Mers Virüsü

Mers Virüsü

Son dakika mers virüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mers virüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mers virüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mers Virüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mers virüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 mers virüsü haberi bulunmuştur. Tüm mers virüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deve gribi nedir, belirtileri nelerdir? Deve gribi ölümcül mü?
Deve gribi nedir, belirtileri nelerdir? Deve gribi ölümcül mü? Dünya Sağlık Örgütü’nden (DSÖ) uyardı! Covid-19’un daha ölümcül olan deve gribi diğer adıyla MERS’in yayılmasından endişe ediliyor. 2022 FIFA Dünya Kupası’nın deve gribinin hızlı yayılmasında etkili olabileceği belirten DSÖ, yeni bir pandemi olabileceği konusunda uyardı. Peki, Deve gribi nedir, belirtileri nelerdir? Deve gribi ölümcül mü? Deve gribi bulaşıcı mı? Deve gribi tehlikeli mi? İşte detayları ile deve gribi (MERS) hakkında bilmeniz gerekenler…
25.11.2022 Sağlık
El hijyenine dikkat!
El hijyenine dikkat! Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Füsun Cömert, "Hem koronavirüs hem diğer solunum enfeksiyonu yapan etkenleri düşündüğümüzde, el hijyenine daha fazla dikkat edilmesi, ellerimizi gözümüze, ağzımıza değdirmemeye, daha sık yıkamaya önem vermemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
4.02.2020 Sağlık
"Koronavirüsler hastalarla temastan kaçınarak engellenebilir"
"Koronavirüsler hastalarla temastan kaçınarak engellenebilir" Prof. Dr. Ceylan, koronavirus gibi virüslerin en sık solunum yolu ile bazen de elden temasla bulaştığını belirterek, elleri bol sabunlu suyla yıkamak gibi önlemlerle bu hastalığın yayılmasını engellemenin mümkün olduğunu söyledi.
26.01.2020 Sağlık
Suudi Arabistan'da gözaltına alınanlara bir şok daha!
Suudi Arabistan'da gözaltına alınanlara bir şok daha! Suudi Arabistan, yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınanların banka hesaplarını dondurma kararı aldı.
6.11.2017 Dünya
Prens yumruğu masaya vurdu
Prens yumruğu masaya vurdu Suudi Arabistan’da Kral Salman’ın veliaht olarak atadığı 32 yaşındaki oğlu Prens Muhammed, ‘ılımlı İslam açılımı’ ve kadınlara ehliyet hakkından sonra ülke tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonunu yaptı. 11 Prens, 4 bakan dahil ülkenin en tanınmış 38 ismi gözaltında...
5.11.2017 Dünya
Salgın hastalık 11 can aldı
Salgın hastalık 11 can aldı İlk kez 2012 yılında teşhis edilen ve solunum yolu hastalıklarına yol açan MERS virüsü, Güney Kore’de 11 can aldı.
13.06.2015 Dünya
Mers, Çin'e de bulaştı
Mers, Çin'e de bulaştı Çin'de Güney Koreli bir iş adamına Corona virüsünün yol açtığı bulaşıcı solunum yolu hastalığı MERS tanısının konulduğu, bunun ülkedeki ilk MERS vakası olduğu bildirildi.
29.05.2015 Dünya
Acil Aşk Aranıyor 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Acil Aşk Aranıyor 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show Tv'nin yeni dizilerinden Acil Aşk Aranıyor 11.bölümüyle ekranlara geliyor. Acil Aşk Aranıyor'un yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak! Acil Aşk Aranıyor 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
18.05.2015 Magazin
Manisa'da 3 domuz gribi vakası ortaya çıktı
Manisa'da 3 domuz gribi vakası ortaya çıktı Halk arasında domuz gribi olarak bilinen 'H1N1' virüsünün Sivas'ın ardından Manisa'da da görüldüğü ortaya çıktı...
6.03.2015 Yaşam
Sinop'ta Mers virüsü panği
Sinop'ta Mers virüsü panği Ayancık ilçesinde umreden dönen bir kişi, MERS virüsü şüphesi ile gözlem altına alındı
23.02.2015 Yaşam
Ümraniye’de ‘Mers’ şüphesi
Ümraniye’de ‘Mers’ şüphesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nin bir odası “Mers virüsü” şüphesiyle karantinaya alındı. Mers şüphesi taşıyan adam burada yapılan tetkiklerin ardından, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Muğla'da MERS virüsü şüphesi
Muğla'da MERS virüsü şüphesi Milas ilçesinde hacdan dönen kişi, yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurması üzerine gözlem altına alındı
31.10.2014 Yaşam
‘Ebola ve MERS için panik yapmayın!’
‘Ebola ve MERS için panik yapmayın!’ Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ebola ve MERS virüsü konusunda tüm önlemleri aldıklarını belirterek, “Panik havasına gerek yok” dedi...
29.09.2021 Gündem
Adana'da Mers şüphesi
Adana'da Mers şüphesi Adana’ da bir kişi Mers virüsü şüphesiyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı hastanesine kaldırıldı..
21.10.2014 Yaşam
Eyüp Devlet Hastanesi Acil Servis'te 'MERS Virüsü' paniği
Eyüp Devlet Hastanesi Acil Servis'te 'MERS Virüsü' paniği EYÜP Devlet Hastanesi Acil Servis’i, "Mers virüsü" şüphesiyle karantinaya alındı...
29.09.2021 Gündem
Antalya’da alarm! Hastane karantinaya alındı
Antalya’da alarm! Hastane karantinaya alındı Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ebolalı olduğu şüphesiyle bir hastanın getirileceği bilgisi üzerine acil serviste hareketli saatler yaşandı...
20.10.2014 Yaşam
Orta Doğu’nun kâbus virüsü MERS çıktı!
Orta Doğu’nun kâbus virüsü MERS çıktı! Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye giriş yapan 66 yaşındaki kadın hasta Haydarpaşa Numune Hastanesi Enfeksiyon Servisi’nde tedavi görüyor. Yapılan tetkiklerde MERS virüsü tanısı koyuldu.
20.10.2014 Sağlık
MERS virüsü endişesi hızla yayılıyor MERS virüsü nedir?
MERS virüsü endişesi hızla yayılıyor MERS virüsü nedir? Türkiye’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kişinin MERS virüsü (corona virüsü) taşıdığının tespit edildi.
20.10.2014 Arşiv
Hastanede ölen hastanın MERS virüsü taşıdığı tespit edildi
Hastanede ölen hastanın MERS virüsü taşıdığı tespit edildi Sağlık Bakanlığı, çalıştığı Suudi Arabistan'dan hasta dönen bir Türk vatandaşının, MERS virüsü nedeniyle öldüğünü açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Hacı adaylarına uyarı!
Hacı adaylarına uyarı! Hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden hacı adaylarının MERS virüsüne yakalanma ihtimalinin olduğunu belirten uzmanlar, hastalığın belirtilerine dikkat çekiyor.
29.09.2021 Gündem
Korkutan bilgi doğrulandı!
Korkutan bilgi doğrulandı! Suudi Arabistan'da hızla yayılan MERS virüsünün, ülkenin batı komşusu İran'da da görüldüğü doğrulandı.
28.05.2014 Dünya
Hayati uyarı! 'Bu hayvandan uzak durun'
Hayati uyarı! 'Bu hayvandan uzak durun' Ölümcül MERS virüsü vakalarının hızla arttığı Suudi Arabistan’da hükümet vatandaşları develerden uzak durmaya çağırdı.
13.05.2014 Dünya
Dünya diken üstünde!
Dünya diken üstünde! Arap Yarımadası'na korku dolu günler yaşatan MERS virüsüne ABD’de de rastlandı. Hastanın karantina altında olduğu bildirildi.
4.05.2014 Dünya
Hacı adayları bu uyarıya dikkat!
Hacı adayları bu uyarıya dikkat! Sağlık Bakanlığı, Hacı adaylarının kabusu Mers-CoV virüsüne karşı alınacak önlemleri belirledi. Körfez ülkelerine gideceklerin hayvanlarla temas kurmamasını tavsiye ederken Suudi Arabistan'daki Türk doktor sayısının artırılması kararlaştırıldı.
29.09.2021 Gündem
Diyanet MERS’i yakından izliyor
Diyanet MERS’i yakından izliyor Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, MERS-CoV hastalığına ilişkin, “Biz, adım adım takip ediyoruz...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mers Virüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mers virüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.