Meltem Yılmazkaya

Meltem Yılmazkaya

Son dakika Meltem Yılmazkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meltem Yılmazkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meltem Yılmazkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meltem Yılmazkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meltem yılmazkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 meltem yılmazkaya haberi bulunmuştur. Tüm meltem yılmazkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meltem Yılmazkaya hamile olduğunu duyurdu!
Meltem Yılmazkaya hamile olduğunu duyurdu! Meltem Yılmazkaya ile Kadir Doğan geçtiğimiz mart ayında dünyaevine girmişti. Ünlü oyuncu, hamile olduğunu takipçileriyle paylaştı.
4.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı!
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı! Ünlü oyuncu nişanlandı. Güzel haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.
30.01.2023 Magazin
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Güldür Güldür’ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya paylaştı,sevgilisinden yorum gecikmedi!
Güldür Güldür’ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya paylaştı,sevgilisinden yorum gecikmedi! Güldür Güldür Show adlı programda canlandırdığı Mehtap karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine topladı. Ünlü oyuncu, dekolteli elbisesiyle verdiği bir pozu Instagram'dan takipçilerinin beğenisine sundu. Yılmazkaya'nın paylaşımına ilk yorum ise sevgilisinden geldi.
8.08.2022 Magazin
'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi
'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkt çeken 'Afara' programı, canlı yayınlanan sekizinci bölümüyle Kanal D’de izleyicisiyle buluştu.
4.06.2022 Televizyon
Meltem Yılmazkaya'dan aşk pozu: Her hikaye aynı başlamaz
Meltem Yılmazkaya'dan aşk pozu: Her hikaye aynı başlamaz Show TV'de yayınlanan 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Meltem Yılmazkaya, müzisyen sevgilisi Kadir Doğan ile aşk pozunu paylaştı. Duygusal bir yazı kaleme alan Yılmazkaya, "Her hikaye aynı başlamaz, çirkini bile dünya güzeli yapabilirsiniz. Her şey emek, her şey inanç, her şey umut... Sonrası günlük güneşlik..." ifadelerini kullandı
5.05.2022 Magazin
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü!
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü! 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Magazin
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı?
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Gelen son dakika bilgilerine göre, oyuncu Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. 43 yaşında yaşındaki oyuncu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Peki, Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Ali Sunal kimdir, kaç yaşında? Ali Sunal evli mi? Ali Sunal eşi kim? İşte Ali Sunal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler...
20.03.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı Ünlü oyuncu Özgür Aydın bindiği taksinin sürücüsünü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
11.02.2019 Magazin
Daha çok çocuğa ulaşmak istiyor
Daha çok çocuğa ulaşmak istiyor Ezo Sunal Türkiye’nin ilk interaktif çocuk konserine imza atmaya hazırlanıyor. “11 yıldır çocuklar hayatım oldu” diyen Sunal ile hem Lalala uygulamasını hem de konser hazırlıklarını konuştuk.
13.04.2018 Arşiv
Sesi ile şaşırttı
Sesi ile şaşırttı BKM’nin sevilen oyuncusu Meltem Yılmazkaya, oyunculuğun yanı sıra müzikal çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.
31.05.2017 Magazin
Meltem Yılmazkaya'dan 'arabesk' sürprizi!
Meltem Yılmazkaya'dan 'arabesk' sürprizi! Ekranların sevilen oyuncusu Meltem Yılmazkaya; çok yönlü sanatçı kişiliğini tiyatro sahnesine aktardı.
11.04.2017 Kültür Sanat
Güldür Güldür Show'dan sürpriz karar! Bundan sonra...
Güldür Güldür Show'dan sürpriz karar! Bundan sonra... Ekranın en sevilen komedi-skeç programı Güldür Güldür Show bundan sonra haftada iki gün yayınlanacak.
28.03.2017 Televizyon
Meltem Yılmazkaya gözyaşlarını tutamadı
Meltem Yılmazkaya gözyaşlarını tutamadı Oyuncu Meltem Yılmazkaya, GTR Müzik’ten çıkardığı 'Kendime Yalanlar' adlı single’ını kliplendirdi. Yönetmenliğini Murat Joker’in yaptığı klip, yarım kalan bir aşkın ardından yaşanan gelgitleri konu alıyor.
21.11.2016 Magazin
Kendime Yalanlar
Kendime Yalanlar Güldür Güldür şov programında Mehtap karakteriyle tanınan Meltem Yılmazkaya, Gökhan Türkmen’in sahip olduğu GTR Müzik’ten ilk single’ı ‘Kendime Yalanlar’ı sevenleriyle paylaştı...
20.11.2016 Magazin
Umut Yeşerten Şarkılar
Umut Yeşerten Şarkılar Sanatçılar, TEMA Vakfı’nın 25. yıl özel konserinde çocuklar ve doğa için sahneye çıkacak. ‘Umut Yeşerten Şarkılar’ını seslendirecek
20.11.2016 Magazin
Eğlenmeme bakarım
Eğlenmeme bakarım Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show ilk defa canlı yayın ile izleyici ile buluştu...
9.11.2016 Magazin
İstanbul'da ebru sanatı sergisi
İstanbul'da ebru sanatı sergisi Ebru sanatının estetik anlayış çerçevesinde şekillendiği "Baht-ı İstanbul Ebru ve Kat'ı" sergisi, Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu...
28.10.2016 Arşiv
Albüm çıkarıyor
Albüm çıkarıyor ‘Güldür Güldür’ün oyuncusu Meltem Yılmazkaya kendi söz ve bestelerinden oluşan single’ını sevenleriyle paylaşmaya hazırlanıyor...
25.10.2016 Magazin
Single çıkarıyor!
Single çıkarıyor! Güldür Güldür TV programının sevilen oyuncusu Meltem Yılmazkaya’dan beklenen haber geldi… Sanatçı kendi söz ve bestelerinden oluşan single'ını sevenleriyle paylaşmaya hazırlanıyor.
25.10.2016 Magazin
Türk filmlerinde 'komedi', yabancıda 'aksiyon'
Türk filmlerinde 'komedi', yabancıda 'aksiyon' Yılın en çok izlenen ilk 10 filminden beşini yerli yapımlar oluştururken, en çok izlenen yapımlar komedi filmleri oldu.
12.10.2016 Kültür Sanat
Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Show Tv ekranında yayınlanan Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Çarşamba ve Cuma akşamları ekrana gelen Güldür Güldür Show 116. yeni bölüm fragmanında kahkaha tufanı yaşanacak. Güldür Güldür Show 116. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde...
3.06.2016 Magazin
Güldür Güldür 116. bölüm fragmanı yayınlandı!
Güldür Güldür 116. bölüm fragmanı yayınlandı! Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür son yayınlanan fragmanı ile yine komedi fırtınası yaşatacağının sinyallerini verdi. 116. bölüm fragmanı yayınlanan Güldür Güldür Show izleyicileri gülme krizine sokacak. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Güldür Güldür Show son yayınlanan 116. bölüm fragmanı...
1.06.2016 Magazin
Güldür Güldür eğlenceli sahneleriyle kırdı geçirdi!
Güldür Güldür eğlenceli sahneleriyle kırdı geçirdi! Ali Sunal'ın yönetiminde sahne alan Güldür Güldür Show ekibi son yayınlanan bölümüyle yine gülme krizine soktu. Güldür Güldür Show Show Tv ekranalrında izleyici ile buluşuyor. Yerinde izlemek isteyenler için ise Güldür Güldür Show BKM'de sahne alıyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meltem Yılmazkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meltem yılmazkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.