Metin Gürcan

Metin Gürcan

Son dakika Metin Gürcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Gürcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Gürcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Gürcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin gürcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 metin gürcan haberi bulunmuştur. Tüm metin gürcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEVA Partili Metin Gürcan, 2'nci kez tahliye edildi
DEVA Partili Metin Gürcan, 2'nci kez tahliye edildi DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan, 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan müebbet ve 35 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada 2'nci kez tahliye oldu.
15.06.2022 Gündem
DEVA Parti'li isim casusluktan gözaltına alındı
DEVA Parti'li isim casusluktan gözaltına alındı Ankara'da, 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan müebbet ve 35 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada tahliye edildikten sonra başsavcılığın itirazı üzerine hakkında tutuklama kararı verilen, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan, polis ekiplerince gözaltına alındı.
13.05.2022 Yaşam
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında flaş gelişme!
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında flaş gelişme! DEVA Partisi üyesi Metin Gürcan hakkında çıkan tahliye kararına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. Ankara 27’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin itirazı kabul etmesi üzerine Gürcan hakkında yeniden tutuklama kararı verildi.
12.05.2022 Siyaset
DEVA Parti'li Metin Gürcan tahliye edildi
DEVA Parti'li Metin Gürcan tahliye edildi Ankara'da, 'siyasal ve askeri casusluk' soruşturması kapsamında tutuklanan, DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan, müebbet ve 35 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, adli kontrolle tahliye edildi.
11.05.2022 Gündem
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında iddianame kabul edildi!
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında iddianame kabul edildi! DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan'ın 'Siyasal ve askeri casusluk' suçundan hakkında 20 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan savcılık iddianamesi kabul edildi.
16.02.2022 Gündem
DEVA Parti'li Gürcan hakkında 20 yıl hapis istemiyle iddianame
DEVA Parti'li Gürcan hakkında 20 yıl hapis istemiyle iddianame Ankara'da, 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi. İddianamede, Gürcan'ın yabancı devlet görevlileriyle paylaştığı tespit edilen bilgilerin, devletin güvenliği ile iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgiler olduğu belirtilerek, 20 yıla kadar hapis talep edildi.
6.01.2022 Siyaset
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında flaş gelişme! 20 yıla kadar...
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında flaş gelişme! 20 yıla kadar... Ankara’da, 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi. İddianamede, Gürcan'ın yabancı devlet görevlileriyle paylaştığı tespit edilen bilgilerin, devletin güvenliği ile iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgiler olduğu belirtilerek, 20 yıla kadar hapis talep edildi.
6.01.2022 Siyaset
Ali Babacan: Metin Gürcan'ın yanında olacağız
Ali Babacan: Metin Gürcan'ın yanında olacağız Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin kurucu üyesi Metin Gürcan'ın 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanmasıyla ilgili, "Metin Gürcan hakkında isnat edilen suçlamanın yasal unsurlarının oluşmadığı çok açıktır. Yasada tanımlandığı şekliyle bir suç oluştuğuna dair somut bir delil ortaya konulamamıştır. Bundan sonraki adli süreç içerisinde de arkadaşımızın yanında olacağız" dedi.
1.12.2021 Siyaset
Metin Gürcan'ın diplomatlarla buluşma fotoğrafları ortaya çıktı
Metin Gürcan'ın diplomatlarla buluşma fotoğrafları ortaya çıktı Ankara'da 'Siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan’ın, İtalyan ve İspanyol diplomatlarla buluşması ve içinde para olduğu belirtilen zarfı alırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri dosyaya girdi.
30.11.2021 Siyaset
DEVA Parti'li Metin Gürcan siyasal ve askeri casusluk suçundan tutuklandı
DEVA Parti'li Metin Gürcan siyasal ve askeri casusluk suçundan tutuklandı 'Siyasal ve askeri casusluk' suçlamasıyla gözaltına alınan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
29.11.2021 Siyaset
DEVA Partisi'nde gözaltı depremi! Metin Gürcan gözaltına alındı
DEVA Partisi'nde gözaltı depremi! Metin Gürcan gözaltına alındı DEVA Partisi’nin (DP) kurucuları arasında yer alan Metin Gürcan’ın, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında İstanbul’da gözaltına alındığı bildirildi.
26.11.2021 Siyaset
Operasyon 4 aşamalı olacak
Operasyon 4 aşamalı olacak Güvenlik analisti Gürcan, olası Afrin operasyonu için 4 aşamalı bir plan yapıldığını söyledi
19.01.2018 Gündem
Hibrit savaş! O silahlar karşımıza çıkacak
Hibrit savaş! O silahlar karşımıza çıkacak Güvenlik analistleri Afrin’de çok boyutlu hibrit bir çatışma yaşanacağını belirtiyor. Yani sahadaki mücadelenin yanı sıra çatışan-sivil ayrımı zorlayacak, uluslararası alanda algı ve propaganda savaşı yürütülecek
18.01.2018 Gündem
6’ncı bölgede ‘gaz’a basıldı!
6’ncı bölgede ‘gaz’a basıldı! Kıbrıs Rum kesimi, Saipem 1200 sondaj platformuyla Doğu Akdeniz’de doğalgaz çalışmalarına başladı. Hali hazırda Barbaros Hayrettin’le arama yapan Türkiye’nin Norveç’ten satın aldığı Deepsea Metro II platformu da bölgeye doğru yola çıktı
29.09.2021 Gündem
Kötü müttefik füze sahibi yaptı
Kötü müttefik füze sahibi yaptı ABD’nin füze testlerine izin vermemesi, üstüne üstlük üretim ve ihracata kısıtlama getirmesi, Türkiye’yi kendi füze ve motorunu geliştirmeye sevk etti. İlk milli turbojet motoru 2018’de üretilmiş olacak
29.09.2021 Gündem
Türk savunma sanayi Asya’nın gözdesi oldu
Türk savunma sanayi Asya’nın gözdesi oldu Uzmanlar Türk savunma sanayisinin Güney Asya ve Pasifik ülkelerinin gözdesi haline geldiğini belirtiyor. Helikopterlerini yenileyecek Pakistan, üzerinde anlaşılan 30 tane T-129 Atak helikopterini alırsa, gerçekleşecek 1.5 milyar dolarlık satış Türkiye için bir ilk ve rekor olacak.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ istihbaratı El Bab’dan geliyor
DEAŞ istihbaratı El Bab’dan geliyor Türkiye’nin son dönemde radikal cihatçı teröristlere karşı gösterdiği başarıda Suriye’deki operasyonlarda elde edilen istihbaratın önemli bir katkısı olduğu belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
İstihbarat işbirliği
İstihbarat işbirliği Son dönemlerde diplomasi trafiğini artıran Türkiye ve İran, PKK’ya karşı ortak mücadeleye girecek. Teröre karşı sınır güvenliği, istihbarat paylaşımı ve koordinasyon konularında işbirliği yapılacak
29.09.2021 Gündem
TSK sınır ötesinde büyüyor
TSK sınır ötesinde büyüyor Uzmanlara göre yurt dışında 7 ülkede üssü bulunan Türkiye, önümüzdeki dönemde sınır ötesindeki askeri varlığını 15’e çıkarabilir. Uzmanlar Türkiye’nin kurduğu ileri üslerle bölgesel güvenliği sağladığını belirtiyor
29.09.2021 Gündem
Komuta komandolarda!
Komuta komandolarda! YAŞ’ta Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda ‘Özel Kuvvetler’ geçmişi bulunan 10 albay general oldu. Sahada terör tecrübesi yüksek ancak kurmay olmayan çoğunluğu komando 20 albay da tuğgeneralliğe atandı
29.09.2021 Gündem
Somali’deki üs faaliyete hazır
Somali’deki üs faaliyete hazır Türkiye’nin Katar’dan sonraki ikinci askeri üssü olarak kabul edilen ve eylülde tam anlamıyla faaliyete geçecek olan Somali üssünde askeri trafik hızlandı
29.09.2021 Gündem
DEAŞ Rakka’dan çekiliyor!
DEAŞ Rakka’dan çekiliyor! DEAŞ’ın en önemli komutanlarından Reina katliamının planlayıcısı Abdurrahman El Özbeki’nin öldürülmesi, örgütün Rakka’daki karargahını Fırat kıyısındaki Deyrizor’a taşıdığını ortaya çıkardı.
24.04.2017 Dünya
‘Fırat Kılıcı’ Sincar’a mı?
‘Fırat Kılıcı’ Sincar’a mı? Güvenlik uzmanları TSK’nın Fırat Kalkanı Harekatı’ndan sonraki yeni hedefinin PKK’nın Kuzey Irak’ta üslendiği Sincar olduğunu, 10 bin askerlik bir güçle operasyon yapılabileceğini söylüyor.
29.09.2021 Gündem
Silah yardımlı YPG küçük bir ordunun envanterine sahip
Silah yardımlı YPG küçük bir ordunun envanterine sahip ABD’nin yaptığı silah yardımlarıyla PKK’nın Suriye kolu YPG küçük bir ordunun silah envanterine sahip oldu. Zırhlı araç ve Javelin füzesinin ardından, YPG’ye yeni verilen 4x4 Cougar ZPT ile MILAN anti tank füzesi bölgede görüntülendi
29.09.2021 Gündem
‘Titan’ generaller karşı karşıya!
‘Titan’ generaller karşı karşıya! Güvenlik analisti Metin Gürcan, Suriye’de DEAŞ’a karşı yürütülen operasyonları yöneten Korgeneral Zekai Aksakallı ile İranlı General Kasım Süleymani’nin yollarının Rakka’da kesişeceğini söyledi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metin Gürcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin gürcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.