Metalist Kharkiv

Metalist Kharkiv

Son dakika Metalist Kharkiv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metalist Kharkiv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metalist Kharkiv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metalist Kharkiv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metalist kharkiv gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 metalist kharkiv haberi bulunmuştur. Tüm metalist kharkiv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna'ya transfer için giden gurbetçi futbolcu, Abdullah Doğan sığınakta mahsur kaldı
Ukrayna'ya transfer için giden gurbetçi futbolcu, Abdullah Doğan sığınakta mahsur kaldı Bir dönem Werder Bremen II kadrosunda yer alan ve son olarak Almanya Oberliga ekiplerinden TB Uphusen forması giyen gurbetçi oyuncu Abdullah Doğan, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına transferini tamamlamak ve resmi imzaları atmak için Ukrayna'nın Kharkov kentine gitti. Doğan'ın havalimanına inmesinin ardından Rusya'nın Ukrayna'ya harekat başlamasından dolayı gurbetçi oyuncu, ülkede mahsur kaldı. İlk günlerde metro istasyonunda hayatta kalma mücadelesi veren Doğan, şu sıralar kentteki 18 katlı bir binanın içerisinde yer alan sığınakta savaşın bitmesini bekliyor.
28.02.2022 Spor
Transfer için Ukrayna'ya giden gurbetçi futbolcu, sığınakta mahsur kaldı! "Dışarıya çıkanı vuruyorlar"
Transfer için Ukrayna'ya giden gurbetçi futbolcu, sığınakta mahsur kaldı! "Dışarıya çıkanı vuruyorlar" Gurbetçi futbolcu Ukrayna-Rusya savaşının ortasında kaldı. Bir dönem Werder Bremen II kadrosunda yer alan ve son olarak Almanya Oberliga ekiplerinden TB Uphusen forması giyen gurbetçi oyuncu Abdullah Doğan, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına transferini tamamlamak ve resmi imzaları atmak için Ukrayna'nın Kharkov kentine gitti. Doğan'ın havalimanına inmesinin ardından Rusya'nın Ukrayna'ya harekat başlamasından dolayı gurbetçi oyuncu, ülkede mahsur kaldı. İlk günlerde metro istasyonunda hayatta kalma mücadelesi veren Doğan, şu sıralar kentteki 18 katlı bir binanın içerisinde yer alan sığınakta savaşın bitmesini bekliyor. 
28.02.2022 Futbol
11 maç 6 gol! Allahyar fırtınası
11 maç 6 gol! Allahyar fırtınası Fenerbahçe'nin Zorya Luhansk'a kiralık olarak gönderdiği Allahyar dün akşam yine attığı gollerle maça damga vurdu.
1.11.2021 Futbol
Fenerbahçe'de Sosa varsa sorun yok! Muhteşem istatistik
Fenerbahçe'de Sosa varsa sorun yok! Muhteşem istatistik Emre Belözoğlu ile yeniden küllerinden doğan Sosa'nın Başakşehir karşısındaki performansı ayakta alkışlandı.
20.04.2021 Fenerbahçe
İtalyan fenomen Vacchi, Bodrum'u salladı
İtalyan fenomen Vacchi, Bodrum'u salladı Bodrum'da sahneye çıkan dansları ve DJ'liği ile dünyada fenomen olan İtalyan Gianluca Vacchi, performansıyla büyüledi.
27.06.2017 Kültür Sanat
Sobol: Beşiktaş'ın ilgilenmesi heyecan verici
Sobol: Beşiktaş'ın ilgilenmesi heyecan verici Beşiktaş’ın 1,5 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu Sobol, kulübü Shakhtar’dan, Siyah-Beyazlılar’a gitmek için izin istedi. Genç yeteneğin, menaceri aracılığıyla, “Hem Avrupa’da hem de kendi liginde zirveyi hedefleyen bir takıma gitmem gelişimim için çok yararlı olur” dediği öğrenildi.
24.09.2021 Beşiktaş
Sosa ücretine asist bekliyor
Sosa ücretine asist bekliyor Beşiktaş'ın asist kralı, yönetimden maaşı için 'feda' istiyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'a olumlu sinyal
Beşiktaş'a olumlu sinyal "Boyko ve Douglas'ın Beşiktaş'a transferinden memnuniyet duyarım."
15.01.2016 Beşiktaş
Avrupa'da yılın golü adayları
Avrupa'da yılın golü adayları UEFA, 2014-15 sezonunda Avrupa'da yılın golü seçilmek için yarışacak 10 adaylık listeyi açıkladı.
27.07.2015 Futbol
Osmanlı'ya Arjantinli orta saha
Osmanlı'ya Arjantinli orta saha Osmanlıspor, Arjantin'in Defensa y Justicia takımından Walter Anibal Acevedo'yu transfer etti.
9.07.2015 Futbol
Rus ve Ukraynalı dolar milyarderleri Bodrum’da buluştu!
Rus ve Ukraynalı dolar milyarderleri Bodrum’da buluştu! Rusya ile Ukrayna arasında neredeyse savaşın eşiğine getiren gerginlik sürerken, iki ülkenin en zengin işadamları arasında gösterilen Rus işadamı Oleg Deripaska ile Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımının da sahibi olan Aleksander Yaroslavsky’in Bodrum’da buluşması dikkat çekti...
22.06.2015 Ekonomi
F.Bahçe'de idmana çıktı, imzayı Hajduk'a attı
F.Bahçe'de idmana çıktı, imzayı Hajduk'a attı Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı kaydedilen Artem Radchenko yeni takımına imza attı.
22.05.2015 Fenerbahçe
20'lik yıldız adayı F.Bahçe'yi açıkladı!
20'lik yıldız adayı F.Bahçe'yi açıkladı! İstanbul'a gelen ve Fenerbahçe ile idmanlara çıkan Artem Radchenko, sarı-lacivertliler ile anlaşmaya vardığını söyledi.
21.04.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'ye 20'lik forvet
F.Bahçe'ye 20'lik forvet Fenerbahçe, 20 yaşındaki forvet Artem Radchenko'yu denemeye aldı.
17.03.2015 Fenerbahçe
Sosa uçuşa geçti
Sosa uçuşa geçti Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, Çaykur Rizespor filelerini de havalandırdı.
10.02.2015 Beşiktaş
Sosa'ya metal koruma!
Sosa'ya metal koruma! Beşiktaş’ın Arjantinli oyuncusunun Antalya kampına M.Kharkiv’in fizyoterapistini getirdiği ortaya çıktı
28.01.2015 Beşiktaş
Trabzon'da goller savunmadan
Trabzon'da goller savunmadan Yaptıkları hatalarla gündemde olan Trabzonspor'un stoperleri takımın gol yükünü adeta sırtlandı.
23.12.2014 Trabzonspor
Sosa, Diego'yu solladı
Sosa, Diego'yu solladı Jose Sosa, Beşiktaş'a gelerek çok isabetli bir karar verdiğini söyledi.
23.12.2014 Beşiktaş
'Şampiyonluk mu dediniz?'
'Şampiyonluk mu dediniz?' Trabzonspor'da Bursa deplasmanında 3 gol atılmasına rağmen bir puanla yetinilmesinin üzüntüsü yaşanıyor.
22.12.2014 Trabzonspor
Trabzonspor'un futbol maratonu
Trabzonspor'un futbol maratonu Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile yaptığı maçla birlikte 27 günde 8. maçına çıktı.
19.12.2014 Trabzonspor
'İlk basamağı atladık'
'İlk basamağı atladık' "Aldığımız bu galibiyetle ilk basamağı atlamış olduk, şimdi sıra üst basamakta."
28.11.2014 Trabzonspor
Trabzon mutlu, Yanal mutsuz
Trabzon mutlu, Yanal mutsuz Ersun Yanal: Coşkunun olmadığı yerde yokuşu tırmanamazsınız.
28.11.2014 Trabzonspor
Bu Trabzon çok ç'EKİCİ'
Bu Trabzon çok ç'EKİCİ' Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu beşinci maçında sahasında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda konuk etti.
27.11.2014 Trabzonspor
'Tatil yapmaya gelmedik'
'Tatil yapmaya gelmedik' Ukrayna temsilcisi son antrenmanını yaparak, hazırlıklarını tamamladı.
26.11.2014 Futbol
Özer Hurmacı operasyonu!
Özer Hurmacı operasyonu! Özer Hurmacı’nın bonservisinin Kasımpaşa’dan alınması için önümüzdeki günlerde harekete geçilecek.
25.11.2014 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Metalist Kharkiv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metalist kharkiv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.