Meşale

Meşale

Son dakika meşale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meşale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meşale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meşale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meşale gelişmeleri de dahil olmak üzere 673 meşale haberi bulunmuştur. Tüm meşale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
UEFA'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza!
UEFA'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza! UEFA Disiplin Kurulu tarafından Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe'ye çeşitli cezalar verdi.
2.02.2024 Fenerbahçe
Gömleğini çıkartıp iş yerinin tabelasını yaktı! Akılalmaz olay
Gömleğini çıkartıp iş yerinin tabelasını yaktı! Akılalmaz olay Bağcılar’da bir kişi sabah saatlerinde kepenkleri kapalı olan dükkanın önüne gelerek gömleğini çıkartıp bulduğu sopanın ucuna taktı. Gömleği meşale gibi yaparak tabelayı ateşe veren şahıs, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
2.11.2023 Yaşam
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı İngiltere’nin Somerset bölgesinde yaşayan 29 yaşındaki Kerr Rawden, cebinde sadece bir kuruşla dokuz Avrupa ülkesini gezmek gibi iddialı bir göreve çıktı. Bir havlu, yedek kıyafet, bir hamak, bir meşale ve güvenilir çakısından başka bir şeyi olmayan Kerr, tek başına yolculuğa çıktı. Kerr’in amacı ise herkesi duygulandırdı.
5.08.2023 Dünya
Falda Meşale Görmek Ne Demek? Kahve Falında Meşale Nasıl Yorumlanır?
Falda Meşale Görmek Ne Demek? Kahve Falında Meşale Nasıl Yorumlanır? Falda meşale görmenin anlamı öncelikle başarılara ulaşma şansı olarak bilinir. Yani meşale gören kişinin hayatı daha güzel bir şekilde geçmeye yakındır. Bunun için meşaleyi falda gördüğünüz an çok iyi günlere adım atabilirsiniz. Bunun yanında falda meşale görmenin bir diğer anlamı ise iş hayatında önemli adımlar atmak olarak dikkat çekmektedir.
4.08.2023 Gündem
Tirana-Beşiktaş (Maç özeti)
Tirana-Beşiktaş (Maç özeti) Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Tirana ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazandı. Beşiktaş tribünlerinden sahaya atılan meşaleler nedeniyle 15 dakika geç başladı.
3.08.2023 Beşiktaş
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Muharrem ayı' mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Muharrem ayı' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Muharrem ayı' mesajında, "Bize düşen Kerbela hadisesinden ders ve ibret almak; birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi tahrip etmeye niyetlenip heveslenen karanlık odaklara geri adım atmadan direnmektir" dedi.
29.07.2023 Gündem
Bahçeli: Kerbela katliamı Müslümanların ortak hüznü, ortak sızısı, dökülen ortak kanıdır
Bahçeli: Kerbela katliamı Müslümanların ortak hüznü, ortak sızısı, dökülen ortak kanıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hicri 61 yılı 10 Muharrem’de yaşanan Kerbela katliamı Müslümanların ortak hüznü, ortak sızısı, dökülen ortak kanıdır" dedi. Bahçeli, "Kerbela’dan çıkarılacak doğru mesajlar bir daha benzeri dramların yaşanmasını kuşkusuz engelleyecek, batıl ve hain planları da bozacaktır" ifadelerini kullandı.
28.07.2023 Gündem
HDP binasına operasyon: Terörist başı Öcalan'ın posterleri bulundu
HDP binasına operasyon: Terörist başı Öcalan'ın posterleri bulundu İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Halkların Demokratik Partisi (HDP)’nin Esenyurt’taki ilçe binasında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğraflarının bulunduğu tespit edildi.
6.07.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi Galata Kulesi Meydanı’nda bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçla keserek asker adayını havaya fırlattı. Evlilik teklifi yapan bir başka grup ise ortalığı dumana boğdu. Pes dedirten o anlar kameralara yansırken, dakikalarca yolu kapatan magandalar polisin müdahalesi ile araçlarına binip ayrıldı.
18.06.2023 Yaşam
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Bursa'da otomobil kutlama yapan Galatasaray taraftarlarının arasına daldı: 2 yaralı
Bursa'da otomobil kutlama yapan Galatasaray taraftarlarının arasına daldı: 2 yaralı Bursa’da, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında otomobiliyle aniden, taraftarların arasına giren Yusuf Y. (21) 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Polis merkezine giderek teslim olan Yusuf Y. ifadesinde, yakınını hastaneye yetiştirmek için kalabalığın arasından geçerken korna çaldığını ve otomobiline saldırı olunca hızla manevra yaptığını söylediği öğrenildi. Olayın yeni cep telefonu görüntüleri de ortaya çıkarken, polis soruşturması devam ediyor.
31.05.2023 Yaşam
TOGG’u meşale ve konfetiler ile karşıladılar
TOGG’u meşale ve konfetiler ile karşıladılar Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG Koçarlı halkı ile buluştu.
11.05.2023 Gündem
TikTok meydan okuması, vücudunun yüzde 80'ini yaktı!
TikTok meydan okuması, vücudunun yüzde 80'ini yaktı! TikTok'ta viral haline gelen ve çoğunlukla gençlerin katıldığı 'meydan okumalar' giderek daha tehlikeli bir hale geliyor. Son olarak ABD'de bir çocuğun TikTok'taki meydan okuma nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yandı.
30.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi'
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi' Karadeniz gazının karaya ulaşması ABD'den Fransa'ya, Almanya'dan Rusya'ya, Çin'den Yunanistan'a, Hindistan'dan Azerbaycan'a dünyanın her yerinde yankı buldu, uluslararası medya 'Türkiye'nin en önemli projesi' dedi.
21.04.2023 Gündem
CNN Türk'te açıkladı: Türkiye'nin kaderinin değiştiği gün
CNN Türk'te açıkladı: Türkiye'nin kaderinin değiştiği gün Karadeniz doğal gazı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filyos'taki törende yaktığı meşale ile karaya ulaştırılmaya başladı. Gazeteciler CNN TÜRK'te tarihi adımı değerlendirdi.
20.04.2023 Ekonomi
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak Karadeniz gazı için yarın büyük gün. Saat 20.23’te yapılacak törenle Türkiye için tarihi meşale yanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Nisan akşamı meşaleyi yakacak.
19.04.2023 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Dışişleri-Asırların Diplomasi Birikimi sempozyumunda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye Yüzyılında, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle, daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Akil, adil ve erdemli bir küresel güç olarak, Türkiye eksenini inşa edeceğiz" dedi. 
13.04.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Çanakkale Zaferi mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Çanakkale Zaferi mesajı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümüne ilişkin, “Zillet ittifakı (emperyalist) dayatmanın koçbaşı, bu servisin hizmetkarıdır. Bugün karşımıza tekrar çıkanlar, dün Çanakkale’de ezilenlerdir. Bugün karşımıza yeniden çıkanlar, dün Milli Mücadele’de tepelenenlerdir” ifadelerini kullandı.
18.03.2023 Gündem
Sünnet düğününde maganda dehşeti! Son paylaşımı yürek burktu
Sünnet düğününde maganda dehşeti! Son paylaşımı yürek burktu Amasya'nın Taşova ilçesinde sünnet düğününe katılan Murat Kurt (28), K.K.'nin (17) ateşlediği iddia edilen tabancadan çıkan kurşunla başından vurularak hayatını kaybetti. Kurt'un son paylaşımı yürekleri dağladı.
5.02.2023 Yaşam
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar İstanbul'da gerçekleşen asker uğurlama eğlencelerinde kimileri meşale yakıp yolları kapattı, kimileri ise kavgaya tutuştu. Yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
5.02.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na başörtüsü çağrısı: Samimiysen gel anayasa değişikliği yapalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na başörtüsü çağrısı: Samimiysen gel anayasa değişikliği yapalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhan Felek Salonu'nda Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması ve İlahiyat Yıldızları Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na başörtüsü çağrısı yaparak, "Eğer samimiysen gel Anayasa değişikliğini yapalım. Anayasal düzenleme metnini Meclis'e gönderdik. Bunlar samimi mi değil mi göreceğiz" ifadelerini kullandı.
30.12.2022 Gündem
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 18'inci haftasında Batman Petrolspor'un sahasında Şanlıurfaspor'u konuk ettiği karşılaşma, 61'inci dakikada tribünde çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
18.12.2022 Şampiy10
Fatih'te İETT otobüsünde 'meşale' paniği
Fatih'te İETT otobüsünde 'meşale' paniği  Fatih'te seyir halindeki İETT otobüsünün içinde bir yolcu tarafından meşale yakılarak yere atıldığı öne sürüldü. Otobüsün içeresindeki yolcular panikle dışarı çıkarken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.  İBB'den yapılan yazılı açıklamada ise "Kimliği belirlenemeyen bir yolcu tarafından yanıcı bir madde yakılmış olup herhangi bir yaralı bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı.
6.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Meşale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meşale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.