Meslektaş

Meslektaş

Son dakika meslektaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meslektaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meslektaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meslektaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meslektaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 meslektaş haberi bulunmuştur. Tüm meslektaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 5'nci duruşması bugün Çerkezköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıktı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
'Sahte doktor' olayında skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yeni gelişme şoke etti
'Sahte doktor' olayında skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yeni gelişme şoke etti Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz’ın ilk ifadesini okuyanlar şoke olurken, olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
28.11.2022 Yaşam
Muayenede sahte doktor skandalı! Ameliyata girip dikiş atmış, düğmeye basıldı
Muayenede sahte doktor skandalı! Ameliyata girip dikiş atmış, düğmeye basıldı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Devlet Hastanesi'nde sahte doktor yakayı ele verdi. Çerkezköy Devlet Hastanesinde kendisini pratisyen hekim olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan bakan Koca olay ile ilgili açıklamalarda bulunarak, " "Bakanlığımız, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki hastanede bir kişinin kendini yeni mezun doktor gibi tanıtıp bir uzmanın yanında tıbbi süreçleri izlediği şeklinde özetlenen olayı araştırmak üzere, gerekli süreci başlatıp müfettiş görevlendirmiştir." ifadelerini kullandı.
27.11.2022 Gündem
Muayenede sahte doktor skandalı! Ameliyata girip dikiş atmış
Muayenede sahte doktor skandalı! Ameliyata girip dikiş atmış Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Devlet Hastanesi'nde sahte doktor yakayı ele verdi. Çerkezköy Devlet Hastanesinde kendisini pratisyen hekim olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın ifadesi ortaya çıktı.
26.11.2022 Gündem
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması!
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması! Aslı Turanlı, birlikte rol aldıkları dizi erken final yapan Burak Çelik'e gönlünü kaptırmıştı. Eylül ayının ilk haftasında birlikte görüntülenen ikiliden Turanlı, sevgilisine aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı romantik pozlarla ilân etmişti. Güzel oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu sevgilisine güvendiğini ve bunun için hiç pişman olmadığını söyledi.
8.11.2022 Magazin
22.23 saat anlamı nedir? 22.23 tekrarlayan saatlerin yorumu ve anlamı!
22.23 saat anlamı nedir? 22.23 tekrarlayan saatlerin yorumu ve anlamı! Saat dilimlerinin numerolojik anlamları vardır. Bu kimi zaman iş kimi zaman da aşk hayatınızla ilgili olabileceği gibi yaşamınızdaki kilit anlalarla da ilgili olabilir. Bazen aynı saate denk gelmek sizi şarşırtıyor olabilir. Bunun aslında bir anlamı olduğunu biliyor musunuz? Peki, Tekrarlayan saatler ne anlama geliyor? Saatin 22.23 olması ne anlama gelir? Saat 22.23 ise ne anlama geliyor? 22.23 saat iş ve aşk hayatında ne anlama geliyor? İşte Nümeroloji’de sayıların ve saatlerin anlamı ve yorumu!
30.08.2022 Yaşam
Kadın avukattan meslektaşına istismar oyunu!
Kadın avukattan meslektaşına istismar oyunu! İzmir'de iki avukat arasında yaşanan taciz olayı herkesi şaşırttı. 4 yıl önce, o dönemde Karşıyaka 2. Aile Mahkemesi'ndeki bir davanın avukatlığını yapan Ersin Sel'i telefonla arayan, karşı tarafın kadın avukatı Z.B.A., kendisini arkasından konuşmakla suçladı. Daha sonra Ersin Sel'i tekrar arayan Z.B.A., iddiaya göre hakaret edip, tehditlerde bulundu.
4.07.2022 Yaşam
Adliyede çektiği videolarla hakkında soruşturma başlatılmıştı! Fenomen avukat ile ilgili flaş gelişme
Adliyede çektiği videolarla hakkında soruşturma başlatılmıştı! Fenomen avukat ile ilgili flaş gelişme ‘Adliyede bir gün’ başlığı ile sosyal medyada video paylaşımı yaparak reklam yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle avukat Fatma Begüm Kaçmaz hakkında İstanbul Barosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde disiplin cezası verilmesine yer olmadığına karar verildi.
27.06.2022 Yaşam
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları!
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları! Final yapan 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra önce Yüsra Geyik, ardından yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. "Yok öyle bir şey" diyerek iddiaları yalanlayan ünlü oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu yeni sevgilisi Selin Işık ile Cihangir'de objektiflere yakalandı.
9.04.2022 Magazin
Saygın Soysal gönlünü İlayda Çevik'e kaptırdı!
Saygın Soysal gönlünü İlayda Çevik'e kaptırdı! En son Maraşlı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Saygın Soysal gönlünü meslektaşı İlayda Çevik'e kaptırdı.
20.03.2022 Magazin
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü Uluslararası akademik camiada tanınmış isimlerin kadın öğrencilerine yönelik cinsel tacizleriyle ilgili suçlamalar gündemden düşmüyor. Son olarak sadece ABD'nin değil dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan Harvard Üniversitesi, böyle bir olaya sahne oldu. Üç kadın öğrencinin dile getirdiği suçlamalar mahkemeye taşınırken, okulun akademik kadrosu da ikiye bölündü. İşte tüm ayrıntılar...
12.02.2022 Dünya
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu Eski ABD güzellik kraliçesi Cheslie Kryst, dokuzuncu katta bir dairesinin olduğu 60 katlı Orion binasından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından ülkede sular durulmuyor. Modelliğin yanı sıra avukat, bir akıl sağlığı ve insan hakları savunucusu olan ünlü model, sosyal medyada trollerin hedefindeydi. 30 yaşına gelmiş olmasının üzerinde yarattığı baskıya ve sosyal medyadaki bitmeyen eleştirilere daha fazla dayanamayıp yaşadığı 60 katlı gökdelenden ölüme atlamayı tercih ettiği iddia edildi. Korkunç ölüm sonrası ailesinden ilk açıklama da geldi.
3.02.2022 Dünya
Yıldız Tilbe'den Berkay’a: Gel buraya seveceğim seni
Yıldız Tilbe'den Berkay’a: Gel buraya seveceğim seni Yıldız Tilbe, önceki akşam sahne aldı. Sahneye derin sırt dekolteli ve kırmızı payetli bir elbiseyle çıkan şarkıcı, şıklığıyla göz kamaştırdı.
28.01.2022 Magazin
Rus öğrenci İstanbul'da kayıplara karıştı! Konsolosluk devreye girdi
Rus öğrenci İstanbul'da kayıplara karıştı! Konsolosluk devreye girdi Rus öğrenci 20 yaşındaki Makar Fedorovich Ragin, 5 gün önce Fatih'te kaldığı otelden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı. Ragin'i bulmak için ailesi İstanbul'a gelirken, otelden çıktığı son görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.
1.08.2021 Gündem
Hemşireyi darbeden polise para cezası
Hemşireyi darbeden polise para cezası Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne hasta bir meslektaşını götüren özel harekat polisi S.T., arkadaşını tedavi etmek için yanına yaklaşan anestezi teknikeri Özkan Tekin'i darp etti. Hakkında, “basit yaralama” suçundan 1,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan S.T., yaklaşık 2 yıl süren yargılama sonunda 2 bin 240 lira para cezasına çarptırıldı. Mahkeme hükmün açıklanmasını da geri bırakılmasına karar verdi.
30.07.2021 Yaşam
İntihar eden polis memuru olayında yeni detay
İntihar eden polis memuru olayında yeni detay Komiser yardımcısı tarafından güneş gözlüğünü çalmakla suçlanınca jandarma tarafından gözaltına alınan 21 yıllık polis İsmail Zeyrek, bu durumu gururuna yediremedi ve yaşamına son verdi. Meslektaşları, İsmail Zeyrek’in mobbing’e maruz kaldığını öne sürdü.
30.03.2021 Gündem
'Saçlar lens değil arkadaşlar'
'Saçlar lens değil arkadaşlar' Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, son paylaşımıyla olay yarattı. Yıllar önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. O dönem uzun saçlı olduğu görülen Sarıkabayı, o haliyle bir meslektaşına benzetildi.
25.02.2021 Magazin
Man Adası davasında karar: Kılıçdaroğlu 197 bin lira tazminat ödeyecek
Man Adası davasında karar: Kılıçdaroğlu 197 bin lira tazminat ödeyecek İstinaf mahkemesinin bozma kararının ardından yeniden görülen Man Adası davasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarına 197 bin TL tazminat ödemesine karar verildi.
14.07.2020 Siyaset
Irrfan Khan kimdir? Irrfan Khan hastalığı ne, neden öldü? (Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti)
Irrfan Khan kimdir? Irrfan Khan hastalığı ne, neden öldü? (Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti) Ünlü Hintli film yıldızı Irffan Khan yaşamını yitirdi. 'Pi'nin Hayatı' ve 'Milyoner' gibi filmlerde yer alan Hintli oyuncu Irrfan Khan'dan bugün acı haber geldi. Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti. Bollywood starı Khan, adını dünyaca ünlü filmlerde de duyurdu. Irffan Khan kimdir, hangi filmlerde oynamıştır, ölüm nedeni?
29.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meslektaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meslektaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.