Mete İkiz

Mete İkiz

Son dakika Mete İkiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mete İkiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mete İkiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mete İkiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mete ikiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 mete ikiz haberi bulunmuştur. Tüm mete ikiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum'
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, aday olmayacağını açıkladı ve sözü Fatih Terim'e getirerek olay yaratan ifadeler kullandı. Cengiz, Terim'le çalışmayı düşünmediğini bildirdi.
21.05.2021 Galatasaray
"Belirsiz bir dönem Galatasaray Kulübünü bekliyor"
"Belirsiz bir dönem Galatasaray Kulübünü bekliyor" Eski Galatasaray Kulübü yöneticisi Mete İkiz, anlaşmazlıkların Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunu idari ibrasızlığa götürdüğünü ve kulübü belirsiz bir dönemin beklediğini söyledi.
24.03.2019 Galatasaray
Galatasaray'dan UEFA açıklaması!
Galatasaray'dan UEFA açıklaması! Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesinden, UEFA'nın incelemesiyle ilgili çıkan haberlere yönelik bir açıklama geldi..
27.06.2018 Galatasaray
Galatasaray'da UEFA bilmecesi!
Galatasaray'da UEFA bilmecesi! FFP anlaşmasını yeniden inceleme kararı alan UEFA için CAS hakemi Türker Arslan verdi veriştirdi, finans uzmanı Mete İkiz ise bunun normal bir işleyiş olduğunu belirtti.
27.06.2018 Galatasaray
"Tek adam yönetimi Cengiz'i gözden düşürdü"
"Tek adam yönetimi Cengiz'i gözden düşürdü" Güney Öztürk, Burak Elmas ile görüştü seçim kulislerinin nabzını tuttu.
23.05.2018 Galatasaray
Galatasaray'da olağan genel kurula doğru
Galatasaray'da olağan genel kurula doğru Galatasaray Kulübünün 19 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 26 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa, mevcut başkan Mustafa Cengiz, eski başkan Dursun Özbek ile Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu aday oldu.
4.05.2018 Galatasaray
Cengiz ve Öztürk seçime tek listeyle girecek
Cengiz ve Öztürk seçime tek listeyle girecek Ocak ayında yapılan olağanüstü seçimli kongre ile Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olan Mustafa Cengiz, Mayıs ayında yapılacak seçimli kongrede Adnan Öztürk ile tek liste yapma kararı aldı.
4.05.2018 Galatasaray
Galatasaray'ın UEFA ile görüşmesi sona erdi!
Galatasaray'ın UEFA ile görüşmesi sona erdi! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve beraberindeki yöneticilerden Okan Böke, Sportif AŞ'den ekonomist Mete İkiz, Kulüp Finansal Direktörü Sedef Hacıosmanoglu'ndan oluşan heyet bugün mevcut finansal mali durumu, alacağı tedbirleri, çözüm formüllerini sunmak adına İsviçre'de UEFA komitesi ile bir araya geldi.
9.03.2018 Galatasaray
UEFA'nın Galatasaray kararı belli oldu!
UEFA'nın Galatasaray kararı belli oldu! UEFA’ya yakın kaynaklar, sarı-kırmızılı kulübe Avrupa kupalarından men cezası verilmeyeceğini, sadece dört yıllık gözetim süresinin uygulanacağını belirttiler.
9.03.2018 Galatasaray
Galatasaray'a tam 145 milyon lira!
Galatasaray'a tam 145 milyon lira! Başkan Cengiz, paranın UEFA’nın kriterlerine uyum sağlamada ve şirketin mali yapısının düzeltilmesinde kullanılacağını söyleyerek UEFA’yı etkilemeye çalışacak.
8.03.2018 Galatasaray
Fatih Altaylı'dan son dakika açıklaması: 23 Nisan...
Fatih Altaylı'dan son dakika açıklaması: 23 Nisan... Fatih Altaylı, 23 Nisan'da oynanacak Fenerbahçe maçında olası bir farklı yenilginin yönetimin sonu olabileceğini söyledi.
12.04.2017 Galatasaray
Galatasaray 2020'de borçlarından kurtulacak!
Galatasaray 2020'de borçlarından kurtulacak! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'te hedef 2020.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da seçim rüzgarı
Galatasaray'da seçim rüzgarı Galatasaray kulisleri erken seçim iddialarıyla çalkalanıyor. Camianın bazı önde gelen isimleri 19 Mart'taki mali kongrede başkan Dursun Özbek'in seçim kararı alması gerektiğini düşünüyor
12.03.2016 Galatasaray
Özbek: Görünce şaşkınlık geçirdim
Özbek: Görünce şaşkınlık geçirdim Sonunda beklenen o zorlu süreç kapıya dayandı ve Galatasaray UEFA Kriterleri'nin ilk ciddi yaptırımı ile karşı karşıya.
22.01.2016 Galatasaray
G.Saray'da Ali Dürüst sürprizi!..
G.Saray'da Ali Dürüst sürprizi!.. Galatasaray Sportif AŞ'de yaşanan istifaların ardından yeni atamalar yapılırken, görev dağılımı da belli oldu.
4.06.2015 Galatasaray
İşte Cüneyt Tanman'ın görevi
İşte Cüneyt Tanman'ın görevi Galatasaray Sportif AŞ'de Hamdi Yasaman'dan boşalan yönetim kurulu başkanlığı görevine Cüneyt Tanman'ın atandığı duyuruldu.
4.06.2015 Galatasaray
Hamdi Yasaman da istifa etti
Hamdi Yasaman da istifa etti Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın istifa etmesinin ardından sarı kırmızılı kulüpten bir istifa haberi daha geldi...
2.06.2015 Galatasaray
G.Saray'a 50 milyon dolar lazım!
G.Saray'a 50 milyon dolar lazım! Divan Başkanı İrfan Aktar’ın önerisi ile başkan adayları gelecek hafta kulüp binasına çağrıldı.
3.05.2015 Galatasaray
Dursun Özbek hoca adayını açıkladı
Dursun Özbek hoca adayını açıkladı Galatasaray'da başkanlığa aday olduğunu açıklayan Dursun Özbek, GS TV'de açıklamalarda bulundu.
10.04.2015 Galatasaray
Aslar U21'lere fark attı
Aslar U21'lere fark attı Sarı-kırmızılılar, hazırlık maçında 21 Yaş Altı Takımı'nı 5-0 yendi.
10.04.2015 Galatasaray
Borç - alacak farkı 831 milyon lira!
Borç - alacak farkı 831 milyon lira! Sarı kırmızılı kulübün 31 Aralık 2014 itibarıyla net borç alacak farkının 831,1 milyon lira olduğu açıklandı.
19.03.2015 Galatasaray
Cimbom'da herkes ceo
Cimbom'da herkes ceo Galatasaray'da yeni başkanla birlikte yeni bir yapılanma başladı.
23.12.2014 Galatasaray
Galatasaray'ın borcu açıklandı
Galatasaray'ın borcu açıklandı Sarı-kırmızılı kulübün 30 Eylül 2014 itibarıyla net borç alacak farkının, 811,5 milyon liraya ulaştığı açıklandı
12.11.2014 Galatasaray
Ali Dürüst'e o koltuk verildi
Ali Dürüst'e o koltuk verildi G.Saray'ın yeni yönetiminde Ali Dürüst’ün pozisyonu belli oldu.
30.10.2014 Galatasaray
Aslan'da Duygun Yarsuvat dönemi
Aslan'da Duygun Yarsuvat dönemi Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı sonucunda Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ın 35. Başkanı oldu.
25.10.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mete İkiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mete ikiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.