Meryem Uzerli Sevgilisi

Meryem Uzerli Sevgilisi

Son dakika Meryem uzerli sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meryem uzerli sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meryem uzerli sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryem Uzerli Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryem uzerli sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 meryem uzerli sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm meryem uzerli sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meryem Uzerli tüm dikkatleri üzerine çekti! 3 ayda...
Meryem Uzerli tüm dikkatleri üzerine çekti! 3 ayda... Yaklaşık üç ay önce ikinci kez anne olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Moskova Uluslararası Film Festivali'ne katıldı. Ünlü oyuncu fit görüntüsüyle dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.
24.04.2021 Magazin
Sır gibi saklıyordu! Sevgilisi ortaya çıktı
Sır gibi saklıyordu! Sevgilisi ortaya çıktı Meryem Uzerli’nin, son zamanlarda sık sık etkinliklere katıldığı, oyuncu Tamer Tıraşoğlu’yla arkadaşlığı aşka dönüştü.
3.11.2018 Magazin
Minili Meryem Uzerli nefes kesti!
Minili Meryem Uzerli nefes kesti! Mısırlı oyuncu ve sunucu Bassel Alzaro ile yeni bir aşka yelken açan Meryem Uzerli'nin keyfine diyecek yok.
2.10.2017 Magazin
Meryem Uzerli Alp Özcan barıştı
Meryem Uzerli Alp Özcan barıştı Meryem Uzerli, 1 yıl aşk yaşadığı Alp Özcan'la yeniden barıştı
1.04.2017 Magazin
Sultan Meryem Hollywood yolcusu
Sultan Meryem Hollywood yolcusu Hollywood’un ünlü yapımcısı Mohammed Al Turki, Monako’da tanıştığı Meryem Uzerli’ye film teklifinde bulundu ve “Sultan Meryem” diye takdim etti
31.05.2016 Magazin
İlgiden bunaldı!
İlgiden bunaldı! Hayranlarının ilgisi sevgilisini çok kızdırdı
5.05.2013 Magazin
Dudak dudağa!
Dudak dudağa! Ayrılmadık pozu
9.02.2013 Magazin
Meryem Uzerli'den küvet pozu!
Meryem Uzerli'den küvet pozu! "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen Meryem Uzerli son olarak küvet pozuyla gündeme geldi.
23.10.2023 Magazin
Kızının babasıyla görüşüyor
Kızının babasıyla görüşüyor 7. Boğaziçi Film Festivali'nin beşinci günü, Atlas Sineması'nın son seansı olan 21:30’da 'Kovan' filmi seyircilerin karşısına çıktı. Yoğun katılımla gerçekleşen gösterimin ardından, filmin yönetmeni ve senaristi Eylem Kaftan, başrol oyuncularından Meryem Uzerli, Feyyaz Duman, Burcu Salihoğlu ve film ekibi seyircilerin karşısına çıktı.
24.10.2019 Magazin
Berrak Tüzünataç ve Alp Özcan Bodrum'da aşk tatilinde
Berrak Tüzünataç ve Alp Özcan Bodrum'da aşk tatilinde Berrak Tüzünataç, yaklaşık bir aydır birlikte olduğu Alp Özcan’la Bodrum’da aşk tatili yaptı.
22.01.2019 Magazin
Meydan okuma filmi
Meydan okuma filmi Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli’nin paylaştığı ‘Öteki Taraf’ın galası önceki gün gerçekleşti. Oyuncular, aksiyon sahneleri ile dolu film için ‘meydan okuma filmimiz’ dedi
6.12.2017 Magazin
Özcan Deniz'e şok! Aslı Enver çıldırdı...
Özcan Deniz'e şok! Aslı Enver çıldırdı... Cuma akşamlarına 'İstanbullu Gelin' dizisiyle damga vuran Özcan Deniz, şu günlerde birçok heyecanı birden yaşıyor.
25.11.2017 Magazin
Öpüşme sahnesi hamile sevgilisini çıldırttı!
Öpüşme sahnesi hamile sevgilisini çıldırttı! Özcan Deniz, yönetmenliğini yaptığı, başrolleri Meryem Uzerli ve Aslı Enver ile paylaştığı 'Öteki Taraf' filmi yüzünden sevgilisi Feyza Aktan ile kavga etti. Dört aylık hamile olan Feyza Aktan sevgilisi Özcan Deniz'in, Meryem Uzerli ile olan ateşli öpüşme karelerini basında gördü.
13.11.2017 Magazin
Meryem Uzerli sevgilisini aileye soktu!
Meryem Uzerli sevgilisini aileye soktu! Meryem Uzerli, Mısırlı sevgilisi Bassel Alzaro'yu aileye soktu.
6.11.2017 Magazin
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor!
Meryem Uzerli Mısırlı sevgilisi ile evleniyor! Can Ateş ve Alp Özcan ilişkilerinde yara alan Meryem Uzerli bu kez ince eleyip sık dokuyor. Bassel Alzaro ile ilişkisi evliliğe doğru giden Uzerli, Mısırlı yıldızı Dubai’de ailesiyle tanıştıracak.
30.10.2017 Magazin
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor...
Meryem Uzerli: 'Türk erkeklerinden uzak dur' diyor... Oyuncu Meryem Uzerli, Elle Dergisi'ne verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.
16.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli'den bomba paylaşım! İşte o 'özel' anlar...
Meryem Uzerli'den bomba paylaşım! İşte o 'özel' anlar... Yeni sezon öncesi Almanya'da ailesiyle birlikte vakit geçiren Meryem Üzerli önceki gün doğum gününü kutladı.
14.08.2017 Magazin
İşte Meryem'i unutturan İspanyol güzel!
İşte Meryem'i unutturan İspanyol güzel! Meryem Uzerli, Allen Yatçılık’ın sahibi olan sevgilisi Alp Özcan’dan geçen Mayıs’ta ikinci kez ayrıldı.
6.08.2017 Magazin
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş!
Meryem Uzerli yeni aşkı ile sarmaş dolaş! Meryem Uzerli bir gece kulübünde ünlü iş adamı ile sabaha kadar sarmaş dolaş dans etti.
23.07.2017 Magazin
Meryem Uzerli: Kenan İmirzalıoğlu’nu seviyorum!
Meryem Uzerli: Kenan İmirzalıoğlu’nu seviyorum! ‘Cingöz Recai’de Kenan İmirzalıoğlu’nun sevgilisi ‘Jale’yi oynamaya hazırlanan Meryem Uzerli'den yakışıklı oyuncuya övgü dolu sözler...
7.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meryem Uzerli Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryem uzerli sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.