredat taslağı (içeriği) açıklandı mı? Okullarda yeni müfredat nasıl olacak, müfredat değişikliği ne zaman uygulanacak?
MEB yeni müfredat taslağı (içeriği) açıklandı mı? Okullarda yeni müfredat nasıl olacak, müfredat değişikliği ne zaman uygulanacak? Yeni müfredat tarihi merak ediliyor. 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak. Bakan Yusuf Tekin yeni müfredat için tarih de verdi. Peki, müfredat değişikliği ne zaman açıklanacak, yeni müfredat nasıl olacak? Türkiye yüzyılı maarif modeli nedir, yeni müfredat açıklandı mı?
26.04.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi, kılavuz ve branş dağılımı ile ilgili aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alımı ilanına göre 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek. Başvuru yapacak adaylar ÖSYM tarafından açıklanacak tercih kılavuzunu bekliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman, Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
26.04.2024 Çalışma Hayatı
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri olay oldu. Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi. İşte detaylar:..
26.04.2024 Fenerbahçe
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.04.2024 İddaa
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Naneli şeyler tükettikten sonra su içince ağzımız neden buz gibi olur? Bilim “TRPM8” diyor; işte nane ve soğukluk ilişkisi!
Naneli şeyler tükettikten sonra su içince ağzımız neden buz gibi olur? Bilim “TRPM8” diyor; işte nane ve soğukluk ilişkisi! Naneli şeker yedikten sonra su içtiğinizde ağzınızda bir yanma hissi mi yaşıyorsunuz? Ya da naneli sakız çiğnerken su size neden buz gibi geliyor? İşte bunun bilimsel bir açıklaması var ve oldukça ilginç!
25.04.2024 Yaşam
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye’ye giriş yapan toz fırtınası Adana’da etkili oldu, araçları toz kapladı.
25.04.2024 Adana
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Ersun Yanal sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yaptı.
25.04.2024 Fenerbahçe
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak?
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak? Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verileceği iddiaları gündeme gelince desteğe yönelik araştırmalar da hızlandı. İddialara göre düşü emekli maaşı alanlar için şehrin ekonomik parametreleri göz önünde bulundurularak yardımlar verilecek. Peki, Emekliye bölgesel destek ne zaman verilecek, bölgesel destek nedir, şartlar açıklandı mı, kapsamı ne olacak, gerçekten emekliye bölgesel destek verilecek mi?
25.04.2024 Ekonomi
Sadece 3 baykuşun olduğu bu zeka testini çözerek yüksek dikkati yeteneğinizi kanıtlayın!
Sadece 3 baykuşun olduğu bu zeka testini çözerek yüksek dikkati yeteneğinizi kanıtlayın! Optik illüzyonlardan bazıları dünya çapında ses getirir. İnsan zihnini ve dikkatini zorlayan bu zeka testi bulamacalarında önemli olan algıyı seçiçi olarak kullanabilmektir. Resime gizlenmiş 3 baykuşu bulabilen ve testi çözebilenler yüksek performansa ve dikkate sahip olabilirler mi?
25.04.2024 Yaşam
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
25.04.2024 Yaşam
İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyip kaçtılar
İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyip kaçtılar Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi. Yaşanan tartışmayı taksi sürücüsü cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
25.04.2024 Gündem
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi? GAİN platformunda izleyiciyle buluşan Dengeler Biri Olmak dizisi ilk iki bölümüyle büyük ses getirdi. Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Dengeler Biri Olmak dizisinin senaryosunu Sarp Kalfaoğlu yazıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Dengeler Biri Olmak dizisi hangi gün yayınlanıyor? Başrolde yer alan Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
25.04.2024 Magazin
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Dolar, altın ve borsa yatırımcısına uyarı
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Dolar, altın ve borsa yatırımcısına uyarı Merkez Bankası faiz kararıyla ilgili dikkat çeken yorum geldi. Yurt içi piyasaların gözü kulağı bugün açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki faizde bir değişiklik olacak mı? Karar altın, dolar ve borsayı nasıl etkiler? İşte tahminler...
25.04.2024 Ekonomi
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor?
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor? Yayın hayatı kısa süren dizilere bir yenisi daha eklendi. Now Tv'de izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Şevket Çoryh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı aile ve dostluk temalı dizi beklenen karşılığı alamadı. Yedinci bölümde veda edecek olan Korkma Ben Yanındayım dizisi neden final yapıyor?
24.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.