Meryem Uzerli Dizi

Meryem Uzerli Dizi

Son dakika meryem uzerli dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meryem uzerli dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meryem uzerli dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryem Uzerli Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryem uzerli dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 meryem uzerli dizi haberi bulunmuştur. Tüm meryem uzerli dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mısır’da film çekecek
Mısır’da film çekecek Meryem Uzerli, Mısır’da çekilecek filmde başrol oynayacak.
8.11.2018 Magazin
Meryem Uzerli'den sürpriz imza!
Meryem Uzerli'den sürpriz imza! Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin yeni menajerlik şirketi açıklandı.
16.01.2018 Magazin
Meryem Uzerli yine 'ev'lendi!
Meryem Uzerli yine 'ev'lendi! Meryem Uzerli, "Muhteşem Yüzyıl"dan kazandığı parayla Berlin'de ev almıştı.
1.01.2018 Magazin
Meryem Uzerli'nin dansı mest etti!
Meryem Uzerli'nin dansı mest etti! Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Meryem Uzerli, Haluk Bilginer'le birlikte sergilediği dansla büyük beğeni topladı.
11.09.2017 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık! 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Ünlü isim diziden ayrıldığını açıkladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şoke eden ayrılık kararının perde arkası...
21.08.2017 Televizyon
Meryem Uzerli'den kötü haber! Çok kısa sürdü...
Meryem Uzerli'den kötü haber! Çok kısa sürdü... Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde tekrar aşk yaşamaya başladığı eski sevgilisi Alp Özcan'dan bir kez daha ayrıldı.
16.05.2017 Magazin
Meryem Uzerli’den 'Muhteşem Yüzyıl' göndermesi
Meryem Uzerli’den 'Muhteşem Yüzyıl' göndermesi Meryem Uzerli'den eski günlere gönderme yapan bir paylaşım geldi.
26.04.2017 Magazin
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli...
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli... Özcan Deniz, sosyal medya hesabından Meryem Uzerli ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
28.03.2017 Magazin
Başını açan Meryem Uzerli'ye şok! Kırbaç cezası...
Başını açan Meryem Uzerli'ye şok! Kırbaç cezası... Başını kapatıp Suudi Arabistan'a giden Meryem Uzerli'nin başı belada. Erkeklerin olduğu ortamda başını açan Uzerli'ye kırbaç cezası gelebilir...
23.03.2017 Magazin
Türkiye'nin Kim Kardashian'ı bakın kim?
Türkiye'nin Kim Kardashian'ı bakın kim? 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle ünlenen Meryem Uzerli, Kim Kardashian'a benzetildi. İşte Türkiye'nin Kim Kardashian'ı...
22.03.2017 Magazin
Meryem Uzerli türbana girdi!
Meryem Uzerli türbana girdi! Suudi Arabistan'a gidecek olan güzel oyuncu Meryem Uzerli türbana girerek video çekti. Uzerli, Arap hayranlarını sevindirdi.
20.03.2017 Magazin
Meryem Uzerli hangi projeye imzasını atıyor?
Meryem Uzerli hangi projeye imzasını atıyor? Güzel oyunculuğu ile tanıdığımız Meryem Uzerli'nin ismi bir türlü gündemden düşmek bilmiyor. Başarısı ve güzelliği ile başı belada olan oyuncu Meryam Uzerli hangi projeye imza atıyor? Meryem Uzerli kimdir? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Reklamcılar peşine düştü
Reklamcılar peşine düştü Şampuan markasıyla yaptığı reklam anlaşması sona eren Meryem Uzerli'ye reklamcılardan teklif yağıyor.
11.09.2014 Magazin
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü!
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü! 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan’ karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, son yıllarda doğup büyüdüğü Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Uzerli, son olarak 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını yayınladı.
7.11.2022 Magazin
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
Meryem Uzerli: Diziler aldatılmayı normalleştiriyor
Meryem Uzerli: Diziler aldatılmayı normalleştiriyor 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Hürrem Sultan'ı olarak tanıdığımız Meryem Uzerli, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında moderatörlüğünü Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı söyleşiye konuk olarak katıldı. Söyleşide kendisine sorulan soruları yanıtlayan Uzerli, dizilerin aldatılmayı normalleştirdiğini ve buna üzüldüğünü söyledi.
13.06.2022 Magazin
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında? Engelsiz Yaşam Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl onuncu kez düzenlediği “10. Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gece bir törenle gerçekleştirildi. Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'nü alan Uzerli, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle büyük çıkış yapan Meryem Uzerli hakkında merak edilen bilgiler… Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
9.01.2020 Gündem
Cesur Meryem!
Cesur Meryem! Uzun süredir yeni bir projede yer almayan oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı.
5.08.2019 Magazin
'Binbir surat' Meryem Uzerli
'Binbir surat' Meryem Uzerli Bir dönem Muhteşem Yüzyıl isimli dizide 'Hürrem' karakterine can veren Meryem Uzerli, Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çekti.
23.01.2019 Magazin
"Artık Hürrem değilsin düzgün konuş"
"Artık Hürrem değilsin düzgün konuş" Show TV ekranlarında yayınlanan 'Çukur' dizisinin Sultan Ana'sı Perihan Savaş, Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
3.08.2018 Magazin
Meryem’le çok farklıyız
Meryem’le çok farklıyız Kalbimin Sultanı dizisinde canlandırdığı Anna karakteriyle Meryem Uzerli’nin tahtına aday gösterilen Alexandra Nikiforova Türkiye’deki şöhreti önemsemediğini söyleyerek, “Buradaki şöhret benim için bir amaç değil. Ama olursa bu ancak işimin bonusu olabilir” diyor.
21.06.2018 Arşiv
Meryem’den  3 ay önce geldim
Meryem’den 3 ay önce geldim WIlma Elles, önceki gün ikiz çocukları Milat Aristo Kerem ve Melodi Bita Oleka’yla Akmerkez’de görüntülendi.
4.02.2018 Magazin
Bu filmden utanmadık
Bu filmden utanmadık Aslı Enver, Meryem Uzerli ve Özcan Deniz önceki gün bir radyo programında Öteki Taraf filmlerini anlattı. Oyuncular, bu filmin kendilerini utandırmayacağının altını çizdi
7.12.2017 Magazin
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun...
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun... Serkan Keskin, NTV Radyo'nun konuğu oldu. Kesin, “Gerçekten yapmamız gerektiğini hissedersek Leyla ile Mecnun’un filmini yapabiliriz.” dedi.
9.10.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Meryem Uzerli Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryem uzerli dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.