Meteoroji

Meteoroji

Son dakika meteoroji haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meteoroji ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meteoroji haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroji

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroji gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 meteoroji haberi bulunmuştur. Tüm meteoroji haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarısı geldi! Kar alarmı verildi, İstanbul'a yılbaşında kar yağacak mı?
Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarısı geldi! Kar alarmı verildi, İstanbul'a yılbaşında kar yağacak mı? Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kar yağışı ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 kenti "sarı" kodla uyardı. Soğuk hava dalgası Balkanlardan giriş yaptı. Birçok il buz kesecek. Kar geliyor. İstanbul'un yanı başı dahil 6 kentte kar yağışı bekleniyor. Öte yandan Dün AFAD, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında kışa hazırlık toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda bazı şehirler için yılbaşında kar uyarısı yapıldı. Peki, yılbaşı gecesi İstanbul’a kar yağacak mı, Kar yağışı ne zaman gerçekleşecek, kar yağışı hangi illeri vuracak, Meteoroji hangi illeri kar yağışı için uyardı? İşte kar yağışı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
25.12.2022 Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yağmur ve fırtına alarmı! Çok kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Yağmur ve fırtına alarmı! Çok kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara... Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji yağmur ve fırtına konusunda alarm verdi. Yağmur ve fırtına o illeri vuracak. Yağmur ve fırtına çok kuvvetli geliyor. Öte yandan, bugün hava nasıl olacak? bugün yağmur yağacak mı? soruları cevabını buldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz2in Toroslar mevki, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli, İstanbul'un kuzey kesimleri, Isparta, Osmaniye, Hatay kıyıları, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Uşak, Afyonkarahisar, Düzce, Bolu ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İşte Meteoroji tarafından yapılan peş peşe uyarılar...
19.06.2022 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Sel, fırtına, yıldırım, dolu, heyelan çok kuvvetli geliyor... Bugünden itibaren fena vuracak!
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Sel, fırtına, yıldırım, dolu, heyelan çok kuvvetli geliyor... Bugünden itibaren fena vuracak! Meteoroloji'den son dakika açıklaması... Sel, fırtına, yağmur... Çok kuvvetli geliyor. Cuma günü itibarıyla başlayıp salı gününe kadar sürecek. İl il uyarı geldi. Fena vuracak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son günlerde selin vurduğu Orta ve Karadeniz kıyıları için çok şiddetli yağış uyarısı yaptı. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı da vatandaşlar uyarıldı. İşte Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeler...
13.08.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Bölge bölge uyarı geldi! Pazartesinden itibaren...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Bölge bölge uyarı geldi! Pazartesinden itibaren... Meteoroloji'den son dakika flaş hava durumu açıklaması! Çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor. Bölge bölge tüm detaylar açıklandı. Pazartesi gününden itibaren başlayacak.
23.05.2021 Yaşam
Bugün hava nasıl olacak? Kritik uyarı
Bugün hava nasıl olacak? Kritik uyarı Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, batı ve orta Karadeniz, batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun doğusu sağanak yağışlı olacak. Batı bölgelerinde kuvvetli poyraz da etkili olacak. İç ve batı kesimlerde sıcaklıklar 3 ila 6 derece düşecek.
30.03.2021 Gündem
İstanbul'da yağmur gece boyunca etkili oldu
İstanbul'da yağmur gece boyunca etkili oldu Meteoroji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarının ardından İstanbul'da, dün aralıklarla başlayan yağmur gece boyunca etkili oldu. Sabaha kadar süren yağmur bazı yerlerde sağanak yağış şeklinde etkisini sürdürdü.
28.05.2020 Yaşam
Yeni sıcak hava dalgası başlıyor!
Yeni sıcak hava dalgası başlıyor! Yeni haftanın ilk günü yani 18 Mayıs hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre yurt genelinde ikinci bir sıcak hava dalgasının bugünden itibaren üç gün boyunca devam etmesi bekleniyor.
18.05.2020 Yaşam
İstanbul için kar uyarısı!
İstanbul için kar uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen verilere göre perşembe günü yurt genelinde hava sıcaklıkları 8-10 derece düşecek. Yapılan açıklamaya göre İstanbul’da kar yağışı bekleniyor.
2.02.2020 Gündem
Bursa sis altında kaldı! Deniz otobüsü seferleri iptal
Bursa sis altında kaldı! Deniz otobüsü seferleri iptal Bursa'da öğle saatlerinde etkisini artıran yoğun sis ulaşımı olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 100 metrenin altına düşerken deniz otobüslerinde de 8 sefer iptal edildi.
5.12.2018 Gündem
İstanbul’da gündüz geceye döndü!
İstanbul’da gündüz geceye döndü! Bir gün öncesine kadar sıcaklardan kavrulan İstanbul’da dün sonbahar mevsimi yaşandı.
14.07.2017 Yaşam
Dünya Meteoroloji Örgütünden rekor sıcak hava uyarısı
Dünya Meteoroloji Örgütünden rekor sıcak hava uyarısı Birleşmiş Milletlere (BM) bağlı Dünya Meteoroloji Örgütü (DMÖ), Avrupa'nın bir kısmı, Ortadoğu, Kuzey Amerika ve ABD'de mayıs ve haziran ayı sıcaklıklarının rekor düzeye ulaştığını bildirdi.
20.06.2017 Dünya
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı İstanbul ve Marmara'nın doğusunda çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı
Meteoroloji'den kritik uyarı Meteoroloji İstanbul'da yaşayan vatandaşları uyardı.
29.09.2021 Gündem
Marmaris'te sıcaklar arttı sahiller canlandı
Marmaris'te sıcaklar arttı sahiller canlandı Marmaris'te hava sıcaklığının artmasıyla tatilci ve turistler, serinlemek için sahile akın etti.
22.05.2017 Yaşam
Meteoroji uyardı! İstanbul'da önümüzdeki 5 gün hava durumu nasıl olacak?
Meteoroji uyardı! İstanbul'da önümüzdeki 5 gün hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da bir süredir mevsim normallerinin altın seyreden hava durumu için Meteoroloji'den açıklama geldi. Meteoroloji önümüzdeki 5 gün için İstanbul, İzmir ve Ankara'da hava durumu için ne öngörüyor? İşte merak edilen hafta içi hava raporu...
29.09.2021 Gündem
İBB'den kar uyarısı
İBB'den kar uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM Meteoroloji Birimi'nin hava tahmin verilerine göre İstanbul, Çarşamba gününden itibaren yoğun kar yağışlı havanın etkisi altına girecek...
28.12.2015 Yaşam
'Aşırı yağış' uyarısı!
'Aşırı yağış' uyarısı! Meteoroloji'den Batı Karadeniz ve Sakarya için 'aşırı yağış' uyarısı
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor!
Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son tahminlere göre yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? Meteoroji verilerine bazı ilerimizde yağış bekleniyor. İstanbul başta olmak üzere diğer illerimizde sıcaklık değerleri son dakika uyarıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den sağanak uyarısı
Meteoroloji'den sağanak uyarısı Meteoroloji'den yapılan açıklamada,İç Ege'de sağanak yağış beklendiği belirtildi.
9.08.2015 Yaşam
Almanya'da son yüzyılın en sıcak günü yaşandı
Almanya'da son yüzyılın en sıcak günü yaşandı Almanya'da son yüzyılın en sıcak gününün 40,3 dereceyle Bavyera eyaletinin Kitzingen beldesinde yaşandığı ve bunun Almanya rekoru olduğu açıklandı.
6.07.2015 Yaşam
Meteorolojiden sağanak uyarısı!
Meteorolojiden sağanak uyarısı! Sabah ilk saatlerde Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz kıyılarında pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor...
1.05.2015 Yaşam
Ankara'da okullar tatil mi? 6  Ocak 2015
Ankara'da okullar tatil mi? 6 Ocak 2015 Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Ankara'da etkisini göstermeye başladı. Yeni yılın ilk karı akşam saatlerinde yağmaya başladı. Kar yağışı gece boyunca etkisini gösterirken Ankara'da okullar tatil oldu mu? Ankara valiliğinden gelen haber ne yönde? Hangi okullar tatil? Okullar nerede tatil? Başkent'te okullar tatil edilecek mi? Ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den 14 şehre uyarı!
Meteoroloji'den 14 şehre uyarı! Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...
18.04.2014 Yaşam
İstanbul'a lapa lapa kar yağdı!
İstanbul'a lapa lapa kar yağdı! İstanbul'da her iki yakada yüksek kesimlerde kar yağışı başladı...
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den uyarı
Meteoroloji'den uyarı Hava sıcaklıkları artarken, Meteoroloji kar erimelerine karşı uyardı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroji ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroji haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.