Gazete Vatan Logo

Kovan filmi nerede çekildi? Kovan filmi oyuncuları ve konusu!

Kovan filmi 2020 yapımı olarak film severlerin karşısına çıkıyor. Doğa temalı filmin başrolünde Meryem Uzerli yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Eylem Kaftan yürütüyor. Peki, Kovan filmi oyuncuları kimdir, konusu, nerede çekildi?

Kovan filmi nerede çekildi? Kovan filmi oyuncuları ve konusu!

Meryem Uzerli'nin yer aldığı Kovan filmi Almanya'dan annesinin rahatsızlanması ile memleketi Artvin'e dönen Ayşe’nin hayatını anlatıyor. Peki, Kovan filmi nerede çekildi?

KOVAN FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU!

2020 yapımı Kovan filminde Ayşe adındaki genç kadının annesinin son isteği olan arı kovanlarına bakarken yaşadığı mücadele anlatılıyor.

Genç bir kadın olan Ayşe, ortaokul yıllarında Artvin’den Almanya’ya gönderilir. Uzun yıllar memleketinden uzakta yaşayan Ayşe, annesinin hastalanması sonucu çocukluğunun geçtiği köy evine geri döner. Ölüm döşeğinde olan annesi, kızından son olarak aile arılığını çekip çevirmesini ister. Hayatta en büyük korkusu arı olan Ayşe, annesinin isteğini geri çeviremez ve aile yadigarına sahip çıkmaya karar verir. Bu süreçte arıcılığın merkezi olan köye modern yönetmenler getiren Ayşe ile geleneksel arıcılar arasında çatışmalar yaşanır. Bir de kovana dadanan arılar, Ayşe’nin hayatı ve kovanlar için büyük tehlike oluşturur.

Filmin oyuncu kadrosunda; Meryem Uzerli, Feyyaz Duman, Hakan Karsak, Burcu Salihoğlu ve Şennur Nogaylar yer alıyor.

Haberin Devamı

KOVAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Meryem Uzerli'nin başrolde yer aldığı Kovan filminin çekimleri Artvin Borçka'ya bağlı Macael vadisinde yapıldı.