Ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ocak'tan itibaren maaşlara yansıması...
Ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ocak'tan itibaren maaşlara yansıması... Asgari ücrete yapılan rekor zammın ardından memur ve emekliler de kendi maaşlarına benzer oranda zam yapılmasını bekliyor. Memur ve memur emeklileri için ek zam gündemde. İlave zam ile ilgili art arda açıklamalar geliyor. Yıl sonun gelmesi ile birlikte memur ve memur emeklisinin gözü 2020 zam oranlarına çevrildi. Tarihi seviyedeki zamlarla beraber ek zam konusu milyonlarca memur ve memur emeklisinin gündeminde. Vatandaşlar "2022 Memur maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak, ek zam yapılacak mı?" sorularına son dönemde güncel yanıtı arıyor. Son dakika zam haberleri yakından takip edilirken ek zam ile ilgili açıklamalar da peş peşe geliyor.
30.12.2021 Çalışan Hakları
Memura müjde üstüne müjde! Memurlar ek kaç lira alacak? İşte memurun zam dışında alacağı ekstra ücretler...
Memura müjde üstüne müjde! Memurlar ek kaç lira alacak? İşte memurun zam dışında alacağı ekstra ücretler... Memura onlarca müjde! Memura ek ücret yağıyor. Hangi memur ek kaç lira alacak? Hükümet ve memur sendikaları arasında gerçekleştirilen 6. dönem toplu sözleşme görüşmelerinin sonucunda memur maaşına zam yapıldı. Ancak memurlar maaş zammı dışında onlarca ekstra ücret almaya daha hak kazandı. Milyonlarca memuru kapsayan ekstra ücret ödemesi Memur-Sen tarafından madde madde açıklandı. İşte milyonlarca memuru ilgilendiren onlarca ek ücret ödemesi...
24.08.2021 Memur
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Sendikaya üye olan...
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Sendikaya üye olan... Sendika üyesi milyonlarca memur sendika üyeliğinden istifası, istifa sonrası yeniden bir sendikaya üyeliği, istifadan veya üyelikten vazgeçebilmesi durumunda neler yaşayacağını merak ediyor.
13.12.2019 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri