Serdar Adalı

Serdar Adalı

Son dakika SERDAR ADALI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SERDAR ADALI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SERDAR ADALI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Adalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar adalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 serdar adalı haberi bulunmuştur. Tüm serdar adalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdal Adalı TJK tarihine geçti: Adalı 5. kez TJK başkanı seçildi
Serdal Adalı TJK tarihine geçti: Adalı 5. kez TJK başkanı seçildi Adana'nın tanınmış İş insanlarından Serdal Adalı TJK'da 5. Kez Başkanlığa seçilerek Atçılık camiasında ulaşılması güç bir rekora imza attı.
25.02.2024 Adana
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı
Beşiktaş'ta büyük gün! Seçim heyecanı Siyah-Beyazlı kulüp, bugün yeni başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35. başkanı olabilmek için yarışıyor. BJK Akatlar Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kongrede 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.
3.12.2023 Şampiy10
Erkan Petakkaya sevinçten ağladı!
Erkan Petakkaya sevinçten ağladı! Sanat, spor, iş ve dünyası, Portexe’de gerçekleşen düğünde bir araya geldi. Yeğeninin düğününde yakın dostlarını ağırlayan oyuncu Erkan Petekkaya, mutluluğunu sevinçten ağlayarak gösterdi.
24.09.2021 Magazin
İsmail Ünal adaylıktan çekildi
İsmail Ünal adaylıktan çekildi Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan İsmail Ünal yarıştan çekildi.
17.10.2019 Beşiktaş
Başkan Fikret Orman, Quaresma gerçeğini açıkladı
Başkan Fikret Orman, Quaresma gerçeğini açıkladı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Quaresma'nın yönetici Serdal Adalı'nın evine gittiğini belirterek "İstanbul'da karısının mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini ifade etmiş. Herhalde Arabistan'dan teklifler varmış. Quaresma sözleşmesini feshetmek istedi, kabul ettik. Sonra istediği teklifler gelmeyince kalmak istedi. Tamam dedik. Beşiktaş'tan bir alacağının kalmayıp, bu kadar sembol bir ismin Beşiktaş'a yardımcı olmasını dilerdim" açıklamasını yaptı.
3.09.2019 Futbol
İşte Umut Güner'in istifasının perde arkası!
İşte Umut Güner'in istifasının perde arkası! Siyah-beyazlıların, mayıs ayında gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da yeniden yönetime seçilen Umut Güner, faks yoluyla istifasını iletti.
4.07.2019 Beşiktaş
Bitti denilen transfer askıya alındı!
Bitti denilen transfer askıya alındı! Bursaspor’un sol beki Umur Meraş ile anlaşmaya varan Beşiktaş, bu transferi askıya aldı.
23.06.2019 Beşiktaş
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Ouaresma Erzurumspor maçında sahada...
Ouaresma Erzurumspor maçında sahada... Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın eşi çocuklarıyla birlikte İstanbul'dan ayrıldı. Q7'nin Erzurumspor maçında sahada olacağı, geleceği ile ilgili kararı bu karşılaşmadan sonra vereceği öğrenildi.
23.01.2019 Beşiktaş
Quaresma ile kritik zirve!
Quaresma ile kritik zirve! Serdar Adalı yüz yüze görüştüğü Ricardo Quaresma'dan takımda kalmasını istedi.
23.01.2019 Beşiktaş
Tolgay Arslan, F.Bahçelileri heyecanlandırdı
Tolgay Arslan, F.Bahçelileri heyecanlandırdı Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Beşiktaşlı yıldız Tolgay Arslan, Instagram'dan Mehmet Ekici'yi takip etmeye başladı.
9.01.2019 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta yeni transfer Mirin ilk idmanında!
Beşiktaş'ta yeni transfer Mirin ilk idmanında! Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Belek bölgesinde sürdüren Beşiktaş, günün ilk antrenmanını gerçekleştirdi. İdmanda yeni transfer Mirin de yer aldı.
7.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Malmö hazırlıkları sürüyor
Beşiktaş'ta Malmö hazırlıkları sürüyor Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubunda Malmö ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve 2'nci başkan Serdar Adalı da takip etti.
11.12.2018 Beşiktaş
Adalı: "VAR bize göre yararlı"
Adalı: "VAR bize göre yararlı" Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, "(VAR uygulaması) Bize göre yararlı ama bazen sonuçları bizim aleyhimize oluyor. Üstünde çok tartışılmasını da doğru bulmuyorum. Sonuçta bir karar verilecek." dedi.
24.11.2018 Beşiktaş
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "Yargıtay imamı" olduğu iddia edilen Mehmet Rasim Kuseyri'nin de arasında bulunduğu 52 avukatın yargılandığı davada, tanık olarak dinlenecek.
25.10.2018 Fenerbahçe
Kartal İsveç'te buz kesti!
Kartal İsveç'te buz kesti! UEFA Avrupa Ligi I Grubunda Beşiktaş deplasmanda Malmö'ye 2-0 mağlup oldu.
4.10.2018 Beşiktaş
F.Bahçe'den açıklama! "Kimse vazgeçilmez değil..."
F.Bahçe'den açıklama! "Kimse vazgeçilmez değil..." Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, TRT Spor'da yayınlanan Ajans Saati programında gündeme ve kulübün projelerine dair açıklamalarda bulundu.
21.09.2018 Futbol
Beşiktaş'ta seçim günü!
Beşiktaş'ta seçim günü! Beşiktaş Kulübü'nde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu bugün yapılıyor. Oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle sona erdi.
16.09.2018 Beşiktaş
Orman'dan Serdal Adalı'ya ziyaret
Orman'dan Serdal Adalı'ya ziyaret Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve bazı yöneticiler, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Serdal Adalı'yı ziyaret etti.
30.03.2018 Beşiktaş
4'üncü Özgecan Aslan Koşusu'nu 'Padrino' kazandı
4'üncü Özgecan Aslan Koşusu'nu 'Padrino' kazandı TÜRKİYE Jokey Kulübü'nün (TJK) kadına şiddet konusuna dikkat çekmek amacıyla bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Özgecan Aslan Koşusu'nu Başak Milli'ye ait Mücahit Bayır jokeyliğini yaptığı Padrino isimli at kazandı.
10.11.2021 At Yarışı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Serdal Adalı sürprizi!
Serdal Adalı sürprizi! Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı, Vodafone Park'ta uzun bir süre sonra maç izledi. Adalı'nın stada gelmesinin altında yatan sebep de ortaya çıktı.
5.12.2017 Beşiktaş
Öykü Çelik'ten kötü haber! Kimse beklemiyordu...
Öykü Çelik'ten kötü haber! Kimse beklemiyordu... Oyuncu Öykü Çelik ile iş adamı Serdal Adalı'nın oğlu Serhan Adalı yollarını ayırdı.
30.09.2017 Magazin
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Adalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar adalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.