Meryem Uzerli Aşk

Meryem Uzerli Aşk

Son dakika meryem uzerli aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meryem uzerli aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meryem uzerli aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryem Uzerli Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryem uzerli aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 meryem uzerli aşk haberi bulunmuştur. Tüm meryem uzerli aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor!
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor! Can Ateş ve Alp Özcan ilişkilerinde yara alan Meryem Uzerli bu kez ince eleyip sık dokuyor. Bassel Alzaro ile ilişkisi evliliğe doğru giden Uzerli, Mısırlı yıldızı Dubai’de ailesiyle tanıştıracak.
30.10.2017 Magazin
Minili Meryem Uzerli nefes kesti!
Minili Meryem Uzerli nefes kesti! Mısırlı oyuncu ve sunucu Bassel Alzaro ile yeni bir aşka yelken açan Meryem Uzerli'nin keyfine diyecek yok.
2.10.2017 Magazin
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor...
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor... Oyuncu Meryem Uzerli, Elle Dergisi'ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.
16.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş!
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş! Meryem Uzerli bir gece kulübünde ünlü iş adamı ile sabaha kadar sarmaş dolaş dans etti.
23.07.2017 Magazin
Meryem Uzerli'nin ilk bikinili pozu!
Meryem Uzerli'nin ilk bikinili pozu! Güzel oyuncu Meryem Uzerli, ilk kez bikinili bir pozunu paylaştı.
8.09.2017 Magazin
'Mini'li Meryem Uzerli nefes kesti!
'Mini'li Meryem Uzerli nefes kesti! Meryem Uzerli, yakında çıkarmayı düşündüğü kendi adını taşıyan parfüm markasının görüşmeleri için Paris'e gitti.
3.07.2017 Magazin
Meryem Uzerli'nin durumu kötüye gidiyor!
Meryem Uzerli'nin durumu kötüye gidiyor! Meryem Uzerli 2015’te aylığı 28 bin TL’ye kiraladığı, 2 yıllık kirasını peşin ödediği villasını bırakıyor. İşte Meryem Uzerli'nin verdiği ani kararının altına yatan sebep...
14.06.2017 Magazin
Meryem Uzerli: Kenan İmirzalıoğlu’nu seviyorum!
Meryem Uzerli: Kenan İmirzalıoğlu’nu seviyorum! ‘Cingöz Recai’de Kenan İmirzalıoğlu’nun sevgilisi ‘Jale’yi oynamaya hazırlanan Meryem Uzerli'den yakışıklı oyuncuya övgü dolu sözler...
7.06.2017 Magazin
Bomba aşk iddiası! Meryem Uzerli ile Adebayor...
Bomba aşk iddiası! Meryem Uzerli ile Adebayor... Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Meryem Uzerli ile Başakşehir'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor, sosyal medyada birbirlerini takibe aldı.
4.06.2017 Magazin
Meryem Uzerli'nin göbeği olay oldu!
Meryem Uzerli'nin göbeği olay oldu! Meryem Uzerli'nin göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle verdiği poz dikkat çekti ve çok sayıda yorum aldı.
4.06.2017 Magazin
Meryem Uzerli 'o adam'la birlikte!
Meryem Uzerli 'o adam'la birlikte! Alp Özcan, önceki hafta kendisi için ‘O adamı sormayın!’ diyen Meryem Uzerli ile Fransa’da bir araya geldi.
25.05.2017 Magazin
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli...
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli... Özcan Deniz, sosyal medya hesabından Meryem Uzerli ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
28.03.2017 Magazin
Meryem Uzerli eski aşkına mı döndü?
Meryem Uzerli eski aşkına mı döndü? Meryem Uzerli 1 yıl aşk yaşadığı Allen Yatçılık’ın sahibi Alp Özcan’dan 3 ay önce ayrılmıştı. Peki Meryem Uzerli'nin eski aşkıyla görüştüğü iddiaları doğru mu?
14.02.2017 Magazin
Özcan Deniz ile Meryem Uzerli...
26.02.2015 Magazin
Meryem Uzerli: Benim için ideal erkek sevgi dolu...
Meryem Uzerli: Benim için ideal erkek sevgi dolu... Rusya’da ünlü bir markanın yüzü olan Meryem Uzerli, Hello dergisinin Rus baskısına konuştu. Küçük kızı Lily’nin Amerikalı babası ile Berlin’de yaşayan oyuncu “Gerçek aşk nedir?” sorusuna cevap verdi.
7.03.2022 Magazin
Alp Özcan, Berrak Tüzünataç'ı çabuk unuttu!
Alp Özcan, Berrak Tüzünataç'ı çabuk unuttu! Allen Yatçılık’ın patronu Alp Özcan, adını 2016’da Meryem Uzerli ile yaşadığı aşk sayesinde duyurmuştu. Bu ilişkiye kısa bir mola verip Hollandalı manken Stephanie van Arendok ile flört etmişti. Alp Özcan, Nisan 2017’de yeniden Meryem Uzerli’ye dönmüştü. Ancak aşkta ikinci etap sadece iki ay sürmüştü. Ocak ayında aşk yaşamaya başladığı Berrak Tüzünataç’dan da kısa sürede ayrılan Alp Özcan yine yalnız kalamadı.
10.08.2019 Magazin
Ozan Güven'den büyük jest
Ozan Güven'den büyük jest Meryem Uzerli ile Ozan Güven 2016'da 'Annemin Yarası' filminde birlikte oynamış ve ikilinin aşk yaşadıkları söylenmişti.
24.02.2019 Magazin
Berrak Tüzünataç ve Alp Özcan Bodrum'da aşk tatilinde
Berrak Tüzünataç ve Alp Özcan Bodrum'da aşk tatilinde Berrak Tüzünataç, yaklaşık bir aydır birlikte olduğu Alp Özcan’la Bodrum’da aşk tatili yaptı.
22.01.2019 Magazin
Meryem’le çok farklıyız
Meryem’le çok farklıyız Kalbimin Sultanı dizisinde canlandırdığı Anna karakteriyle Meryem Uzerli’nin tahtına aday gösterilen Alexandra Nikiforova Türkiye’deki şöhreti önemsemediğini söyleyerek, “Buradaki şöhret benim için bir amaç değil. Ama olursa bu ancak işimin bonusu olabilir” diyor.
21.06.2018 Arşiv
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meryem Uzerli Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryem uzerli aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.