Mete Vardar

Mete Vardar

Son dakika Mete Vardar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mete Vardar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mete Vardar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mete Vardar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mete vardar gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 mete vardar haberi bulunmuştur. Tüm mete vardar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir?
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir? Beşiktaş ile Emirhan Delibaş’ın yolları ayrıldı. Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Emirhan Delibaş için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." Öte yandan Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş ne dedi, Beşiktaş’tan neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş ne yaptı? İşte Emirhan Delibaş olayının detayları…
20.02.2024 Şampiy10
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Murat Delibaş'ın Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile ilgili açıklamaları ses getirdi.
20.02.2024 Beşiktaş
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi
Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu! İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi Siyah-beyazlı kulübün BJK Emlakjet Spor Salonu'nda yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Arat 7271, rakibi Serdal Adalı ise 4557 oy aldı.
4.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.
3.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Özlem Yıldız'dan tektaş açıklaması geldi!
Özlem Yıldız'dan tektaş açıklaması geldi! Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Yıldız paylaştığı fotoğrafla aileye girdiğini duyurdu.
10.09.2023 Magazin
Özlem Yıldız'a sevgilisi Mete Vardar'dan romantik kutlama
Özlem Yıldız'a sevgilisi Mete Vardar'dan romantik kutlama Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Vardar, Özlem Yıldız'ın doğum gününü romantik bir paylaşım yaparak kutladı.
28.08.2023 Magazin
'Evlilik planı yok' dedi: Özlem Yıldız aileye girdi
'Evlilik planı yok' dedi: Özlem Yıldız aileye girdi Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Yıldız paylaştığı fotoğrafla aileye girdiğini duyurdu.
21.08.2023 Magazin
Türkiye için sevindiren gelişme! Yeni rekor geliyor
Türkiye için sevindiren gelişme! Yeni rekor geliyor Türkiye için sevindiren gelişme. Turizmde yeni rekor geliyor. Dünyadaki pandemi ve savaş ortamı koşullarına rağmen Türkiye turizmde yeni bir rekora odaklandı. Bu açıdan ağustos rezervasyon akışı da bu rekorun önemli destekleyicisi olacak. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, ağustosta yerli ve yabancı turistin ilgisinin devam edeceğinin görüldüğüne dikkat çekerken, “Birebir rezevarsyonlar bunu gösteriyor. Rusya’nın kapalı olması diğer pazarlara olan pazarlama çalışmalarında iyi oluğumuzu gösterdi. Kaybolanın yeri dolmaz ama dünya şartlarına rağmen bu rakamlara oldukça iyi diyebiliriz” şeklinde konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
3.08.2022 Ekonomi
Bayramda oteller doldu taştı! 10 milyar liralık hacim
Bayramda oteller doldu taştı! 10 milyar liralık hacim Yaklaşan bayram tatili öncesinde turizm sektörü, gelen taleplerden mutlu. Özellikle Akdeniz ve Ege kıyılarında ilgi yoğunlaşsa da, turizmciler Türkiye’nin dört bir tarafında hareketlilik yaşanacağına dikkat çekiyor. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, “Ramazan Bayramı’nda 2 milyon kişinin turizm hareketine katılacağını, 8-10 milyar TL’lik de bir hacim oluşacağını öngörüyoruz” dedi.
28.04.2022 Ekonomi
Tatile çıkacaklar dikkat! Resmen duyurdu: Rezervasyonlar ve...
Tatile çıkacaklar dikkat! Resmen duyurdu: Rezervasyonlar ve... Tatile çıkacak herkesi ilgilendiriyor. Resmen başladı. Erken rezervasyon fırsatını duyurdu. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, yerli turistin uygun koşullarda tatil yapabilmesi için erken rezervasyon imkanlarından faydalanması gerektiğini bildirdi.
19.11.2021 Ekonomi
Yüzde 50 indirim! 1 Kasım itibarıyla başlıyor
Yüzde 50 indirim! 1 Kasım itibarıyla başlıyor Yeni yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyaları kasım ayı ile birlikte başlayacak. Bu kapsamda tur operatörlerinin yüzde 50’ye varan indirimler uygulaması bekleniyor. Kampanyanın indirim oranlarında ilerleyen aylarda ise kademeli olarak düşüşler yapılacak. 2021’de pandemi etkisi yine son dakika rezervasyonlarını artırsa da, iç piyasada artan bir erken rezervasyon talebi yaşanmıştı. Bu nedenle yeni sezon için erken rezervasyonun daha yoğun geçmesi bekleniyor.
23.10.2021 Ekonomi
Yerli turist akın edecek! Son 50 yılın en büyüğü
Yerli turist akın edecek! Son 50 yılın en büyüğü Türkiye turizminin pandemi nedeniyle çok zor dönemlerden geçtiğini ifade eden Mete Vardar, “Geçen yıl sektör olarak iptal ve değişiklikler ile uğraştık. Bu yıla geldiğimizde ise farklı bir durum var. Eğer normalleşme beklendiği gibi gider, aşılama sayısı artarsa sektörün son 50 yılın en büyük iç pazar satış rakamını yakalayacağını düşünüyorum. Çünkü insanlar artık evde kalmaktan çok sıkıldı” dedi.
6.06.2021 Gündem
Yerli turiste güvenli tatil kampanyası!
Yerli turiste güvenli tatil kampanyası! Pandeminin dünyada en çok vurduğu sektörlerden birisi de turizm. Türkiye ise ‘güvenli tatil’ modeliyle öne çıktı ve yabancı turistte bu sayede canlanma yaşandı. Sonbaharla birlikte şimdi ağırlıklı olarak yerli turist zamanı geldi. Kültür turlarına ilgi artıyor. Turizmciler bu hareketi daha da güçlendirecek destekler istiyor
24.10.2020 Ekonomi
Çin rüyasına Çinli yorumu
Çin rüyasına Çinli yorumu Turizmcilerin ‘1 milyon Çinli turist’ hedefine muhatabından yorum geldi. Kısa vadede bunun zor olduğunu belirten Çinliler, önce rehber ve uçak sorununun çözülmesi gerektiğini söyledi
25.01.2018 Ekonomi
İşte Ebru Gündeş hayranı ünlüler!
İşte Ebru Gündeş hayranı ünlüler! Hafta sonu Günay Restaurant’ta sahne alan Ebru Gündeş’i iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri dinledi.
17.01.2018 Magazin
400 bin otelle anlaştı  yerli ‘booking’i kurdu
400 bin otelle anlaştı yerli ‘booking’i kurdu Booking.com’un kapatılması ile bu alanda oluşan boşluğu gören Jolly Tur, 400 bin otelle anlaşıp yerli online rezervasyon şirketini kurdu. Booking davalarında bilirkişi olan Jolly Tur Genel Müdürü Erkan, “Kavga etmiyoruz, vergi versinler, rekabet edelim” şeklinde konuştu
20.11.2017 Ekonomi
Fikret Orman yönetimi değiştiriyor!
Fikret Orman yönetimi değiştiriyor! Beşiktaş’ta 15 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesinde başkan Fikret Orman yönetimini değiştirme kararı aldı. Fikret Orman’ın listesinde sürpriz isimler var…
22.04.2016 Beşiktaş
İki dev güçlerini birleştirdi!
İki dev güçlerini birleştirdi! Türkiye’nin önde turizm şirketlerinden Jolly Tur, dünyanın en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs ile ortaklık yaptığını kamuoyuna duyurur...
3.03.2016 Ekonomi
Turizm sektörü, “En İyi”leri seçti
Turizm sektörü, “En İyi”leri seçti “Turizm Dünyasının Oscarları” olarak kabul edilen ve bu yıl 6...
13.12.2015 Ekonomi
2015 hedeflerini aştı!
2015 hedeflerini aştı! - Turizm sektörünün yenilikçi ve müşteri memnuniyetine odaklanan lider ismi Jolly 2015’i hedeflerinin üzerine ulaştığı bir yıl olarak geride bırakıyor...
8.12.2015 Ekonomi
'Çebi'yi artık yok sayıyorum'
'Çebi'yi artık yok sayıyorum' Beşiktaş eski yöneticisi Sinan Vardar, Kartal'ın 2. Başkanına yüklendi:
25.08.2015 Beşiktaş
O isim Çebi mi?
O isim Çebi mi? Beşiktaş yönetiminde adının açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yöneticinin sözleri Beşiktaş'ta şok etkisi yarattı.
24.08.2015 Beşiktaş
'Artık bıçak kemiğe dayandı'
'Artık bıçak kemiğe dayandı' Beşiktaşlı yöneticiden ortalığı karıştıracak Quaresma iddiaları geldi.
24.08.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Mete Vardar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mete vardar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.