Meryem Uzerli Sevgili

Meryem Uzerli Sevgili

Son dakika Meryem Uzerli sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meryem Uzerli sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meryem Uzerli sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryem Uzerli Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryem uzerli sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 meryem uzerli sevgili haberi bulunmuştur. Tüm meryem uzerli sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meryem Uzerli sevgilisini aileye soktu!
Meryem Uzerli sevgilisini aileye soktu! Meryem Uzerli, Mısırlı sevgilisi Bassel Alzaro'yu aileye soktu.
6.11.2017 Magazin
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor!
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor! Can Ateş ve Alp Özcan ilişkilerinde yara alan Meryem Uzerli bu kez ince eleyip sık dokuyor. Bassel Alzaro ile ilişkisi evliliğe doğru giden Uzerli, Mısırlı yıldızı Dubai’de ailesiyle tanıştıracak.
30.10.2017 Magazin
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor...
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor... Oyuncu Meryem Uzerli, Elle Dergisi'ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.
16.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli'den bomba paylaşım! İşte o 'özel' anlar...
Meryem Uzerli'den bomba paylaşım! İşte o 'özel' anlar... Yeni sezon öncesi Almanya'da ailesiyle birlikte vakit geçiren Meryem Üzerli önceki gün doğum gününü kutladı.
14.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli’den bikinili paylaşım!
Meryem Uzerli’den bikinili paylaşım! Meryem Uzerli, Alp Özcan'dan ayrıldıktan sonra bekarlığın tadını çıkarıyor. Meryem Uzerli, Instagram hesabından bikinili fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor...
7.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş!
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş! Meryem Uzerli bir gece kulübünde ünlü iş adamı ile sabaha kadar sarmaş dolaş dans etti.
23.07.2017 Magazin
Meryem Uzerli'nin ilk bikinili pozu!
Meryem Uzerli'nin ilk bikinili pozu! Güzel oyuncu Meryem Uzerli, ilk kez bikinili bir pozunu paylaştı.
8.09.2017 Magazin
'Mini'li Meryem Uzerli nefes kesti!
'Mini'li Meryem Uzerli nefes kesti! Meryem Uzerli, yakında çıkarmayı düşündüğü kendi adını taşıyan parfüm markasının görüşmeleri için Paris'e gitti.
3.07.2017 Magazin
Meryem Uzerli'nin durumu kötüye gidiyor!
Meryem Uzerli'nin durumu kötüye gidiyor! Meryem Uzerli 2015’te aylığı 28 bin TL’ye kiraladığı, 2 yıllık kirasını peşin ödediği villasını bırakıyor. İşte Meryem Uzerli'nin verdiği ani kararının altına yatan sebep...
14.06.2017 Magazin
Meryem Uzerli: Kenan İmirzalıoğlu’nu seviyorum!
Meryem Uzerli: Kenan İmirzalıoğlu’nu seviyorum! ‘Cingöz Recai’de Kenan İmirzalıoğlu’nun sevgilisi ‘Jale’yi oynamaya hazırlanan Meryem Uzerli'den yakışıklı oyuncuya övgü dolu sözler...
7.06.2017 Magazin
Bomba aşk iddiası! Meryem Uzerli ile Adebayor...
Bomba aşk iddiası! Meryem Uzerli ile Adebayor... Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Meryem Uzerli ile Başakşehir'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor, sosyal medyada birbirlerini takibe aldı.
4.06.2017 Magazin
Meryem Uzerli'nin göbeği olay oldu!
Meryem Uzerli'nin göbeği olay oldu! Meryem Uzerli'nin göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle verdiği poz dikkat çekti ve çok sayıda yorum aldı.
4.06.2017 Magazin
Meryem Uzerli 'o adam'la birlikte!
Meryem Uzerli 'o adam'la birlikte! Alp Özcan, önceki hafta kendisi için ‘O adamı sormayın!’ diyen Meryem Uzerli ile Fransa’da bir araya geldi.
25.05.2017 Magazin
Meryem Uzerli durmuyor! Şimdi de...
Meryem Uzerli durmuyor! Şimdi de... Güzel oyuncu Meryem Uzerli, mini elbisesiyle arabada verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı.
24.05.2017 Magazin
Meryem Uzerli'den inanılmaz pozlar!
Meryem Uzerli'den inanılmaz pozlar! Sevgilisinden ayrılan Meryem Uzerli'nin Instagram'dan paylaştığı kareler çok konuşulacağa benziyor.
17.05.2017 Magazin
Meryem Uzerli'den kötü haber! Çok kısa sürdü...
Meryem Uzerli'den kötü haber! Çok kısa sürdü... Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde tekrar aşk yaşamaya başladığı eski sevgilisi Alp Özcan'dan bir kez daha ayrıldı.
16.05.2017 Magazin
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli...
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli... Özcan Deniz, sosyal medya hesabından Meryem Uzerli ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
28.03.2017 Magazin
'Meryem benim...'
'Meryem benim...' Ozan Güven ilk kez konuştu!
24.01.2015 Magazin
'Gel birlikte oturalım'
'Gel birlikte oturalım' Almanya doğumlu oyuncu Meryem Uzerli sevgili Can Ateş'ten hamile kalmıştı.
20.08.2014 Magazin
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem
Meryem Uzerli açıkladı: Para karşılığı şeyhle...
Meryem Uzerli açıkladı: Para karşılığı şeyhle... Meryem Uzerli, verdiği bir röportajda, para karşılığı Dubaili bir şeyhle akşam yemeğine gittiğini ve aldığı bu parayı bağış yaptığını söylemişti. Uzerli, bu söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.
1.11.2017 Magazin
Yeni sevgilisi ile yakalandı!
Yeni sevgilisi ile yakalandı! Oyuncu Meryem Uzerli'den ayrılan Alp Özcan'ın, Stéphanie van Arendonk ile aşk yaşadığı iddia edildi.
14.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meryem Uzerli Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryem uzerli sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.