Metin Külünk

Metin Külünk

Son dakika metin külünk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metin külünk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metin külünk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Külünk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin külünk gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 metin külünk haberi bulunmuştur. Tüm metin külünk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusu Adalet Bakanlığı'na gönderildi
Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusu Adalet Bakanlığı'na gönderildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk ile 2 avukatın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusunu Adalet Bakanlığı'na gönderdi. Suç duyurusunda Netanyahu'nun soykırım suçuyla Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde (UCM) yargılanması isteniyor.
14.11.2023 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını da yapan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını da yapan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da iterek çalıştırmak istediği otomobilinin altında kalıp yaşamını yitiren polis memuru Erol Yıldız (49), memleketi Kırşehir'de toprağa verildi. Bir dönem Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan Yıldız'ın cenazesinin dün akşam saatlerinde Kırşehir'e geldikten sonra detaylı otopsi için yeniden Ankara'ya götürüldüğü, sonrasında yeniden memleketine gönderildiği ortaya çıktı.
17.05.2022 Gündem
Almanya'da polisin silahla vurduğu Türk ağır yaralandı
Almanya'da polisin silahla vurduğu Türk ağır yaralandı Almanya'nın Bavyera eyaletinde bulunan Krumbach beldesinde polisin, kimlik kontrolü sırasında bir Türk'ü silahıyla vurarak ağır yaraladığı bir videonun ortaya çıkması sosyal medyada büyük tepki çekti.
2.04.2021 Dünya
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yarımcısı Kaya: Bir önce bu zulümlere son verin
AK Parti Genel Başkan Yarımcısı Kaya: Bir önce bu zulümlere son verin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Saraçhane’deki İBB Başkanlık binası önünde işten çıkarılan işçilerle bir araya geldi. Hukuksal sürecin takipçisi olacaklarını söyleyen Kaya, “Ben bu namus sözü verenlere, ‘16 milyonu kucaklayacağız’ diyenlere sesleniyorum. Bir önce bu zulümlere son verin” açıklamasını yaptı.
3.09.2019 Siyaset
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Metin Külünk'ten Muharrem İnce hakkında suç duyurusu
Metin Külünk'ten Muharrem İnce hakkında suç duyurusu AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Bilecik mitinginde yaptığı konuşmalarda "hakaret" ve "iftira" suçunu işlediği gerekçesiyle CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında suç duyurusunda bulundu.
5.06.2018 Siyaset
AK Partili Metin Külünk'ten çok konuşulacak Kılıçdaroğlu iddiası
AK Partili Metin Külünk'ten çok konuşulacak Kılıçdaroğlu iddiası AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlıktaki ömrünün çok uzun olmadığını ileri sürerek "Yerine birini hazırlıyorlar. Kim olduğunu da biliyorum" ifadelerini kullandı.
14.02.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afrin şehidinin babasına taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afrin şehidinin babasına taziye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Tankçı Uzman Onbaşı 26 yaşındaki Halil İbrahim Aygül'ün, Bursa'nın İnegöl ilçesinde ikamet eden babası Mustafa Aygül'e telefonla taziyelerini iletti.
3.02.2018 Gündem
ABD köşeye sıkıştı!
ABD köşeye sıkıştı! Kudüs konusunda köşeye sıkışan ve BM’de yalnız kalan ABD, vize şantajına sarıldı. Büyükelçilik, Türk vatandaşlarının Ocak 2019’dan itibaren randevu alabileceğini duyurdu.
20.12.2017 Ekonomi
Çekmeköy'de vatandaşlara 10 ton hamsi dağıtıldı
Çekmeköy'de vatandaşlara 10 ton hamsi dağıtıldı Çekmeköy'de düzenlenen "Hamsi ve Horon Festivali"nde, vatandaşlara kazan ve mangallarda pişirilen 10 ton hamsi ikram edildi
12.11.2017 Yaşam
Kulisler bunu konuşuyor! Kahraman’la devam mı tamam mı?
Kulisler bunu konuşuyor! Kahraman’la devam mı tamam mı? Ak Parti’de değişim süreci Meclis’in kırmızı plakalı koltuklarıyla sürecek. TBMM İç Tüzüğü uyarınca 2 yıllık görev sürelerini tamamlayacak olmaları nedeniyle,
31.10.2017 Siyaset
AK Parti'li vekilden 'ensest suç sayılsın' teklifi!
AK Parti'li vekilden 'ensest suç sayılsın' teklifi! AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, bir televizyon sunucusuyla yeğeni olduğu iddia edilen kadın arasındaki görüntülerin yayınlanmasıyla başlayan tartışmaların ardından, "ensest ilişkinin" suç sayılmasını öngören kanun teklifi hazırladı.
8.09.2017 Siyaset
Konyaspor Başkanı'nın serbest bırakılmasına AK Partili vekilden tepki
Konyaspor Başkanı'nın serbest bırakılmasına AK Partili vekilden tepki Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmasına AK Partili Milletvekili Metin Külünk'ten tepki geldi.
29.09.2021 Gündem
Milletvekili Külünk: 'FETÖ suikastlar modelini deneyebilir'
Milletvekili Külünk: 'FETÖ suikastlar modelini deneyebilir' AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 90’lı yıllarda yaşanan suikastlara benzer girişimlerde bulunabileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'yi işgal girişimi davasında flaş tutuklama kararı!
AK Parti'yi işgal girişimi davasında flaş tutuklama kararı! 15 Temmuz darbe girişimi sırasında AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın işgal girişimine ilişkin 7'si tutuklu 75 sanığın yargılandığı davada, hakkında yakalama kararı bulunan 7 tutuksuz sanığın tutuklanmasına karar verildi
29.09.2021 Gündem
Tanrıverdi: Bu işin tekniğini CIA gibi örgütler bilir
Tanrıverdi: Bu işin tekniğini CIA gibi örgütler bilir Adalet Platformu, Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), ASSAM, Üsküdar Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Hukukçular Derneği'nce düzenlenen panelde, "15 Temmuz Darbe Davaları" ele alındı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Kaya'dan tiyatro benzetmesi!
Bakan Kaya'dan tiyatro benzetmesi! Bakan Kaya ve milletvekilleri 'Yurtta Sulh Konseyi'nin İstanbul yapılanmasını da kapsayan İstanbul'daki ana darbe davasını izledi
29.09.2021 Gündem
'Türkiye bizim umudumuz oldu'
'Türkiye bizim umudumuz oldu' Türk vatandaşlığına geçmesine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vesile olduğunu söyleyen Adem, “Türkiye bizim geleceğimiz” dedi
2.05.2017 Futbol
Erdoğan, Abdurrahman Külünk'ün cenaze törenine katıldı
Erdoğan, Abdurrahman Külünk'ün cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün 97 yaşında vefat eden amcası Abdurrahman Külünk için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metin Külünk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin külünk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.