Metin Öztürk

Metin Öztürk

Son dakika Metin Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 861 metin öztürk haberi bulunmuştur. Tüm metin öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.
3.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk PFDK'ya sevk edildi.
7.02.2024 Fenerbahçe
Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a geri mi dönüyor? Metin Öztürk açıkladı
Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a geri mi dönüyor? Metin Öztürk açıkladı Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, lig yarışından transfere, yeni dönem yayın ihalesinden Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanmasına ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kulüpten ihracı için dilekçe verilmesine kadar bir çok önemli konu hakkında konuştu.
8.12.2023 Galatasaray
Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Her şey Florya'da bitti, bıçak kemiğe dayanmış
Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Her şey Florya'da bitti, bıçak kemiğe dayanmış Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da yönetimden istifa eden Levent Yaz'ın istifasının perde arkası ortaya çıktı. Yaz'ın Metin Öztürk, Cemal Özgörkey ve Erden Timur'u hedef aldığı iddia edilen sözleri Mustafa Anıklı bugünkü köşesine taşıdı. Mustafa Anıklı yazısında "Belli ki bıçak kemiğe dayanmış" ifadelerini kullanarak detayları açıkladı.
26.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi  muhtemel rakipleri belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi Galatasaray hangi torbada? Galatasaray'ın rakipleri kimler? soruları en çok arananlar arasında yer alıyor. Şampiyonlar Ligi grupları ve fikstürü netleşiyor. Galatasaray'ın gruptaki diğer 3 rakibi kura çekimi sonrası belli olacak. Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, kuraya 4. torbadan katılıyor. Monaco'da gerçekleşecek kura çekiminde Galatasaray'ı Başkan Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur temsil edecek.
31.08.2023 Galatasaray
Ali Koç itiraf etti! Metin Öztürk sözleri: Hiç ilgisi yok, artık bitsin
Ali Koç itiraf etti! Metin Öztürk sözleri: Hiç ilgisi yok, artık bitsin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ile aralarında geçen 'Dursun Özbek diyaloğu hakkında dosya hazırlattığı' yönündeki iddialarla ilgili bir açıklama yaptı. İşte Ali Koç'un o açıklamaları...
5.08.2023 Fenerbahçe
'Daha bu takımın içine 5 yıldız girecek, o zaman G.Saray...'
'Daha bu takımın içine 5 yıldız girecek, o zaman G.Saray...' Galatasaray'a yakın gazetecilerden Osman Şenher; Zaniolo, Torreira, İcardi, Zaha ve Kerem Demirbay'a dikkat çekerek 'Bu yıldızlar takıma katıldığı zaman Okan Buruk'un oyunu daha fazla gelişecek' ifadelerini kullandı.
4.08.2023 Galatasaray
Dursun Özbek patlaması: Ne gücünüz ne de kalibreniz yeter!
Dursun Özbek patlaması: Ne gücünüz ne de kalibreniz yeter! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli camianın eski isimlerinden Selim Soydan'a cevap verdi.
1.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan imza şov! Yıldızları görücüye çıktı
Galatasaray'dan imza şov! Yıldızları görücüye çıktı Galatasaray'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi. Yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino, Halil Dervişoğlu ile bonservisi alınan Kaan Ayhan ve geçen sezon takıma katılan Nicolo Zaniolo imza attı.
30.07.2023 Galatasaray
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
4 milyon euro imza parası, 4 yıllık sözleşme, 4,5 milyon euro maaş!
4 milyon euro imza parası, 4 yıllık sözleşme, 4,5 milyon euro maaş! Leicester City ile sözleşmesi sona eren Youri Tielemans Galatasaray yönetiminden 4 milyon euro imza parası, 4 yıllık sözleşme, 4,5 milyon euro maaş istedi.
6.06.2023 Galatasaray
Yunus Akgün + 10 milyon euro! Galatasaray görüşmelere başladı
Yunus Akgün + 10 milyon euro! Galatasaray görüşmelere başladı Uğurcan Çakır için girişimlere başlayan Galatasaray yönetimine Trabzonspor'dan 'Yunus Akgün + 10 milyon euro isteriz' yanıtı geldi.
6.06.2023 Galatasaray
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray  açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve TFF'ye yönelik sert ifadeler kullanan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim" dedi.
5.05.2023 Beşiktaş
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı!
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı! Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazının kilosu 800 TL'den alıcı buldu. İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, "Manisa, kirazda önemli bir merkez. En önemli özelliği; Türkiye'nin ve kuzey yarım kürenin ilk kirazını çıkartıyoruz" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Bu başarı Metin Öztürk'e yazar! Tek başına Okan Buruk dedi
Bu başarı Metin Öztürk'e yazar! Tek başına Okan Buruk dedi Burak Elmas'tan sonra başkanlık adaylığını açıklayan ve Okan Buruk'la özel bir görüşme yapan Metin Öztürk'ün daha sonra Dursun Özbek'in listesine girip genç teknik adamı Sarı Kırmızılı yönetime kabul ettirmesi Galatasaray camiasında oldukça takdir toplamıştı. Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa giden Cimbom'da flaş gelişmeler yaşanırken, ünlü yorumcu Levent Tüzemen'in Okan Buruk hakkında kullandığı ifadeler bir hayli dikkat çekti.
13.04.2023 Galatasaray
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Geçen yıl sulama kanalında çuval içinde cesedi bulunan ve babası Mehmet Ertan (43) tarafından öldürüldüğü saptanan Ali Ertan (24) cinayetine ilişkin yeni detaylar, iddianameyle ortaya çıktı. Ertan'ın, oğlunu dershanede bıçakladıktan sonra ölmesini beklediği, kanı da deterjanla temizlediği öğrenildi. Ertan'ın, eniştesi Metin Öztürk (40) ile cesedi gömmeye karar verip, portakal bahçesinde mezar kazmaya çalıştıkları ancak toprağın sert olması nedeniyle vazgeçerek sulama kanalına attıkları belirtildi.
19.12.2022 Yaşam
Sultaniye üzümde ihracat başladı, ilk TIR'lar yola çıktı
Sultaniye üzümde ihracat başladı, ilk TIR'lar yola çıktı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yetiştirilen çekirdeksiz Sultaniye üzümde ilk hasat yapılırken, toplanan üzümlerin de ihracatına başlandı. Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine ihracatı yapılacak Sultaniye üzümde ilk TIR Rusya'ya gitmek için yola çıktı. Alaşehir'den geçen yol 230 bin ton olan 'Sultaniye' cinsi sofralık üzüm ihracatının bu yıl 250 bin tona çıkarılmasının hedeflendiği belirtildi.
8.08.2022 Ekonomi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
Fatih Terim geri dönmeyecek demişti! Yeni teknik direktörü duyurdu! 'Okan Buruk değil...'
Fatih Terim geri dönmeyecek demişti! Yeni teknik direktörü duyurdu! 'Okan Buruk değil...' Metin Öztürk'ün adaylığını açıkladığı dönemde Galatasaray'da Sportif AŞ'nin başına geçmesi beklenen fakat daha sonra Öztürk'le büyük problemler yaşayan Levent Nazifoğlu Dursun Özbek'in görüştüğü teknik direktörü açıkladı. Okan Buruk'un zor olduğunu söyleyen Nazifoğlu daha önce Terim'in geri dönmeyeceğini ifade etmişti.
17.06.2022 Galatasaray
Fatih Terim istihbaratı camiayı ayağa kaldırdı! 'Bilgim var hoca kesin olarak...'
Fatih Terim istihbaratı camiayı ayağa kaldırdı! 'Bilgim var hoca kesin olarak...' Metin Öztürk adaylığında Galatasaray'da Sportif Direktör olmayı kabul eden, ancak daha sonra Öztürk'le yaşadığı sorunlar yüzünden bu hamlesinden vazgeçen Levent Nazifoğlu'nun Fatih Terim sözleri camiada olay yarattı. Dursun Özbek'in seçeceği yeni teknik direktör modelini açıklayan Nazifoğlu, Erden Timur hakkında ise 'Geleceğin başkanı' yorumunda bulundu.
13.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu! Dursun Özbek mi, Eşref Hamamcıoğlu mu?
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu! Dursun Özbek mi, Eşref Hamamcıoğlu mu? Galatasaray'ın 103. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı. İki adayın da çok güçlü olmasından dolayı oy sayımında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'ın geçersiz oy kullandığını itiraf ettiği oylama sonucunda yeni başkan belli oldu. 24 sandığın açılmasıyla birlikte sarı - kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Dursun Özbek, Galatasaray'da ikinci kez başkanlık yapacak.
11.06.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Metin Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.