Metaverse Arsa

Metaverse Arsa

Son dakika Metaverse arsa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metaverse arsa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metaverse arsa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metaverse Arsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metaverse arsa gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 metaverse arsa haberi bulunmuştur. Tüm metaverse arsa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metaverse arsaları çöküşe geçti, yatırıcımlar şokta! 'Kripto paralardaki dalgalanmalara dikkat'
Metaverse arsaları çöküşe geçti, yatırıcımlar şokta! 'Kripto paralardaki dalgalanmalara dikkat' Büyük kazançlar getireceğine inanılan ve geçen yıl adeta kendi alanında piyasa oluşturan Metaverse arsaları, yatırımcılara hüsran yaşattı. Metaverse evrenindeki kan kaybını değerlendiren Dr. Ayça Maden, kripto paradaki dalgalanmaların dahi Metaverse arsalarındaki fiyatları altüst edebileceğine dikkati çekerek, bu çöküşün olası nedenlerini bir bir anlattı.
29.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Geleceğin yatırımı olarak gösteriliyordu! Metaverse sanal arsaları büyük zarar getirdi
Geleceğin yatırımı olarak gösteriliyordu! Metaverse sanal arsaları büyük zarar getirdi 2021 yılında satışına başlanan metaverse evreni sanal arsaların değerleri hızla düştü. Blokzincir ve metaverse alanında bilimsel çalışmalar yürüten Dr. Ayça Maden, sanal arsaların düşen fiyatlarıyla ilgili konuştu. Maden, “Metaverse oldukça büyük belirsizliklere sahip. Bu belirsizlikler yatırımcıların temkinli davranmasına ve değerlerin düşmesine yol açıyor. Teknoloji ilerledikçe ve metaverse evrenlerindeki kullanıcı sayısı arttıkça, sanal arsaların değerleri tekrar yükselebilir” ifadelerini kullandı.
21.06.2023 Ekonomi
Metaverse'e yatırım yapacaklar dikkat! Alınan arsalar tek başına para etmiyor...
Metaverse'e yatırım yapacaklar dikkat! Alınan arsalar tek başına para etmiyor... Sanal gerçeklik dünyası Metaverse'te alınan arsalar tek başına ekonomik bir değer taşımıyor. Girişimci Ozan Sönmez, Metaverse uygulamalarında harita üzerinden sadece arsa almanın bir anlam ifade etmediğini söyledi. Sönmez, “Ne zamanki harita üzerinden arsa alan insanlar bir araya gelerek bir şeyler yapmaya başlarsa ekonomik getiri sağlanabilir. Alınan arsa kullanım alanı dışındaysa ekonomik açıdan bir anlam ifade etmiyor” dedi.
28.03.2022 Ekonomi
Metaverse’den arsa satışı uzaya çıkt! Türkler Mars’ta arsa avında...
Metaverse’den arsa satışı uzaya çıkt! Türkler Mars’ta arsa avında... Son dönemin gözde teknolojisi metavserse’de arsa satışı furyası bu kez Mars’a uzandı. USMVerse isimli oyun tabanlı Metaverse platformu Mars’ı simüle ederek arsa satışlarına başladı. Buradan Türklerin de arsa almaya başladığı belirtildi.
5.02.2022 Ekonomi
Metaverse ile dönüşüm başladı! İşte yeni nesil iş ilanları: Sanal aleme eleman aranıyor
Metaverse ile dönüşüm başladı! İşte yeni nesil iş ilanları: Sanal aleme eleman aranıyor Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımızda birçok şey değişmeye başladı. Son olarak devreye giren Metaverse evreniyle de sanal alemde arazi bile alınıp satılmaya başlandı. Sanal alemde geçirilen zamanın artması, birçok dev şirketin bu alana yatırım yapması farklı durumları da beraberinde getirdi. Uzmanlara göre yaşanan bu durum işkollarında değişimi de beraberinde getirecek, hatta yeni işkolları ortaya çıkacak.
3.02.2022 Ekonomi
Metaverse ile ilgili son dakika gelişmesi! Ev ve arsalar kapış kapış satılıyor
Metaverse ile ilgili son dakika gelişmesi! Ev ve arsalar kapış kapış satılıyor Metaverse ile ilgili son dakika gelişmesi! Gayrimenkul patlaması yaşanıyor, parseller kapış kapış gidiyor. Videolar, resimler, müzik veya 3B nesneler, ev için NFT oluşturabiliyor, Sanal arsa için milyonlarca dolar yatırım yapılıyor. Büyük şirketler harekete geçti, arsa ve evlerin değeri katlandı. Daha önce İstanbul’un birçok semtindeki tüm arsalar kapatılırken, yeni gelişmeler art arda yaşanıyor. İşte Metaverse evrenindeki son gelişmeler...
9.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır? Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış, Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız hale geldi. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lirayken, Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lira, Ortaköy sahilinde ise parsel bedeli 500 liraya kadar çıkıyor. Peki, Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
30.12.2021 Gündem
Metaverse nedir? Metaverse ne zaman ortaya çıktı?
Metaverse nedir? Metaverse ne zaman ortaya çıktı? Son günlerin en çok konuşulan kavramlarından Metaverse’e ilişkin günlük yaşantımızdan daha fazla örnek uygulama ile karşılaşıyoruz. Metaverse ile birbirlerinden bağımsız mecralarda çalışan sosyal medya uygulamaları, çevrimiçi oyunlar, artırılmış gerçeklik ve dijital paralar ile günlük yaşam, finansal sistem, eğitim hayatımız gibi gerçek dünya davranışları artırılmış gerçeklik teknolojisi sanal evrene taşınıyor. Metaverse uygulamalarına milyon dolarlık yatırımların yapıldığını belirten uzmanlar, bu alanda önemli istihdamların da yapıldığına dikkat çekiyor.
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Metaverse ve gayrimenkul zirvesi geliyor!
Metaverse ve gayrimenkul zirvesi geliyor! Metaverse bütün dünya için yeni bir kavram olmasına rağmen GİSP kamuoyunu bilinçlendirmek maksadıyla ‘Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi’ni organize ediyor. Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi, sanal arsalar, Metaverse’te mimari yaklaşımlar, Metaverse’te gayrimenkul geliştirme gibi konularda kamuoyunu bilgilendirici konuşmalara ve tartışmalara sahne olacak.
18.02.2022 Ekonomi
Tarkan yeni çıkacak şarkısının giriş müziğini paylaştı! Takipçileri heyecanlandı...
Tarkan yeni çıkacak şarkısının giriş müziğini paylaştı! Takipçileri heyecanlandı... Koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve kısa sürede hastalığı yendiğini duyuran Tarkan bu sefer sosyal medya hesabından yeni çıkaracağı şarkının giriş kısmını paylaştı. Megastar'a dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
8.02.2022 Magazin
Tarkan Metaverse’de arsa bakıyor
Tarkan Metaverse’de arsa bakıyor Pandemide ailesiyle Almanya'ya giden ve aylardır orada yaşayan Tarkan, son dönemde popüler olan NFT ve Metaverse dünyasına merak sardı. Ünlü şarkıcının kendi yaşadığı evi ve çevresini dijital ortamda satın aldığı öğrenildi.
5.02.2022 Magazin
Tapuda büyük tuzak! Arsa ve tarla alacaklar dikkat! '100 bin liraya aldığınız arsayı 10 bin liraya elinizden alırlar'
Tapuda büyük tuzak! Arsa ve tarla alacaklar dikkat! '100 bin liraya aldığınız arsayı 10 bin liraya elinizden alırlar' Tapu ile ilgili son dakika açıklaması. Tapuda büyük tuzak. Arsa ve tarlaya yatırım yapmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Notere gitmeden önce bunlaka mutlaka dikkat edin. Dünya, metaverse alemindeki emlak alış-verişi çılgınlığı ve bu alandaki riskleri konuşadursun, gerçek dünyada da durum farklı değil. Yükselen ev fiyatları sonrası insanların yatırım amaçlı yöneldiği arazilerde de büyük 'tuzaklar' var. Yatırım yapacağım derken borçlu çıkmanız işten bile değil. İşte 'hisseli'sinden, 'hacizli'sine emlak piyasasında dikkat etmeniz gerekenler ve uzmanların uyarıları...
28.01.2022 Ekonomi
Kripto para ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye müdahale ediyor! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba...
Kripto para ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye müdahale ediyor! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba... Kripto para ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye'den kripto para müdahalesi. Meclis'e sunulması beklenen yasa teklifiyle, yabancı kripto borsalarına Türkiye'de yerleşik altyapı kurma ve temsilci bulundurma şartı getirilmesi; yabancı kripto para borsalarının vergilendirilmesi ve MASAK denetimine alınması planlanıyor. Öte yandan Bitcoin'in dominansı yüzde 42.52 oranında seyrederken korku ve açgözlülük endeksi aşırı korku seviyesinde kalmayı sürdürüyor. Bitcoin yüzde 5’e yakın kayba yöneldi. Fed’in faiz artırımıyla birlikte dolara olan talebin de artacak olması kripto paralara olan talebi daha da aşağı çekecek. Bu gelişme ile birlikte Bitcoin 37 bin 088 dolar seviyesine işlem görüyor. En güçlü ikinci kripto para birimi Ethereum da düşüşten nasibini aldı. Yüzde 4’e yakın değer kaybıyla işlem gören Ethereum 2400 dolar seviyesinde bulunuyor. Şaka olarak ortaya çıkan sonrasında finansal değer ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu’de de düşüş sürüyor. Dogecoin yüzde 4’e yakın düşüşle 0,1409 dolar, Shiba Inu ise yüzde 6’ya yakın kayıpla 0.00002043 dolardan alıcı buluyor. İşte kripto para ile ilgili tam gelişmeler...
28.01.2022 Ekonomi
Metaverse anlatılandan çok daha farklı, geniş bir kurgu!
Metaverse anlatılandan çok daha farklı, geniş bir kurgu! Metaverse kavramı son günlerde sıklıkla karşılaştığımız ve yanlış anlaşılan bir kavram. Doç. Dr. Dicle Yurdakul, bu çok merak edilen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. “Öncelikle ne olmadığını anlatalım” diyen Yurdakul, “Metaverse bir bilgisayar oyunu, zenginleştirilmiş bir 3D ortamdan ibaret değildir. Avatarlarımızla şirket toplantısına katılalım, sanal mağazalardan alışveriş yapalım diye kurulan bir dünya da değildir. Meselenin özünü anlamak için Metaverse’ü bu indirgemeci yaklaşımdan uzaklaşarak irdelemek gerekiyor” ifadelerini kullandı.
25.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin,  Ethereum ve alt coinler...
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin, Ethereum ve alt coinler... Kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Piyasa hacminin büyümesi yatırımcıların ilgisini arttırdı. Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin 2021'de rekor üstüne rekor kırarak yatırımcısını sevindirdi. Ancak yılın sonlarına doğru düşüş eğilimi sergileyen para birimi bu seyirden kurtulamadı. Bitcoin eski günlerine dönecekmi? Kripto paraların tarihi rekorlara imza atan oyuncusu tahtını Ethereum'a mı bırakacak? Kripto para ile ilgili son dakika gelişmeleri özelikle yatırımlarını bu yönde yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Kripto varlıklar için şaşırtan veri açıklandı. Ethereum atağa geçti. Piyasa altüst olacak. Sıralamalar değişiyor. Beklenmeyen hamleler geliyor. Yatırımlara yön verecek kripto para tahminleri geldi. İşte kripto varlıklar için 2022 senaryoları...
17.01.2022 Ekonomi
Metaverse nedir? Metaverse’de nasıl arsa satın alabilirim, fiyatlar neye göre belirleniyor?
Metaverse nedir? Metaverse’de nasıl arsa satın alabilirim, fiyatlar neye göre belirleniyor? Facebook’un adını Meta olarak değiştirmesinden ve internetin geleceği olarak göstermesinden sonra popülerliği gittikçe artan Metaverse yepyeni teknolojiler ve uygulamalar ile gündem olmaya devam ediyor. Fiziki dünyayı sanal ortama taşıyan Metaverse üzerinden arsa satın almak teknoloji ve dijital dünya ile ilgilenen herkesin son günlerde en çok konuştuğu konu oldu. Uzmanlar uyarıyor. Bilişim ve Teknoloji Hukuku Uzmanı Av. Görkem Gökçe Metaverse ve yeni uygulamaları anlattı. Metaverse nedir, nasıl girilir, Metaverse’de arsa nasıl alınır? 10 soruda Metaverse ile ilgili tüm detaylar...
14.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Metaverse arsası alacaklar dikkat! Kritik uyarı: Kripto para, Blockchain, NFT...
Metaverse arsası alacaklar dikkat! Kritik uyarı: Kripto para, Blockchain, NFT... Metaverse ile ilgili son dakika açıklaması! Metaverse’e yatırım yapacaklara kritik uyarı geldi. Riski büyük, Metaverse arsası alırken bunlara dikkat edin. Doç. Dr. Yusuf Levent Şahin sistemin henüz hazırlık aşamasında olduğunu belirterek, “Nasıl ki kripto para manipülasyona çok açık bir yapı sunuyorsa, Metaverse arsası olarak satılan arsalar için de aynı şey geçerli. Gördüğüm kadarıyla, dijital teknolojilerden çok uzak insanlar bile bu arsalara yatırım yapıyorlar” dedi.
13.01.2022 Ekonomi
Metaverse'te İstanbul arsaları satıldı!
Metaverse'te İstanbul arsaları satıldı! İstanbul'un taşı toprağı altındır denir. Artık bu söz sanal dünya için de geçerli. Çünkü yeni yatırım mecrası Metaverse'te İstanbul'da neredeyse satın alınacak arsa kalmadı. Ancak uzmanlar, dolandırıcılık ihtimaline karşı da uyarıyor.
2.01.2022 Gündem
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satıldı! Ama kritik uyarı geldi
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satıldı! Ama kritik uyarı geldi İstanbul'un taşı toprağı altındır denir. Artık bu söz sanal dünya için de geçerli. Çünkü yeni yatırım mecrası Metaverse'te İstanbul'da neredeyse satın alınacak arsa kalmadı. Ancak uzmanlar, dolandırıcılık ihtimaline karşı da uyarıyor.
2.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış durumda. Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız. Stadyum, saray, cami, köprü gibi sembol alanlar çoktan satılmış. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lira. Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lirayken, Ortaköy sahilinde bu rakam 500 liraya çıkıyor. İstanbul’da geniş bir sanal arazi almanın bedeli ise 20 bin liralara ulaşıyor.
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Metaverse Arsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metaverse arsa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.