Memduh Ün

Memduh Ün

Son dakika memduh ün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memduh ün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memduh ün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memduh Ün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memduh ün gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 memduh ün haberi bulunmuştur. Tüm memduh ün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, ablasının Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
24.01.2023 Magazin
Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi, ne zaman yayınlandı? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne?
Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi, ne zaman yayınlandı? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne?  Kemal Sunal’ın sevilen filmleri arasında yer alan Çarıklı Milyoner oyuncuları ve konusu merak ediliyor. 1983 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Kartal Tibet oturuyor. Peki, Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne? 
25.08.2022 Televizyon
Fatma Girik’in varislerinin avukatından ’vasiyet’ açıklaması: Akıl sağlığı yerindeydi
Fatma Girik’in varislerinin avukatından ’vasiyet’ açıklaması: Akıl sağlığı yerindeydi Merhum sanatçı Fatma Girik, mirasını yeğeni Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik’e bırakmıştı. Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, ablasının vasiyetnameyi hazırladığı dönemde akıl sağlığı ile ilgili şüpheler olduğunu ve vasiyetnameyi yeğeni Fatma Ahu Turanlı’nın baskısı ile hazırladığını savunarak vasiyetnamenin iptali için dava açtı. Fatma Girik’in yeğeni Fatma Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik’in avukatları ise Günay Girik’in iddialarının asılsız olduğunu belirterek açıklama yaptı.
7.07.2022 Gündem
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım Yeşilçam'ın 'kötü adam'ı Hikmet Taşdemir, sinema sektöründe kendilerine saygı gösterilmediğini ifade etti. Taşdemir "Yeşilçam oyuncularına ve yönetmenlerine vefasızlık yapılıyor" dedi.
9.04.2022 Magazin
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi?
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi? Günay Girik ablası Fatma Girik'in öldürüldüğünü iddia ederek hem hastaneye hem de sanatçının manevi kızı ve yeğeni olan Ahu Turanlı Aşkar'a dava açtı. Söz konusu gelişmenin ardından Ahu Turanlı kimdir, kaç yaşında, evli mi?
2.02.2022 Gündem
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi!
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi! İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü yaşamını yitiren Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Usta sanatçı, vasiyeti üzerine yıllardır yaşadığı Bodrum’da, hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedildi.
28.01.2022 Magazin
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı?
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? COVID-19’a bağlı zatürre nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Fatma Girik, son yolculuğuna uğurlandı. Fatma Girik, Bodrum’da hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilecek. Pek çok kişi Fatma Girik ve Memduh Ün aşkını, ve Fatma Girik’in vasiyetini merak ediyor. Peki, Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? İşte detaylar…
27.01.2022 Gündem
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu!
Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu! Tedavi gördüğü özel hastanede pazartesi günü Covid-19'a bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu.
26.01.2022 Magazin
Fatma Girik için anma törenleri iptal edildi!
Fatma Girik için anma törenleri iptal edildi! Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane isimlerinden Fatma Girik (79) için Şişli Belediyesi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak törenler olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
25.01.2022 Magazin
Fatma Girik’in annesi öldü mü, yaşıyor mu? Fatma Girik’in annesi Münevver Girik hayatta, sağ mı?
Fatma Girik’in annesi öldü mü, yaşıyor mu? Fatma Girik’in annesi Münevver Girik hayatta, sağ mı? Türk sinemasının dev oyuncusu Fatma Girik, bu sabah hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyururken, Girik’in koronavirüse bağlı zatürre tedavisi sonucu çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybettiği açıklandı. Fatma Girik’in ölüm haberi sonrası annesi Münevver Girik hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Fatma Girik’in annesi öldü mü, Münevver Girik yaşıyor mu? Fatma Girik’in annesi hakkında merak edilenler…
24.01.2022 Gündem
4 yapraklı yoncadan Fatma Girik öldü mü? Fatma Girik ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne, korona mıydı?
4 yapraklı yoncadan Fatma Girik öldü mü? Fatma Girik ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne, korona mıydı? Fatma Girik öldü mü? Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul’a giden Türk sinemasının dört yapraklı yoncasından biri ünlü oyuncu Fatma Girik bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Peki, Fatma Girik neden öldü, Fatma Girik'in hastalığı neydi? Fatma Girik kimdir, kaç yaşında, nereli?
24.01.2022 Gündem
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek...
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu. Girik için yarın 10.00'da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek.
24.01.2022 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl?
Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl? Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Girik, geçirdiği kalça ameliyatının ardından fizik tedavisine İstanbul’da devam ediyor.
9.10.2021 Magazin
Fatma Girik'ten güzel haber! Taburcu edildi
Fatma Girik'ten güzel haber! Taburcu edildi Muğla'nın Bodrum ilçesinde 5 gün önce göğsündeki rahatsızlık nedeniyle gittiği hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının usta isimi Fatma Girik, taburcu oldu.
25.07.2021 Magazin
Fatma Girik: Film yönetmek istiyorum
Fatma Girik: Film yönetmek istiyorum Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, hayata geçirmeyi planladığı sinema projelerini anlattı. 78 yaşındaki oyuncu, yeniden yönetmen koltuğuna oturmak istediğini açıkladı.
18.12.2020 Magazin
Korkunç iddia! 14 yıl önce kaybolan çocuk...
Korkunç iddia! 14 yıl önce kaybolan çocuk... Ankara'nın Haymana ilçesinde 2006 yılında kaybolan Memduh Korkmaz'ın (14) boğularak öldürüldükten sonra yaklaşık 15 metre derinliğindeki su kuyusuna atıldığı iddia edildi. Kuyuda yapılan araştırmada, Korkmaz'a ait olduğu tahmin edilen kafatası ve kemikler bulunurken, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor.
5.11.2020 Gündem
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.
15.06.2020 Kültür Sanat
Çarıklı Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi? Çarıklı Milyoner filmi oyuncuları kimler?
Çarıklı Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi? Çarıklı Milyoner filmi oyuncuları kimler? Usta oyuncu Kemal Sunal ve Türk sinemasının güzel oyuncularından Necla Nazır'ın başrollerinde olduğu Çarıklı Milyoner filmi Türk sinemasının en iyi filmleri arasında gösteriliyor. Peki, Çarıklı Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi? Çarıklı Milyoner filmi oyuncuları kimler? İşte Çarıklı Milyoner filmi konusu ve oyuncuları...
25.05.2020 Gündem
Postacı oyuncuları kimdir, gerçek isimleri nedir? Postacı filmi nerede çekildi, İstanbul’un hangi semti?
Postacı oyuncuları kimdir, gerçek isimleri nedir? Postacı filmi nerede çekildi, İstanbul’un hangi semti? Postacı filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Yeşilçam klasikleri arasında Kemal Sunal’ın en sevilen filmlerinden biri olan Postacı bu akşam izleyiciye keyifli anlar yaşatacak. Yönetmen koltuğunda Memduh Ün’ün yer aldığı filmin başrolü Kemal Sunal birlikte Fatma Girik paylaşıyor. Peki, Postacı oyuncuları kimler? Postacı filmi konu ne, nerede çekildi? İşte, Postacı filmi konusu, çekildiği yer ve konus...
26.05.2020 Gündem
Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli?
Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli? Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'dan kötü haber geldi, yoğun bakımda olan eski sinema oyuncusunun bilinci kapandı. Müslüm Gürses'in hayatını konu alan 'Müslüm' filmiyle hayatı daha çok merak edilen Muhterem Nur, hastalığından sonra internette hayatı yeniden araştırılmaya başlandı. Peki, Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli?
6.03.2020 Gündem
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı!
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı! 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Piano Piano Bacaksız', 'Abuzer Kadayıf' ve 'Uzun İnce Bir Yol' gibi birçok filme imza atan ünlü yönetmen Tunç Başaran, 81 yaşında hayatını kaybetti. Başaran bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Uçurtmayı Vurmasınlar filminin yönetmeni Tunç Başaran kimdir?
18.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Memduh Ün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memduh ün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.