Melis İşiten

Melis İşiten

Son dakika melis işiten haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melis işiten ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melis işiten haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melis İşiten

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melis işiten gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 melis işiten haberi bulunmuştur. Tüm melis işiten haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gupse Özay'ın aşk tanımı: 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm'
Gupse Özay'ın aşk tanımı: 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm' Lohusa filmiyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Gupse Özay, konuk olduğu Melis İşiten'in YouTube programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Evliliğinden kızına kadar birçok konuda koşulan Özay'ın aşk tanıtımı ise sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü oyuncunun 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm...' sözleri ‘ne aşk’ dedirtti.
3.02.2024 Magazin
Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı!
Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı! Oyuncu Melis İşiten 2014 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile 5 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitirmişti. Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu’yla evliliğinin bitişi hakkında ilk kez konuştu.
1.12.2023 Magazin
Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı
Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Didem Soydan, paylaştığı son fotoğrafa 'oyuncu olmalısın' yorumu yapan takipçisine verdiği cevapta kötü oyuncuları işaret etti.
4.11.2023 Magazin
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı!
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı! Verdiği cüretkar pozlar ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
4.10.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? İlk kez yanıtladı
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? İlk kez yanıtladı Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı videoyla birlikte aşk iddialarını gündeme getirmişti. Hakkında sürekli Cavadzade ile aşk haberi çıkan ve eski eşi Melis İşiten ile tekrardan barışacağıyla gündeme gelen Kaygılaroğlu, iddialara son noktayı koydu.
29.09.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu, hem kızıyla dans etti hem de göbek attı
Uraz Kaygılaroğlu, hem kızıyla dans etti hem de göbek attı Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yakın arkadaşının gelin alma törenine katıldı.
13.08.2023 Magazin
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.08.2023 Magazin
Melis İşiten'den Uraz Kaygılaroğlu ile yeniden evleneceği iddialarına yanıt!
Melis İşiten'den Uraz Kaygılaroğlu ile yeniden evleneceği iddialarına yanıt! Oyuncu Melis İşiten ile kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Uraz Kaygılaroğlu'nun yeniden evleneceği iddia edildi. İşiten, sosyal medyada yayılan dedikoduya yaptığı paylaşımla yanıt verdi.
28.06.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş'tan 7'nci yıl kutlaması!
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş'tan 7'nci yıl kutlaması! Oyuncu Dağhan Külegeç, nişanlısı Tuğba Aytaş ile birlikteliğinin 7'nci yılını kutladı. Külegeç, "6'ncı yaşımızı bitirdik, 7'ye bastık" ifadelerini kullandı.
5.03.2023 Magazin
Melis İşiten kaza sonrası ilk kez konuştu: Gülüyorum diye linç yedim
Melis İşiten kaza sonrası ilk kez konuştu: Gülüyorum diye linç yedim Geçirdiği kaza sonrası ölümden dönen ve aynı araç içinde arkadaşlarını kaybeden İşiten, kaza sonrası ilk kez konuştu. Deprem felaketi öncesinde çekilen bölümde Melis İşiten'in yaşadıklarını anlattığı anlar duygulandırdı. İşiten, 'kazadan sonra artık güçlü değilim' dedi.
5.03.2023 Magazin
Melis İşiten içini döktü: Dibinden geliyorum karanlığın
Melis İşiten içini döktü: Dibinden geliyorum karanlığın Oyuncu Tolga Güleryüz, Kasım 2022'de turneden dönen 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüsün, Amasya'da TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitirmişti. Kazadan yaralı kurtulan Melis İşiten, sosyal medya hesabından yazdığı bir yazı ile dikkat çekti.
2.03.2023 Magazin
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ardından 20 Şubat'ta Hatay merkezli iki deprem daha meydana geldi. Felaketin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağırısı yapan ve geçtiğimiz günlerde Malatya'da çocuklara oyuncak dağıtan Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
23.02.2023 Magazin
Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımı!
Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımı! Tiyatrocu Tolga Güleryüz, kasım ayında 'Baş Belası' oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Melis İşiten, arkadaşı Güleryüz'ü anarak, duygusal bir paylaşım yaptı.
23.02.2023 Magazin
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak!
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak! Çiğli Belediyesinin, geçtiğimiz aylarda “Baş Belası” oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına düzenlediği tiyatro festivalinin açılışı duayen oyuncu Tamer Levent’in katılımıyla gerçekleştirildi.
19.01.2023 Magazin
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar'
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar' Amasya'da tiyatrocuların geçirdiği trafik kazasında tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu yaşamını yitirmişti. Kazada ağır yaralanan ve tedavi görmeye devam eden Sergen Deveci, son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
8.01.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu cesur tarzıyla beğeni topladı!
Afra Saraçoğlu cesur tarzıyla beğeni topladı! Yalı Çapkını dizinde Seyran karakterine hayat veren oyuncu Afra Saraçoğlu, ünlü bir derginin kapak kızı olmak için kolları sıvadı. Birçok farklı kıyafet deneyen Afra Saraçoğlu, çekim anlarını takipçileriyle paylaştı.
12.12.2022 Magazin
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga!
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga! Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR'a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul'daki özel bir hastaneye getirilen tiyatrocu Sergen Deveci'nin tedavisi devam ediyor. Zor günleri atlatmaya çalışan ünlü oyuncu kazada hayatını kaybeden arkadaşı Tolga Güleryüz'ü andı. Ünlü isim duygusal bir paylaşımda bulundu.
12.12.2022 Magazin
Melis İşiten, ölümden döndüğü tarihi kazıttı!
Melis İşiten, ölümden döndüğü tarihi kazıttı! Baş Belası tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında trafik kazası geçirip, ölümden dönen Melis İşiten, o günkü tarihi koluna kazıtarak unutulmaz bir güne dönüştürdü.
12.12.2022 Magazin
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımları!
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımları! 'Baş Belası' tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden ekibi taşıyan minibüs, Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan yaralı olarak kurtulan Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten, kaybettikleri arkadaşları Tolga Güleryüz için duygulandıran paylaşımlar yaptı.
10.12.2022 Magazin
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022 'Baş Belası' tiyatro oyununda oyuncuları taşıyan minibüs Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan kurtulan isimlerden Ceyhun Fersoy, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Son durumu hakkında bilgi veren Fersoy, kaza ile ilgili gelen sorulara verdiği yanıtlarla görenleri duygulandırdı.
7.12.2022 Magazin
Sergen Deveci'den yeni paylaşım geldi!
Sergen Deveci'den yeni paylaşım geldi! Amasya’da turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan tiyatrocu Sergen Deveci'nin tedavisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatan Sergen Deveci’den yeni bir paylaşım geldi.
30.11.2022 Magazin
Kadıköy’de Tolga Güleryüz’e veda programı
Kadıköy’de Tolga Güleryüz’e veda programı Amasya’daki trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde veda programı düzenlendi. Programa Güleryüz’ün ailesinin yanı sıra kaza yaşadığı araçta bulunan oyuncu arkadaşları Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten de katıldı.
29.11.2022 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Melis İşiten ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melis işiten haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.