Mercedes-Benz Türk

Mercedes-Benz Türk

Son dakika Mercedes-Benz Türk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mercedes-Benz Türk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mercedes-Benz Türk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mercedes-Benz Türk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mercedes-benz türk gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 mercedes-benz türk haberi bulunmuştur. Tüm mercedes-benz türk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karbon ayak izini azaltmak için önemli adımlar
Karbon ayak izini azaltmak için önemli adımlar Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda hayata geçirdiği enerji verimliliği projelerini geliştirmek için çalışmalar gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk, 2022 yılında Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda 2007 yılına göre araç başına yüzde 41’in üzerinde enerji tasarrufu elde etti.
13.01.2023 Ekonomi
Bathonea Antik Kenti gün yüzüne çıkıyor
Bathonea Antik Kenti gün yüzüne çıkıyor İstanbul’un eski çağ tarihine katkı sağlamak amacıyla 2009 yılında başlayan Bathonea Antik Kenti kazı çalışmaları devam ediyor.
12.12.2022 Gündem
Şirketlerden sürdürülebilirlik adımları
Şirketlerden sürdürülebilirlik adımları Ülker 2021 Sürdürülebilirlik Raporu’nu kamuoyuna duyururken, Akkök Holding ise Beşiktaş Alman Deresi yürüyüş parkurunda sürdürülebilirlik anlayışıyla kamusal alan dönüşüm projesi başlattı.
11.10.2022 Ekonomi
Tüm otobüslerin yol testleri Türkiye'de gerçekleşecek
Tüm otobüslerin yol testleri Türkiye'de gerçekleşecek Dünyada üretilen tüm Mercedes-Benz otobüslerin yol testleri Mercedes-Benz Türk İstanbul AR-GE Merkezi’nde yer alan Test Bölümü tarafından gerçekleşmeye başladı.
2.06.2022 Otomobil
Mercedes otobüslere 41 donanım ekliyor!
Mercedes otobüslere 41 donanım ekliyor! Mercedes-Benz Türk, Travego ve Tourismo modelleri için yeni donanımlar sunma kararı aldı
5.04.2022 Otomobil
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Ağır hizmet kamyonu Actros L yola çıkıyor!
Ağır hizmet kamyonu Actros L yola çıkıyor! Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen yeni Actros L çekiciler Türkiye’de satışa sunulmaya başlandı.
24.01.2022 Otomobil
Mercedes-Benz eActros’ta Türk imzası
Mercedes-Benz eActros’ta Türk imzası Mercedes-Benz Türk Kamyon AR-GE ekiplerinin geliştirdiği ve eActros’ta kullanılan Sesli Yaya Uyarı Sistemi, Kabin İçi Acil Durum Sürücü Uyarı Sistemi gibi sistemler, Daimler Truck çatısı altındaki ağır ticari araçlarda ilk defa yer alıyor.
9.12.2021 Otomobil
Mercedes Benz Türkiye’de ek istihdam sağlayacak
Mercedes Benz Türkiye’de ek istihdam sağlayacak Mercedes-Benz Türk, aldığı yeni global sorumlulukla 130 kişiye daha ek istihdam sağlamayı hedefliyor.
13.05.2021 Otomobil
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor Pandemi ile birlikte birçok kişi toplu ulaşım araçlarını kullanmak istemediği için araba almaya yöneldi. Özellikle Aralık ayında pandemi kaynaklı kısıtlamalar, fiyatlardaki artış ve yüksek kurlar, hem ikinci el araba satışlarının hem de fiyatlarının düşmesine yol açmıştı. Ancak geçtiğimiz ay aşılama çalışmalarının başlaması, vaka sayılarının düşmeye başlaması, kurlarda gerilemeler olması, tüketicilerin ikinci el araçlara yeniden ilgi göstermeye başlamasını sağladı. Bununla birlikte dikkat çeken bir başka unsur da, uygun fiyata araba sahibi olmak isteyenlerin giderek “çok kilometre yapmış” araçlara yönelmesi oldu. Bu dönemde araba almayı planlayan herkesi yakından ilgilendiren değişiklikler de yaşandı. Kişilerin ihtiyaçları değiştiği gibi otomobil firmaları da bu ihtiyaçlar doğrultusunda farklılıklar yaptı. Özellikle son dönemlerde araba firmalarının isimleri ile teknoloji firmalarının isimleri fazlasıyla yan yana kullanılmaya başladı.
8.02.2021 Otomobil
Otomotivde ihracat şampiyonları belli oldu!
Otomotivde ihracat şampiyonları belli oldu! 2020 yılında toplam 25,5 milyar dolar ihracata imza atan otomotiv firmalarının zirvesinde 2019 olduğu gibi yine Ford Otomotiv yer aldı. İlk üçün de değişmediği sıralamada, ikinci Toyota, üçüncü ise Oyak-Renault oldu.
7.02.2021 Otomobil
Otomotivde 2020 yılının ihracat şampiyonları belli oldu
Otomotivde 2020 yılının ihracat şampiyonları belli oldu Türkiye ihracatının 15 yıldır üst üste lider sektörü olan otomotiv endüstrisinde 2020 yılının şampiyon firmaları belli oldu.
7.02.2021 Ekonomi
Mercedes kamyonları güçlendiriyor!
Mercedes kamyonları güçlendiriyor! Mercedes-Benz’in Arocs, Actros ve Atego modellerinin bu yıl kapsamlı yeniliklerle satışa çıkması hedefleniyor.
25.01.2021 Otomobil
Türkay Saltık hayatını kaybetti
Türkay Saltık hayatını kaybetti Mercedes-Benz’in en büyük yetkili bayilerinden, Mercedes-Benz Türk A.Ş.‘nin en büyük yerli ortağı Koluman Holding’in kurucularından Türkay Saltık, 85 yaşında hayatını kaybetti.
27.12.2020 Ekonomi
Elektrikli otobüsün tüm Ar-Ge’si Türkiye’de yapıldı
Elektrikli otobüsün tüm Ar-Ge’si Türkiye’de yapıldı Elektrikli şehir otobüsü eCitaro’nun Ar-Ge faaliyetleri Mercedes-Benz Türk tarafından yürütüldü.
31.08.2020 Otomobil
'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına rekor destek!
'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına rekor destek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına verilen destek çığ gibi büyüdü. Toplam 719 bin 73 adetlik bağışın yapıldığı kampanya kapsamında verilen destek 1 milyar 832 milyonu TL'yi aşarak hızla 2 milyar TL sınırına yaklaştı.
23.04.2020 Ekonomi
Mercedes-Benz Türk'te üretim başlıyor
Mercedes-Benz Türk'te üretim başlıyor Mercedes-Benz Türk, 20 Nisan’da Hoşdere otobüs fabrikası ve 24 Nisan’da Aksaray kamyon fabrikasında üretime başlayacak.
16.04.2020 Otomobil
Volvo o ülkelerdeki fabrikalarını kapatacak
Volvo o ülkelerdeki fabrikalarını kapatacak Volvo, geçici olarak ABD ve İsveç`teki fabrikalarını kapatacak.
20.03.2020 Otomobil
Büyük tehlike! Trafikte 500 bin 'zombi' araba
Büyük tehlike! Trafikte 500 bin 'zombi' araba Sayı her geçen gün artıyor. 2017’de ağır hasar kaydı (pert) olmasına rağmen yeniden trafiğe çıkan ‘zombi’ araç sayısı 400 bine yaklaşırken, bugün bu sayı 500 bin adedi aşmış durumda. Peki trafikteki bu büyük soruna kim ne zaman ‘dur’ diyecek, sigorta şirketleri buna ne kadar devam edecek?
28.10.2019 Otomobil
Marka başvurusu 61 bini aştı
Marka başvurusu 61 bini aştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yılın 6 ayında Türk Patent ve Marka Kurumuna (TÜRKPATENT) 2 bin 734 yerli patent ve bin 322 yerli faydalı model, 53 bin 645'i yerli olmak üzere toplam 61 bin 278 marka başvurusu gerçekleştirildiğini belirterek, "İlk 6 aylık veriler, 2019'u sınai mülkiyet başvuruları açısından iyi bir noktada tamamlayacağımıza işaret ediyor." dedi.
14.08.2019 Ekonomi
TBF, Mercedes-Benz Türk ile sponsorluk anlaşmasını uzattı
TBF, Mercedes-Benz Türk ile sponsorluk anlaşmasını uzattı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Mercedes-Benz Türk arasında Türk Milli Basketbol Takımları ana sponsorluğu uzatıldı.
15.04.2019 Basketbol
Bursa'da 600 milyon Euro'luk yatırım!
Bursa'da 600 milyon Euro'luk yatırım! Avrupa’da en çok satan otomobil segmenti olmasına rağmen son yıllarda SUV’lar karşısında güç kaybeden ‘B’ yani küçük sınıfın en büyük umudu Bursa’da üretilecek yeni Renault Clio oldu. Mart’ta Cenevre’de dünyaya tanıtılacak yeni Clio için Bursa’da 600 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapıldı.
21.01.2019 Ekonomi
Mercedes kamyonun onayı Aksaray’dan
Mercedes kamyonun onayı Aksaray’dan Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray’daki yeni Ar-Ge merkezi, Daimler AG’nin tüm dünyaya kamyon yol testi ve mühendislik hizmeti sunan tek merkezi oldu. Yeni Ar-Ge merkezinden onay alan parçalar tüm dünyada kullanılacak. Böylece Türkiye’den tüm dünyaya mühendislik ihraç edilecek.
15.10.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mercedes-Benz Türk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mercedes-benz türk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.