Merve Boluğur Boşanma

Merve Boluğur Boşanma

Son dakika merve boluğur boşanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan merve boluğur boşanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını merve boluğur boşanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Boluğur Boşanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve boluğur boşanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 merve boluğur boşanma haberi bulunmuştur. Tüm merve boluğur boşanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur darmadağın oldu!
Merve Boluğur darmadağın oldu! Boşanma öncesi ve sonrasında 3 ayda 8 kilo veren Merve Boluğur’a doktorundan set yasağı geldiği iddia edildi. 43 kiloya düşen güzel oyuncunun, bünyesi yoğun dizi temposunu kaldıramayacağı için bir süre sadece modellik yapacağı öne sürüldü.
28.10.2017 Magazin
Merve Boluğur'dan radikal değişiklik!
Merve Boluğur'dan radikal değişiklik! Kocasıyla arası bozulan Merve Boluğur, boşanma haberlerinin ardından saçlarını yine değiştirdi. Boluğur siyah saçlarını kızıla boyadı.
16.08.2017 Magazin
Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur boşanıyor!
Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur boşanıyor! 2015 yılının ağustos ayında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'tan kötü haber geldi.
7.07.2017 Magazin
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu...
Ünlü çiftten kötü haber! İpler iyice koptu... Boşanma haberleriyle gündeme gelen Merve Boluğur tektaş yüzüğünü çıkardı. Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çifti boşanıyor mu? İşte tüm detaylar...
19.03.2017 Magazin
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir Şefik Öztek ile 2.5 yıl önce yollarını ayıran Şebnem Özinal, "Ben evlilik kadını değilmişim" itirafında bulunurken, Mert Aydın'dan sadece 53 günde boşanan meselektaşı Merve Boluğur'la ilgili sözleriyle dikkat çekti. Eski eşlerine nafaka ödemek istemeyen erkekleri de acizlikle suçlayan oyuncu, "Kusura bakmayın imza attıysanız indirime gidemezsin" dedi.
19.01.2023 Magazin
Bir aylık evlilikten sonra boşanan Merve Boluğur ile Mert Aydın sarmaş dolaş görüntülendi
Bir aylık evlilikten sonra boşanan Merve Boluğur ile Mert Aydın sarmaş dolaş görüntülendi 53 günlük evliliklerini geçtiğimiz ay noktalayan Merve Boluğur ile Mert Aydın birbirinden kopamadı. Aniden boşanma kararı alan ve boşanan çift önceki akşam Arnavutköy'de sarmaş dolaş görüntülendi.
17.12.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan herkesi şaşırtan hareket!
Merve Boluğur'dan herkesi şaşırtan hareket! Son zamanlarda özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur geçtiğimiz haftalarda DJ Mert Aydın ile boşanmıştı. Elinde alkol şişesiyle alışveriş merkezine giden Merve Boluğur, hiç tanımadığı adamın masasına oturdu.
15.12.2022 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.
5.12.2022 Magazin
Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur'a 'gereksiz insan' dedi!
Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur'a 'gereksiz insan' dedi! Merve Boluğur ile 53 gün süren evliliği 23 Kasım'da tek celsede biten, beş dakika süren boşanma davası sonrası "Olmadı, yürütemedik" demekle yetinen Mert Aydın, DJ'lik yaptığı etkinlikte eski eşini hedef aldı. Basın mensuplarına "Bana ne soracağınızı biliyorum" diyen 35 yaşındaki Aydın, ünlü oyuncuya yönelik tepkisi sözlerine de yansıdı.
3.12.2022 Magazin
Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı!
Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı! Aşktan yüzü bir türlü gülmeyen oyuncu Merve Boluğur ile DJ eşi Mert Aydın, evliliklerini geçtiğimiz gün noktaladı. Merve Boluğur ve Mert Aydın’ın ayrılık sebepleri belli oldu.
24.11.2022 Magazin
Yeni boşanan Merve Boluğur maneviyata yöneldi!
Yeni boşanan Merve Boluğur maneviyata yöneldi! DJ Mert Aydın ile jet hızında evlenip 45 günde de boşanmaya karar veren Merve Boluğur bu süreçte maneviyata yöneldi. 45 gün evli kalan Boluğur yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti ve zor zamanlardan inançla çıktığını söyledi.
21.11.2022 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönmeye hazırlanıyor!
Merve Boluğur ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Geçtiğimiz ay DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Merve Boluğur, kısa süre sonra anlaşamadıklarını ve boşanacaklarını açıklamıştı. Bir AVM'de objektiflere yansıyan genç oyuncu, ekrana dönmeye hazırlandığını belirtti.
19.11.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan dikkat çeken yanıt!
Merve Boluğur'dan dikkat çeken yanıt! DJ Mert Aydın ile 40 günlük evliliğini sonlandıracağını doğrulayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz akşam aktif olarak kullandığı Instagram hesabından takipçileriyle soru cevap yaptı. Bir takipçisinin, "Senin gibi hatunu elinden kaçıran adama ne denir?" sorusuna kayıtsız kalamayan ünlü isim, verdiği cevapla dikkat çekti.
18.11.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan yeni hamle! Boşanma kararı almıştı
Merve Boluğur'dan yeni hamle! Boşanma kararı almıştı Geçtiğimiz ay DJ Mert Aydın ile evlenen Merve Boluğur, kısa süre sonra anlaşamadıklarını ve boşanacaklarını açıklamıştı. Boluğur cephesinden şimdi ise yeni bir hamle geldi.
17.11.2022 Magazin
Ünlü oyuncu bunalımda mı? Merve Boloğur tüm dostlarını sildi!
Ünlü oyuncu bunalımda mı? Merve Boloğur tüm dostlarını sildi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, tüm arkadaşlarını Instagram'dan sildi. Güzel oyuncunun neden böyle bir şey yaptığı bilinmiyor.
25.11.2019 Magazin
Murat Dalkılıç'tan 'Merve' operasyonu!
Murat Dalkılıç'tan 'Merve' operasyonu! Boşandığı eşi Merve Boluğur'la barışma ümidi kalmayan Murat Dalkılıç, düğmeye bastı. Boluğur'u unutmak isteyen şarkıcı, eski eşiyle birlikte oturduğu evin eşyalarını ve dekorasyonunu A'dan Z'ye değiştiriyor.
11.12.2017 Magazin
Murat Dalkılıç'a şok! Zararı çok büyük...
Murat Dalkılıç'a şok! Zararı çok büyük... Merve Boluğur'dan ayrıldıktan sonra evinde fazla kalmayan popçu Murat Dalkılıç'ın evine hırsız girdi.
9.11.2017 Magazin
Merve Boluğur'u görenler şok oldu! Resmen eridi...
Merve Boluğur'u görenler şok oldu! Resmen eridi... Murat Dalkılıç'la evliliği sona eren Merve Boluğur, 3 ayda 8 kilo birden verdi. Evlendiğinde 51 kilo olan güzel oyuncu, şimdi ise 43 kilo.
14.10.2017 Magazin
10 dakikada boşandılar!
10 dakikada boşandılar! Popçu Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un iki yıllık evliliği dün tek celsede bitti.
11.09.2017 Magazin
Son dakika! Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti boşandı
Son dakika! Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti boşandı Sosyal medya hesaplarından boşanacaklarını açıklayan popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur’un iki yıl süren evlilikleri bugün resmen bitti.
11.09.2017 Magazin
Bomba! Meğer ayrılığın nedeni...
Bomba! Meğer ayrılığın nedeni... Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ayrılma kararı alarak sevenlerini üzmüştü. Ayrılığın nedeni ise Murat'ın, Merve'yi aldatması çıktı.
9.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Boluğur Boşanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve boluğur boşanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.