Metin Şentürk

Metin Şentürk

Son dakika metin şentürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metin şentürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metin şentürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Şentürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin şentürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 metin şentürk haberi bulunmuştur. Tüm metin şentürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan engelli ataması açıklaması: Rekor üstüne rekor kırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan engelli ataması açıklaması: Rekor üstüne rekor kırdık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Engelli kardeşlerimizle ilgili ön yargıları kırdığımız ölçüde onların önündeki engelleri kaldırabiliriz. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak milletimden engellilerimiz konusunda daha fazla hassasiyeti ve dayanışma bekliyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Şimdiye kadar 62 bin 337 engelli ataması yaparak bu alanda rekor üstüne rekor kırdık. Halihazırda toplam kamu çalışanları içinde engellilerin oranı yüzde 2’ye yaklaşmıştır. İnşallah önümüzdeki dönemde bu sayının aratacağına inanıyorum” diye konuştu.
28.11.2021 Siyaset
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Metin Şentürk'ten belalı tamirciye dava!
Metin Şentürk'ten belalı tamirciye dava! Metin Şentürk, aracındaki arızayı gideremeyen tamirciden ücretini geri istedi. Tamirciyle atışan sanatçı, hakarete maruz kaldığını ileri sürerek savcılığa başvurdu.
8.09.2021 Magazin
Metin Şentürk'e şok! İtirazı reddedildi!
Metin Şentürk'e şok! İtirazı reddedildi! Yargıtay, yerel mahkeme tarafından eski eşi Fulya Kalkavan’a 4 milyon 337 bin 793 lira katılma alacağı ödemesine hükmedilen Metin Şentürk’ün itirazını reddetti. Fulya Kalkavan’ı haklı bulan Yargıtay, yerel mahkemece verilen bu kararı onadı.
2.06.2021 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 9. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 9. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Türkiye'nin ünlü sanatçısı Cengiz Kurtoğlu şarkıları söylenecek!
25.04.2021 Televizyon
Metin Şentürk koronavirüse yakalandı
Metin Şentürk koronavirüse yakalandı Ünlü Şarkıcı Metin Şentürk, koronavirüse yakalandı. Şarkıcı, "Tedavi sürecim başladı. Sağlık durumun şu an iyi ve endişe edilecek bir durum yok" dedi.
14.12.2020 Magazin
İçişleri Bakanlığından sanal dolandırıcılığa uyarı
İçişleri Bakanlığından sanal dolandırıcılığa uyarı İçişleri Bakanlığı, sahte sosyal medya hesapları, internet siteleri, e-posta ve kısa mesajlar aracılığıyla yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı dikkatli olmaları için vatandaşları, hazırladığı kamu spotlarıyla bilgilendiriyor.
25.03.2020 Gündem
Metin Şentürk'ün babası hayatını kaybetti
Metin Şentürk'ün babası hayatını kaybetti Şarkıcı Metin Şentürk'ün babası Şükrü Şentürk yaşamını yitirdi. Uzun zamandır yoğun bakımda olan Şükrü Şentürk'ün ölüm haberini şarkıcı, sosyal medya hesabından duyurdu.
12.01.2020 Magazin
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları...
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları... Usta sanatçı Yıldız Kenter, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kenter'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü Tiyatro Sanatçısı Kenter'in son olarak çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
18.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı ve sporcular ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.
25.05.2019 Siyaset
Mahkeme kararını verdi!
Mahkeme kararını verdi! Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Mahkeme, Şentürk’ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verdi. Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten evli oldukları dönemde birlikte yaşadıkları Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan 500 metrekare alan üzerine kurulu 4 katlı lüks malikanenin yarısını istemişti.
28.11.2018 Magazin
Hakan Altun cenazede fenalaştı!
Hakan Altun cenazede fenalaştı! Ünlü sanatçı Hakan Altun’un vefat eden babası Hasan Altun son yolculuğuna uğurlandı. Babasını kaybetmenin acısını yaşayan Altun, gözyaşlarına hakim olamadı.
2.11.2017 Magazin
Bizi çok duygulandırdılar
Bizi çok duygulandırdılar Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası final maçında İngiltere ile karşı karşıya geldi ve şampiyon oldu. Haluk Levent ve Demet Akalın gibi ünlü isimler milliler için kolları sıvadı
10.10.2017 Magazin
İddialı yarışma 'erken final' kararı aldı!!
İddialı yarışma 'erken final' kararı aldı!! Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, istenilen reytinglere bir türlü ulaşamayan yarışmanın ekranlara erken veda edeceğini duyurdu.
22.08.2017 Televizyon
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar TRT 1 yayın akışı 20 Ağustos Pazar gününde Adını Sen Koy dizisiyle başlayıp, Beni Böyle Sev dizisiyle devam ediyor. Ardından yabancı sinema Arizona Silahşörleri yayın akışına giriyor. Arizona Silahşörleri filminden sonra sırasıyla Yeşil Deniz ve Baba Candır yerli dizileri yayınlanıyor. Akşam kuşağı Hava Durumu ve Işıl Açıkkar İle Ana Haber programlarıyla başlıyor. Sonrasında Sıra Sende Türkiye programı yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağında da El Emeği ve Kolaysa Sen Yap programlarıyla yerli dizilerin tekrarları yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Şentürk’ten hız rekoru
Şentürk’ten hız rekoru Metin Şentürk, karadan sonra bu sefer denizde hız rekoru denemesi yaptı.
15.08.2017 Magazin
Evlat edinebilirim!
Evlat edinebilirim! Şarkıcı Metin Şentürk, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.08.2017 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı açtı Cumhurbaşkanı Erdoğan, hitabının ardından beraberindekilerle Şehitler Makamı'nın açılışını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Milyonlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne akın etti
Milyonlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne akın etti FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerinin yapılacağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatıldı. Milyonlarca kişi köprüye akın etti
29.09.2021 Gündem
Asuman Krause sırrını açıkladı!
Asuman Krause sırrını açıkladı! Tatil sezonunu Bodrum'da açan Asuman Krause güzellik sırrını paylaştı. Bakın Asuman Krause fiziğinin güzelliğini neye borçlu. İşte Asuman Krause ile güzellik sırları...
23.06.2017 Magazin
Dükkanını denetledi
Dükkanını denetledi Metin Şentürk önceki akşam Etiler’de bulunan ‘Köfteçini’ isimli restoranında iftar yaptı.
17.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metin Şentürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin şentürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.