Mesafe

Mesafe

Son dakika mesafe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesafe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesafe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesafe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesafe gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.068 mesafe haberi bulunmuştur. Tüm mesafe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınlanan 19 Nisan tarihli Günlük Ortalama Yüzey Toz Konsantrasyonu Tahmini verilerine göre, Adana için orta seviyede toz konsantrasyonu tahmini yapıldı.
17.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Kamuda tasarruf konusunda bir taraftan Hazine Maliye Bakanlığımız bir çalışma yapıyor. Bir taraftan da Strateji Bütçe Başkanlığımız ciddi bir çalışma yürütüyor. 15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" açıklamasında bulundu.
17.04.2024 Ekonomi
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Milyarlarca kilometre yol katettiler!
Milyarlarca kilometre yol katettiler! Kara yollarında trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtları tarafından 343 milyar 917 milyon kilometre yol katedildiğini açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin motorlu kara taşıtlarının kilometre istatistiklerini açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar Şişli’deki Feriköy Ermeni İlkokulu ile Ortaokulu'nda oyunu kullanan seçmen, okulun bahçesindeki Surp Vartanans Kilisesi’nde düzenlenen ayine katılarak Paskalya Bayramı’nı kutladı. Ayine katılanlardan Nurhan Palakoğlu, "Bu sene ilginç bir rastlantı olarak Paskalya ve yerel seçimler aynı güne denk geldi. Şu an bulunduğumuz yerdeki bahçemiz, kilisenin ve okulun ortak kullandığı bir bahçe, mesafe açısından iyi oldu" dedi.
31.03.2024 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Kim terör ve şiddetten besleniyorsa, kim terör ve şiddetin sözcülüğünü yapıyorsa, iltisaklıysa onun uzantısı da ve kim de onlarla iş birliği yaparak seçim kazanma yoluna gidiyorsa biz bunu doğru bulmuyoruz. Şimdi bunlar İstanbul'da iş birliği yapıyor. Kent uzlaştığı altında Mersin'de, Adana'da işbirliği yapıyor. Aynen Meclis kürsünde yaşananlar korkarım ki yarın İBB meclisinde, Adana meclisinde, Mersin meclisinde yaşanacak ve oradan bir güç devşirecekler, bir meşruiyet kazanmaya çalışacaklar. Onun için bu çok yanlış ve kim yapıyorsa yapsın ki şu anda CHP yapıyor gözüküyor" diye konuştu.
30.03.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 24 saat kesintisiz uçuş
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 24 saat kesintisiz uçuş Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 saat havada kaldığı 26. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile havalanan milli SİHA, 27 saatlik uçuşu sırasında gökyüzünde toplam 4.600 km mesafe katetti.
29.03.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Sefer orucu için kaç kilometre mesafe olmalı? Seferi orucu nedir, kaç gün tutulur? Yolculukta oruç bozulabilir mi?
Sefer orucu için kaç kilometre mesafe olmalı? Seferi orucu nedir, kaç gün tutulur? Yolculukta oruç bozulabilir mi? Seferi orucu Ramazan'da oruç tutacakların merak konusu oldu. Seyahatte oruç ibadetini aksatmak istemeyenler de seferi orucu nasıl tutulur sorusuna yanıt aramaya başladı. Diyanet seferi iken oruç tutmak ve orucun bozulması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler hedefi anlattı! İşte detaylarıyla Kuzey Irak operasyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İnşallah bu yaz, Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız." açıklamasının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, sınırda planlanan terör operasyonlarıyla ilgili bilgi verdi. Güler, “Cumhurbaşkanımızın çizdiği çerçeve doğrultusunda bu yaz Irak sınırımızı güven altına alacak çemberi tamamlayarak terörü sorun olmaktan çıkartacağız” dedi.
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörle mücadele sınırlarımızın içinde ve dışında engellere aldırmadan kararlıkla devam ettiriyoruz. Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi bu yaz çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.
4.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mesafe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesafe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.