Memur Emeklileri

Memur Emeklileri

Son dakika Memur emeklileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Memur emeklileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Memur emeklileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Emeklileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur emeklileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.031 memur emeklileri haberi bulunmuştur. Tüm memur emeklileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete temmuzda zam var mı? Asgari ücret çalışanları temmuzda maaşlarına ara zam gelip gelemeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatle takip ediyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusu, gündem oldu.
14.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024?
Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024? Memur ve memur emeklileri ocak ayında yüzde 29,79 oranında enflasyon farkına hak kazandı. Memur ve memur emeklilerine yüzde 15 de toplu sözleşme zammı verildi. Yeni yılla birlikte toplan 49,25 zam oranı olan memurlar Ramazan ayıyla birlikte maaşlarının bayram öncesi yatıp yatmayacağını sorguluyor. Peki, memur maaşı bayramdan önce yatacak mı, memur ve emekli maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşları 8 Nisan’da mı yatacak?
16.03.2024 Çalışma Hayatı
Misafir vergisi mi gelecek? Misafire vergi mi alınacak?
Misafir vergisi mi gelecek? Misafire vergi mi alınacak? Evde akrabaları dışında mal sahibi ile ikamet eden misafirlere vergi alınacağı iddiası soyam medyada hızla yayıldı. Evde mal sahibi ile ikamet edenin akraba olmaması halinde, mal sahibinin “Misafir Vergisi” ödeneceğinin iddia edilmesinin ardından “Misafir vergisi mi gelecek? Misafire vergi mi alınacak?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
27.02.2024 Gündem
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu Emekli maaşı ve ek zam düzenlemeleri sonrası sıra bayram ikramiyesi zammına geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ikramiyesi için müjdeyi verdi. Emekli ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 zamlı ödenecek. Düzenlemeden dul ve yetimler de faydalanacak. Kim ne kadar alacak? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? soruları cevabını buldu. Öte yandan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar.
16.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye şubat sonrası ek ödeme müjdesi! Sürpriz rakam ortaya çıktı! Hesaba yatacak
Emekliye şubat sonrası ek ödeme müjdesi! Sürpriz rakam ortaya çıktı! Hesaba yatacak Emekli milyonlarca vatandaşa ek ödeme müjdesi geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar. Öte yandan emekli ikramiyeleriyle ilgili detaylar ortaya çıktı. İşte şubat ayı sonrası emeklinin hesabına yatacak olan bayram ikramiyeleriyle ilgili tüm detaylar...
16.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına zam üstüne zam geldi! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı
Emekli maaşlarına zam üstüne zam geldi! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar. İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
15.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zam farkı hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar...
Emekliye zam farkı hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar... Emekli maaş farkı ödeme günleriyle ilgili dikkat çeken açıklama geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisine ilave yüzde 5 zam yapılacağı müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti ve emeklinin zam oranı yüzde 37,57'den yüzde 42,6'ya yükselmişti. Daha sonrasına ise yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimat üzerine, bir zam daha yapılarak memur emeklileri ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerine aynı oranda yüzde 49,25 olacak şekilde zam uygulandı. Bu doğrultuda ise emeklilerin gözü maaş farklarının ödeneceği o tarihe çevrildi.
1.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam! Bakan Işıkhan'dan yeni açıklama geldi
Emekliye ek zam! Bakan Işıkhan'dan yeni açıklama geldi Milyonlarca emekli bekliyordu. Ek zam müjdesi geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Enflasyon dizginlendikçe biz elde ettiğimiz geliri de, refahı da tüm vatandaşlarımıza, çalışanlarımıza harcayacağız” dedi.
24.01.2024 Gündem
Emekliye yeni refah payı müjdesi! Formül verildi aylık fark hesaba yatacak
Emekliye yeni refah payı müjdesi! Formül verildi aylık fark hesaba yatacak Emeklilere ek zam yarın Genel Kurul'a gelecek ve yasa çıkar çıkmaz bu hafta SSK, Bağ-Kur emeklilerine refah payı ile taban aylık farkları yatırılacak. Yasa yürürlüğe girdikten sonra emeklilik dilekçesi verenler dâhil 2024 yılında emeklilik başvurusu yapacak herkes 5 puanlık ilave zamdan ve 10 bin liraya yükseltilen en düşük emekli aylığı uygulamasından yararlanacak. Aylıklarını zam yansıtılmadan 1 ile 5 Ocak tarihlerinde alan memur emeklileri de enflasyon farkı alacak. Emekli aylığını aylık alan 1 aylık fark yatacak. Aylığını üçer aylık halinde ocak, şubat, mart döneminde alanlara 3 aylık tutarında aylık farkı yatırılacak.
22.01.2024 Emekli
Emekli zammında tablo netleşti! Ek ödeme tavanı değişti, işte hesaplara yatırılacak rakamlar
Emekli zammında tablo netleşti! Ek ödeme tavanı değişti, işte hesaplara yatırılacak rakamlar Emekliye ek zam yüzde 5 olarak belirlenirken, SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı 2024 Haziran-Temmuz dönemi için 10 bin TL oldu. Emekli zammı düzenlemeleri bütçe komisyonundan geçti ve Meclis'te yasalaşma süreci başladı. Memur emeklileri ay başında zamsız olarak maaşlarını alırken, SSK emeklileri de yüzde 37,57'lik zam ile maaşlarını almaya başladı. Ek zam ve maaş farkları ne zaman yatacak? Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte kök maaş tablosu dahil kuruşu kuruşuna emekli maaşı zammı hesaplama tabloları...
21.01.2024 Emekli
Emekli maaşına büyük zam geldi! Hesaba yatıyor, işte ödeme takvimi
Emekli maaşına büyük zam geldi! Hesaba yatıyor, işte ödeme takvimi Emekliye ek zam yüzde 5 olarak belirlenirken, SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı 2024 Haziran-Temmuz dönemi için 10 bin TL oldu. Emekli zammı düzenlemeleri bütçe komisyonundan geçti ve Meclis'te yasalaşma süreci başladı. Memur emeklileri ay başında zamsız olarak maaşlarını alırken, SSK emeklileri de yüzde 37,57'lik zam ile maaşlarını almaya başladı. Ek zam ve maaş farkları ne zaman yatacak? Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte kök maaş tablosu dahil kuruşu kuruşuna emekli maaşı zammı hesaplama tabloları...
19.01.2024 Emekli
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekli maaşı zammı açıklaması
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekli maaşı zammı açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler "Emekli maaşı için bakanlarımızın çalışması sürüyor. Kabine Toplantısı'nda netleştiğinde komisyon aşamasında eklenmesi hususunu değerlendireceğiz. Emekli zammı için oran veremem" dedi.
15.01.2024 Ekonomi
Memur, emekli maaşlarına zam! Enflasyon farkı ve seyyanen zam geliyor, işte yeni maaşlar
Memur, emekli maaşlarına zam! Enflasyon farkı ve seyyanen zam geliyor, işte yeni maaşlar Memur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Maaş hesabı değişti. Aylık gelirlerde artış yaşanacak. Memur ve memur emeklileri 2024 yılının ilk 6 ayı için yüzde 49,25 oranında zammı hak etti. Memur maaşları her ayın 15'inden itibaren işlediği için 14 günlük boşluk için enflasyon farkı ödenmesi gerekiyor. İşte detaylar...
12.01.2024 Memur
Bu hafta kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman, bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta?
Bu hafta kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman, bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. İki haftada bir gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın bugün olup olmayacağına yönelik aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun takvimi nedeniyle kabine toplantısı 3 haftadır yapılmıyor. Peki, bu hafta Kabine Toplantısı var mı?
9.01.2024 Gündem
Seyyanen zam 2024’te artacak mı? Seyyanen zamlanacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi?
Seyyanen zam 2024’te artacak mı? Seyyanen zamlanacak mı, seyyanen zamda enflasyon farkı gelecek mi? SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 37,57 zamma hak kazandı. Memur ve memur emeklileri de yüzde 15'lik sözleşme zammına ek olarak yüzde 29,79 enflasyon farkı alacak. Memur ve memur emeklilerin toplam zam oranı yüzde 49,25 olacak. Peki, İşçi emeklisine seyyanen zam var mı? 8077 seyyanen zam emekliye verilecek mi, seyyanen zam 2024’te ne olacak?
4.01.2024 Çalışma Hayatı
Memura seyyanen zam devam edecek mi 2024? Seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi, Memur seyyanen zam 2024’te devam edecek mi?
Memura seyyanen zam devam edecek mi 2024? Seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi, Memur seyyanen zam 2024’te devam edecek mi? Aralık ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin alacağı enflasyon farkı dahil aylık artışları yüzde 49,25 oldu. SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş artışları ise yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. TÜİK’in açıkladığı verilere göre, 2023 yılı Temmuz ayında enflasyon yüzde 40,27 oldu. Bu rakam, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı olacak. Memur ve memur emeklileri ise yüzde 15’lik sözleşme zammına ek olarak yüzde 31,5 enflasyon farkı alacak. Zamlara yönelik en merak edilen ayrıntılardan biri de seyyanen zam oldu. Peki, seyyanen zam ocakta artacak mı, memur seyyanen zam artacak mı, memur zammında seyyanen zam hesaplanacak mı, seyyanen zamma zam gelir mi?
Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi?
Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi? Aralık ayı enflasyon verisinin açıklanmasıyla SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin alacağı zam oranı netlik kazanacak. 6 aylık enflasyon oranına ek memur emeklileri ise temmuzda memurlara verilen seyyanen zammın kendilerine verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi?
2.01.2024 Ekonomi
Kabine toplanıyor! Milyonlarca emekli bekliyor: Maaş zammı ve ikramiye
Kabine toplanıyor! Milyonlarca emekli bekliyor: Maaş zammı ve ikramiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün yapılması beklenen Kabine toplantısının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler olacak.
20.11.2023 Gündem
Asgari ücretli, memur, emekli, özel sektör çalışanı milyonları ilgilendiriyor! Zam oranları belli oluyor
Asgari ücretli, memur, emekli, özel sektör çalışanı milyonları ilgilendiriyor! Zam oranları belli oluyor Emekli - memur zammı ve asgari ücret artışı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İlk olarak asgari ücret zam oranı belli olacak. Ardından emekliye zam düzenlemesi ve memur zammı kesinleşecek. Bundan sonra en düşük emekli maaşı ve refah payı masaya gelecek. Öte yandan SSK, Bağ-Kur emeklilerinin 4 aylık artışı kesinleşirken memurlar ve memur emeklileri için de fark oluştu. Kim ne kadar alacak? Asgari ücret ne kadar kaç TL olacak? Maaş zammı takvimi ve masaya gelecek rakamlar belli oldu.
8.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret, özel sektör maaşları, emekliye ve memura zam geliyor! Maaş takvimi ve zam oranları açıklandı
Asgari ücret, özel sektör maaşları, emekliye ve memura zam geliyor! Maaş takvimi ve zam oranları açıklandı Emekli ve memur zammı ve asgari ücret artışı ile milyonların alım gücü Ocak 2024'te artacak. İlk adım asgari ücret olacak. Ardından emekliye zam düzenlemesi ve memur zammı kesinleşecek. Bundan sonra en düşük emekli maaşı ve refah payı masaya gelecek. Öte yandan SSK, Bağ-Kur emeklilerinin 4 aylık artışı kesinleşirken memurlar ve memur emeklileri için de fark oluştu. Kim ne kadar alacak? Asgari ücret ne kadar kaç TL olacak? Maaş zammı takvimi ve masaya gelecek rakamlar belli oldu.
7.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası asgari ücrete ne kadar zam geleceği merak konusu oldu. Uzmanlar asgari ücret zammı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunup olası zam ve zam oranı ile ilgili çarpıcı tahminde bulundu. Peki bu durumda enflasyon artar mı? 2024 yılında asgari ücret zammı ne olur? İşte detaylar...
27.10.2023 Ekonomi
EYT'liler 5 bin lira ikramiye alacak mı? Merak edilen detaylar açıklandı
EYT'liler 5 bin lira ikramiye alacak mı? Merak edilen detaylar açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi vermişti. Peki EYT'liler de ikramiyeden yararlanacak mı? EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. 5 bin TL’lik ikramiyeden tüm çalışmayan emekliler faydalanabilecek. SSK, Bağkur ve memur emeklileri faydalanabilecek. Emekli olduktan sonra çalışmaya devam edenler varsa yani kendileri için Sosyal Güvenlik Destekleme Primi (SGDP) yatırılıyorsa bu kişiler 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanamayacak.
12.10.2023 Emekli
Çalışma Bakanı Prof.Dr. Işıkhan EYT açıklaması! Maaşlar bağlanacak
Çalışma Bakanı Prof.Dr. Işıkhan EYT açıklaması! Maaşlar bağlanacak Çalışma Bakanı Prof.Dr. Vedat Işıkhan gazetecilerle bir araya geldi. Işıkhan EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, maaşı henüz bağlanmayan EYT'lilerin maaşlarının yıl sonuna kadar bağlanacağını ifade etti.
19.09.2023 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaş tablosu
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaş tablosu Emekli ve memur milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası, 2023 yılsonu enflasyon tahminini yüzde 58 olarak açıkladı. Bu durumda memur emeklileri için yaklaşık yüzde 25 enflasyon farkı oluşacak. Enflasyon farkının üzerine yüzde 15’lik toplu sözleşme zammı eklendiğinde memur emeklileri 2024’ü Ocak maaşlarını yaklaşık yüzde 40 zamlı alacaklar. Öte yandan Toplu sözleşme zammının üzerine yüzde 25 enflasyon farkı da eklendiğinde kamu görevlileri 2024’ün Ocak ayında yaklaşık yüzde 40 maaş zammı alacaklar. İşte görevdeki memurların zam sonrası yeni maaşları...
3.09.2023 Emekli
Emekli ve memur maaşlarına zam geldi! En düşük memur ve emekli aylıkları belli oldu, işte yeni maaş tablosu
Emekli ve memur maaşlarına zam geldi! En düşük memur ve emekli aylıkları belli oldu, işte yeni maaş tablosu Emekli ve memur milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası, 2023 yılsonu enflasyon tahminini yüzde 58 olarak açıkladı. Bu durumda memur emeklileri için yaklaşık yüzde 25 enflasyon farkı oluşacak. Enflasyon farkının üzerine yüzde 15’lik toplu sözleşme zammı eklendiğinde memur emeklileri 2024’ü Ocak maaşlarını yaklaşık yüzde 40 zamlı alacaklar. Öte yandan en düşük emekli ve memur maaşları ortaya çıktı. İşte yeni maaş tablosu...
2.09.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Memur Emeklileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur emeklileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.