Gazete Vatan Logo

Rus ve Ukraynalı dolar milyarderleri Bodrum’da buluştu!

Rus ve Ukraynalı dolar milyarderleri Bodrum’da buluştu!

Rusya ile Ukrayna arasında neredeyse savaşın eşiğine getiren gerginlik sürerken, iki ülkenin en zengin işadamları arasında gösterilen Rus işadamı Oleg Deripaska ile Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımının da sahibi olan Aleksander Yaroslavsky’in Bodrum’da buluşması dikkat çekti. Deripaska, bir hafta sonra tekrar süper lüks iki yat ile geldiği Bodrum’da tatilin tadını çıkarıyor. Ancak bu kez Aleksander Yaroslavsky ile birlikte yatın arkasında görüntülendi. Rusya Devlet Başkanı Putin’e yakınlığıyla tanınan Oleg Deripaska, Yaroslavsky ile sohbet etti. Ardından mavi sulara atlayan Deripaska, 140 milyon dolar değerindeki ’Queen K’ isimli yatı ile 300 metre uzaklıktaki diğer yatı ’Sputnik’ arasında üç ayrı koruma botundaki 9 görevlinin eşliğinde yüzdü. Mavi mayosu ve deniz gözlüğüyle dikkatleri toplayan Deripaska’nın oldukçu formda ve neşeli olduğu görüldü. Deripaska’nın 4 günlük tatilinin ardından ülkesine döneceği ifade edildi.

Helikopterli, mini denizaltılı yat

Özel güvenlik görevlilerinin çok sıkı koruduğu Deripaska, eşi Polina Deripaska ve konuklarıyla sürat teknesine binerek Bodrum- Yalıkavak arasındaki koyları gezdi. Üzerinde helikopteri, içinde mini denizaltısı, jet skileri ve özel donanımlı güvenlik güçlerinin bulunduğu yatları görmek isteyen yerli ve yabancı turistler; Cennet Koy’a akın etti. Yatçıların yanı sıra tur tekneleri de rota değiştirerek süper lüks yatların yanına kadar gelip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Aleksander Yaroslavsky de ‘Kaiser’ adlı yatı ile Bodrum’u mesken tutan milyarderler arasında bulunuyor. 60 metre uzunluğunda, 15 mürettebatın görev aldığı süper yatta, her türlü konfor mevcut. Dalış, su kayağı gibi su sporları için gerekli malzeme Kaiser envanterinde mevcut.