Mercedes-Benz Fashion Week

Mercedes-Benz Fashion Week

Son dakika Mercedes-Benz Fashion Week haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mercedes-Benz Fashion Week ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mercedes-Benz Fashion Week haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mercedes-Benz Fashion Week

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mercedes-benz fashion week gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 mercedes-benz fashion week haberi bulunmuştur. Tüm mercedes-benz fashion week haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı...
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı... Oyunculuk ve modellik kariyerine liseyi bitirdikten hemen sonra başlayan Azat İpek kusursuz bir vücut ve başarılı bir çalışma için düzenli spor ve beslenmeye özen gösterin tavsiyesinde bulundu.
15.04.2022 Diğer Sporlar
Ecem Çırpan, Lider Şahin'le aşk yaşıyor!
Ecem Çırpan, Lider Şahin'le aşk yaşıyor! Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşamaya başlayan Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan, önceki gün Nişantaşı City’s’te objektife takıldı.
30.03.2021 Magazin
‘Türk olmaktan mutluyum’
‘Türk olmaktan mutluyum’ Şevval Şahin, Mercedes Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, Raşit Bağzıbağlı defilesi öncesinde kameralar karşısına geçti.
16.10.2020 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses manken oldu
Dilan Çıtak Tatlıses manken oldu Deri üzerine yaptığı teknikleri kullanarak dikkat çeken moda tasarımcısı Murat Aytulum, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında NO 34 adını verdiği SS20 adlı koleksiyonunu tanıttı.
12.10.2019 Magazin
Nesrin Cavadzade’den dekolteli takip
Nesrin Cavadzade’den dekolteli takip Oyuncu Nesrin Cavadzade, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında düzenlenen Tuba Ergin defilesini izledi.
24.03.2019 Magazin
Önce iş sonra evlilik
Önce iş sonra evlilik Hande Yener kendinden 12 yaş küçük Ümit Cem Şenol ile 2016'da aşk yaşamaya başlamıştı.Çift,bir dargın bir barışık giden ilişkilerini 2018'de nikah masasına taşıyacaklarını söylemişti.
24.03.2019 Magazin
Deniz Akkaya'dan flaş Demet ve Gülşen açıklaması
Deniz Akkaya'dan flaş Demet ve Gülşen açıklaması Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul' üçüncü gününde yine defile ve etkinliklerle devam etti. Eski model Deniz Akkaya, defileyi izleyen isimler arasında yer aldı.
23.03.2019 Magazin
Sigara yasağını deldi!
Sigara yasağını deldi! Oyuncu Tuba Ünsal, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul haftasında gerçekleşen Aslı Filinta defilesinde objektiflere yansıdı.
22.03.2019 Magazin
Moda haftası sona erdi
Moda haftası sona erdi Dört gün süren Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, Kadir Kılıç, Çiğdem Akın ve Mert Erkan defileleriyle son buldu.
16.09.2018 Magazin
Kardeşler podyumda
Kardeşler podyumda MERT Erkan, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında ‘Aşk Diyarı’ adını verdiği İlkbahar-Yaz 2019 koleksiyonunu tanıttı.
15.09.2018 Magazin
Buruk’a tam  not
Buruk’a tam not NİHAN Buruk, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında, ST. NIAN hazır giyim markasının 2019 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu önceki akşam Zorlu PSM’de görkemli bir şovla podyuma taşıdı.
13.09.2018 Magazin
Paris, Milano’ya değil İstanbul’a geldiler
Paris, Milano’ya değil İstanbul’a geldiler İstanbul Moda Haftası, yabancı hazır giyim şirketlerinin alım gruplarının yoğun ilgisiyle sürüyor. Modanın merkezi Paris, Londra ve Milano gibi şehirlere artık gitmediklerini söyleyen temsilciler, “Kaliteli ürünler ve fiyat gücünüzden dolayı buradayız” dediler.
12.09.2018 Ekonomi
Kenzo beğendi
Kenzo beğendi RAŞİT Bağzıbağlı, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında, RASHID hazır giyim markasının 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunu önceki akşam Zorlu PSM’de tanıttı.
12.09.2018 Magazin
Kapanış Tülin’den
Kapanış Tülin’den Manken Tülin Şahin Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında MİİN defilesinde podyuma çıkacak.
10.09.2018 Magazin
Hadise'nin kardeşine şok!
Hadise'nin kardeşine şok! Anne Gülnihal Açıkgöz'ün intihara kalkışmasından sonra aile içinde yaşanan gerginlik en çok Derya Açıkgöz'ü etkiledi. Modacı Açıkgöz, bu İstanbul'da düzenlenecek olan moda haftasına katılamayacak.
9.09.2018 Magazin
Giydiği kıyafet sosyal medyayı salladı!
Giydiği kıyafet sosyal medyayı salladı! Hande Yener'in çiçekli bir tulum giyerek çektirdiği fotoğraf, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.
2.05.2018 Magazin
Sıkı dostlar birlikte
Sıkı dostlar birlikte Mercedes Benz Fashion Week İstanbul, Zeynep Tosun’un kapanış defilesiyle sona erdi.
31.03.2018 Magazin
Cilt ile mükemmel uyumlu Sensibio H2O
Cilt ile mükemmel uyumlu Sensibio H2O Cildinizi temizlerken hangi ürünleri tercih ettiğiniz de çok önemlidir. Bioderma’nın ikonik ürünü Sensibio H2O, cildinizi derinlemesine temizlerken, bir bakıma da dış etkenlerden korunmasını sağlıyor. Bioderma son olaraksa Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un cilt bakım resmi sponsoru olarak modeller için en iyisini sundu. Markanın Pazarlama Müdürü Tuğçe İkiş ile cilt bakımı ve iş birliklerini konuştuk
31.03.2018 Sağlık
Derin göğüs dekoltesiyle mankenleri gölgede bıraktı!
Derin göğüs dekoltesiyle mankenleri gölgede bıraktı! Önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen defileye katılan güzel oyuncu Yasemin Allen, derin göğüs ve sırt dekolteli elbisesiyle tüm bakışları üzerinde topladı.
31.03.2018 Magazin
İstanbul’un modayla randevusu
İstanbul’un modayla randevusu Defileler, sunumlar, tanıtımlar, açılışlar derken İstanbul, modayla dopdolu bir hafta geçirdi. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonları moda dünyasıyla buluşurken podyumlardaki farklı konseptler ve canlı performanslar dikkat çekiciydi.
30.03.2018 Arşiv
Fırtına gibi
Fırtına gibi Tuvanam, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında önceki akşam Zorlu PSM’de couture koleksiyonunu beğeniye sundu.
30.03.2018 Magazin
Kadınlara podyumdan mesaj
Kadınlara podyumdan mesaj Bu yıl 11’nci sezonu için kapılarını açan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul gün boyu süren defilelerle devam etti.
30.03.2018 Magazin
Podyum ısındı
Podyum ısındı Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da dün Cihan Nacar defilesiyle devam etti.
29.03.2018 Magazin
Oyuncular podyumda
Oyuncular podyumda Deniz Berdan ve kızı Begüm Berdan’ın 80 ve 90’lı yıllardan esinlenerek hazırladığı ‘Kendin olmanın güzelliğini keşfetti’ temalı 45 parçalık kreasyonun Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da gerçekleşen bir defileyle tanıtıldı
29.03.2018 Magazin
Aşkım beni asla üzmez!
Aşkım beni asla üzmez! Raşit Bağzıbağlı 10’uncu yıla özel koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week kapsamında tanıttı.
28.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mercedes-Benz Fashion Week ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mercedes-benz fashion week haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.