Meryem Uzerli İnstagram

Meryem Uzerli İnstagram

Son dakika Meryem Uzerli instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meryem Uzerli instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meryem Uzerli instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryem Uzerli İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryem uzerli instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 meryem uzerli instagram haberi bulunmuştur. Tüm meryem uzerli instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
Meryem Uzerli favorisini açıkladı
Meryem Uzerli favorisini açıkladı Kafe işletme hayalini Berlin’de hayata geçiren Meryem Uzerli, Instagram hesabından favori içeceğini paylaştı.
19.07.2020 Magazin
Cesur Meryem!
Cesur Meryem! Uzun süredir yeni bir projede yer almayan oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı.
5.08.2019 Magazin
Meryem Uzerli'den cesur pozlar!
Meryem Uzerli'den cesur pozlar! Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.
16.04.2019 Magazin
Meryem Uzerli paylaştı sosyal medya yıkıldı!
Meryem Uzerli paylaştı sosyal medya yıkıldı! Meryem Uzerli, Instagram’da paylaştığı seksi fotoğrafıyla kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlardan biri oldu.
28.01.2019 Magazin
'Binbir surat' Meryem Uzerli
'Binbir surat' Meryem Uzerli Bir dönem Muhteşem Yüzyıl isimli dizide 'Hürrem' karakterine can veren Meryem Uzerli, Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çekti.
23.01.2019 Magazin
Bu fotoğrafı paylaştı olay oldu
Bu fotoğrafı paylaştı olay oldu Şu sıralar dudağına yaptırdığı botoks ile gündeme gelen Meryem Uzerli, Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerinden ağır eleştiriler aldı
22.05.2018 Magazin
Meryem Uzerli'den sürpriz imza!
Meryem Uzerli'den sürpriz imza! Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin yeni menajerlik şirketi açıklandı.
16.01.2018 Magazin
Meryem Uzerli yine 'ev'lendi!
Meryem Uzerli yine 'ev'lendi! Meryem Uzerli, "Muhteşem Yüzyıl"dan kazandığı parayla Berlin'de ev almıştı.
1.01.2018 Magazin
Neden zayıfladın?
Neden zayıfladın? Meryem Uzerli, Instagram sayfasından Muhsin Akgün’ün çektiği iki kare fotoğrafını paylaştı.
25.11.2017 Magazin
Meryem Uzerli Mısırlı aşkıyla evleniyor!
Meryem Uzerli Mısırlı aşkıyla evleniyor! Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro ile birlikte olan Meryem Uzerli, önceki akşam sevgilisinden evlilik teklifi aldı.
23.11.2017 Magazin
Meryem Uzerli açıkladı: Para karşılığı şeyhle...
Meryem Uzerli açıkladı: Para karşılığı şeyhle... Meryem Uzerli, verdiği bir röportajda, para karşılığı Dubaili bir şeyhle akşam yemeğine gittiğini ve aldığı bu parayı bağış yaptığını söylemişti. Uzerli, bu söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.
1.11.2017 Magazin
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor!
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor! Can Ateş ve Alp Özcan ilişkilerinde yara alan Meryem Uzerli bu kez ince eleyip sık dokuyor. Bassel Alzaro ile ilişkisi evliliğe doğru giden Uzerli, Mısırlı yıldızı Dubai’de ailesiyle tanıştıracak.
30.10.2017 Magazin
Minili Meryem Uzerli nefes kesti!
Minili Meryem Uzerli nefes kesti! Mısırlı oyuncu ve sunucu Bassel Alzaro ile yeni bir aşka yelken açan Meryem Uzerli'nin keyfine diyecek yok.
2.10.2017 Magazin
Meryem Uzerli'nin dansı mest etti!
Meryem Uzerli'nin dansı mest etti! Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Meryem Uzerli, Haluk Bilginer'le birlikte sergilediği dansla büyük beğeni topladı.
11.09.2017 Magazin
Meryem Uzerli veda etti!
Meryem Uzerli veda etti! Meryem Uzerli, yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda yer almayacağını açıklayarak veda mesajı yayınladı.
21.08.2017 Televizyon
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık! 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Ünlü isim diziden ayrıldığını açıkladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şoke eden ayrılık kararının perde arkası...
21.08.2017 Televizyon
Meryem Uzerli'den bomba bir paylaşım daha!
Meryem Uzerli'den bomba bir paylaşım daha! Meryem Uzerli, havuzda yüzdüğü sevimli bir foku öperken çektirdiği fotoğrafı Instagram'dan paylaştı.
17.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meryem Uzerli İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryem uzerli instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.