Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dursun Özbek hoca adayını açıkladı

Dursun Özbek hoca adayını açıkladı

Galatasaray'da başkanlığa aday olduğunu açıklayan Dursun Özbek, GS TV'de açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek hoca adayını açıkladı

Başkan adaylığını resmen açıklayan Dursun Özbek, başkanlığa seçildiği taktirde Hamza Hamzaoğlu ile uzun vadede devam etmek istediğini açıkladı.

G.SARAY’DA başkanlığa aday olan Dursun Özbek, GS TV’de projelerini anlattı... Kamuoyuna yansıyan mali tablonun aldatıcı olduğunu ve işin içinden biri olarak sarı-kırmızılı kulübün durumunun çok daha umut verici olduğunu söyleyen Özbek, şunları söyledi:
“RAKAMLAR her şeyi ifade etmek için yeterli değil. İşin içine girince, yanıldığınızı anlarsınız. Yönetimde mali, idari, insan kaynakları, mağazacılık kurumlarının içinde olan biri olarak şunu gördüm ki G.Saray sahip olduğu marka değeri ve kaynakları ile basına yansıyan tarzda bir pozisyonda değil.
YARSUVAT DESTEĞİ
Herkes hazır olsun. Çok kısa sürede hem mali yapı hem de çalışma sistemi çabuk düzelir ve sıkıntısı olmayan bir kulüp haline gelir. Rakamlar orada duruyor ama ne olduğunu bildiğiniz zaman farklı ifadeleri var. Doğru okumak lazım.
DUYGUN hocam ile bir karar aldık.. 6 ayda iyi yönetim yapalım, bu yönetimden bir başkan adayı çıkaralım diye konuştuk. Yönetici arkadaşlarımın ve Duygun hocamın büyük desteği oldu. G.Saray’a hizmet etmeye varım” diye konuştu.
‘Kupayı da kazansak güzel olur’
U21 takımı ile Florya’da oynanan maçı Ali Dürüst de takip etti.. Dürüst lige verilen araların takımlara yaramadığını hatırlatıp, “Teknik kadro tabii ki bunun bilincinde olduğu için iyi bir antrenman programı yaptılar. Şampiyonluğu göğüslemek için çalışmak lazım. Her maç bir final. Trabzon her zaman zor bir deplasman olmuştur ama keyifli geçmiştir, iyi ağırlanmışızdır her zaman. Yalnız Trabzon değil, kolay maç yok, her maç zor, Trabzon da o maçlardan bir tanesi. Süper Lig şampiyonluğu ana hedef ama Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazansak güzel olur” ifadelerini kullandı.
İkiz: Florya’da şampiyonluk ruhu var
FLORYA ziyareti sonrasında yönetici Mete İkiz de açıklamalarda bulundu... G.Saray’ın son 4 sezona damga vuran bir ekip olduğunun altını çizen İkiz, “Kalan haftalarda şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu düşünüyorum. Futbolcu kardeşlerimizde çok iyi bir hava olduğunu, Hamza Hoca ile güzel bir uyum sağladıklarını görüyorum. G.Saray’ın her zaman şampiyon olan ruhunun şu anda Florya’da attığını hissediyorum” dedi.

Haberin Devamı