Meryem Uzerli Film

Meryem Uzerli Film

Son dakika Meryem Uzerli film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meryem Uzerli film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meryem Uzerli film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryem Uzerli Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryem uzerli film gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 meryem uzerli film haberi bulunmuştur. Tüm meryem uzerli film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mısır’da film çekecek
Mısır’da film çekecek Meryem Uzerli, Mısır’da çekilecek filmde başrol oynayacak.
8.11.2018 Magazin
Meryem Uzerli'den sürpriz imza!
Meryem Uzerli'den sürpriz imza! Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin yeni menajerlik şirketi açıklandı.
16.01.2018 Magazin
Meryem Uzerli yine 'ev'lendi!
Meryem Uzerli yine 'ev'lendi! Meryem Uzerli, "Muhteşem Yüzyıl"dan kazandığı parayla Berlin'de ev almıştı.
1.01.2018 Magazin
Meryem Uzerli ve Özcan Deniz dudak dudağa!
Meryem Uzerli ve Özcan Deniz dudak dudağa! Başrollerinde Meryem Uzerli, Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı 'Öteki Taraf' filmindeki öpüşme sahnesi dikkati çekti.
24.10.2017 Magazin
Meryem Uzerli'yi görenler hayran kaldı!
Meryem Uzerli'yi görenler hayran kaldı! Meryem Uzerli, başrolünde oynadığı "Cingöz Recai" filminin galasında giydiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle hayranlarının ateşini yükseltti.
12.10.2017 Magazin
Meryem Uzerli: Kenan İmirzalıoğlu’nu seviyorum!
Meryem Uzerli: Kenan İmirzalıoğlu’nu seviyorum! ‘Cingöz Recai’de Kenan İmirzalıoğlu’nun sevgilisi ‘Jale’yi oynamaya hazırlanan Meryem Uzerli'den yakışıklı oyuncuya övgü dolu sözler...
7.06.2017 Magazin
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli...
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli... Özcan Deniz, sosyal medya hesabından Meryem Uzerli ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
28.03.2017 Magazin
Başını açan Meryem Uzerli'ye şok! Kırbaç cezası...
Başını açan Meryem Uzerli'ye şok! Kırbaç cezası... Başını kapatıp Suudi Arabistan'a giden Meryem Uzerli'nin başı belada. Erkeklerin olduğu ortamda başını açan Uzerli'ye kırbaç cezası gelebilir...
23.03.2017 Magazin
Meryem Uzerli türbana girdi!
Meryem Uzerli türbana girdi! Suudi Arabistan'a gidecek olan güzel oyuncu Meryem Uzerli türbana girerek video çekti. Uzerli, Arap hayranlarını sevindirdi.
20.03.2017 Magazin
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi!
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi! Altın Palmiye için birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı 76. Cannes Film Festivali dün başladı. Festivalde, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ismini milyonlarca kitleye duyuran Türk oyuncu Meryem Uzerli de vardı.
17.05.2023 Magazin
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede!
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede! 'Kuzey Güney' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Öykü Karayel ve mutlu bir evlilik sürdürdüğü başarılı müzisyen Can Bonomo, önceki akşam Roman adını verdikleri oğulları ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerden soru kabul etmeyen çiftten Öykü Karayel, Meryem Uzerli'nin "Öykü'nün oyunculuğunu çok beğeniyorum" sözlerine yanıt verdi.
19.06.2022 Magazin
Kovan filmi nerede çekildi? Kovan filmi oyuncuları ve konusu!
Kovan filmi nerede çekildi? Kovan filmi oyuncuları ve konusu! Kovan filmi 2020 yapımı olarak film severlerin karşısına çıkıyor. Doğa temalı filmin başrolünde Meryem Uzerli yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Eylem Kaftan yürütüyor. Peki, Kovan filmi oyuncuları kimdir, konusu, nerede çekildi?
26.05.2022 Televizyon
Julia Roberts yerine Meryem Uzerli...
Julia Roberts yerine Meryem Uzerli... Meryem Uzerli, yönetmen Alp Kamber’in yeni filmi ‘Güzel Bir Rüya’ için kamera karşısına geçti.
4.07.2021 Magazin
Meryem Uzerli tüm dikkatleri üzerine çekti! 3 ayda...
Meryem Uzerli tüm dikkatleri üzerine çekti! 3 ayda... Yaklaşık üç ay önce ikinci kez anne olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Moskova Uluslararası Film Festivali'ne katıldı. Ünlü oyuncu fit görüntüsüyle dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.
24.04.2021 Magazin
Güçlü kadın Meryem Uzerli
Güçlü kadın Meryem Uzerli Meryem Uzerli, ‘Kovan’ filmiyle eylül ayında Madrid’de düzenlenecek Imagine India Uluslararası Film Festivali’nde, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında aday gösterildi.
12.07.2020 Magazin
Meryem Uzerli "En İyi Kadın Aktris" dalında aday gösterildi
Meryem Uzerli "En İyi Kadın Aktris" dalında aday gösterildi Uzun süredir setlerden uzak kalan Meryem Uzerli, önceki gün aldığı davetle gurur yaşadı.
13.01.2020 Magazin
Annemin Yarası filmi konusu ne? Oyuncuları kimler? Ne zaman ve nerede çekildi?
Annemin Yarası filmi konusu ne? Oyuncuları kimler? Ne zaman ve nerede çekildi? Sinema severlerin beğenisini kazanan Annemin Yarası filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bu akşam saat 19.00’da Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Annemin Yarası filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? Annemin Yarası ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylar…
9.01.2020 Gündem
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında? Engelsiz Yaşam Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl onuncu kez düzenlediği “10. Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gece bir törenle gerçekleştirildi. Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'nü alan Uzerli, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle büyük çıkış yapan Meryem Uzerli hakkında merak edilen bilgiler… Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
9.01.2020 Gündem
Kızının babasıyla görüşüyor
Kızının babasıyla görüşüyor 7. Boğaziçi Film Festivali'nin beşinci günü, Atlas Sineması'nın son seansı olan 21:30’da 'Kovan' filmi seyircilerin karşısına çıktı. Yoğun katılımla gerçekleşen gösterimin ardından, filmin yönetmeni ve senaristi Eylem Kaftan, başrol oyuncularından Meryem Uzerli, Feyyaz Duman, Burcu Salihoğlu ve film ekibi seyircilerin karşısına çıktı.
24.10.2019 Magazin
Cesur Meryem!
Cesur Meryem! Uzun süredir yeni bir projede yer almayan oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı.
5.08.2019 Magazin
Meryem Uzerli'nin transparan kıyafeti olay oldu!
Meryem Uzerli'nin transparan kıyafeti olay oldu! 72. Cannes Film Festivali açılış seremonisinde kırmızı halıda yürüyen Meryem Uzerli, sosyal medyada olay oldu.
15.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meryem Uzerli Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryem uzerli film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.