Melbourne

Melbourne

Son dakika Melbourne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melbourne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melbourne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melbourne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melbourne gelişmeleri de dahil olmak üzere 647 melbourne haberi bulunmuştur. Tüm melbourne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Adana Demirspor, kadro dışı bıraktığı Luis Nani'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.
22.04.2024 Süper Lig
Adana Demirspor'da deprem! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı
Adana Demirspor'da deprem! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşmaya hazırlanan Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı.
20.04.2024 Süper Lig
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı Dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları'nın (THY) 6'ncı kıtada olan Avustralya'ya uçuşlara başladı. İlk uçuş nedeniyle Melbourne Havalimanı'nda bir tören düzenledi.
2.03.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı Türk Hava Yolları, Melbourne seferleri başladı. Melbourne yapılan ilk uçuşa katılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Sidney uçuşları için görüşmelerin sürdürdüğünü ve yıl sonuna kadar buraya da seferlere başlayabileceklerini söyledi.
1.03.2024 Ekonomi
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
23.12.2023 İddaa
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede
Dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak! Neymar ve Ronaldo sahnede Dünyanın en büyük kıtasında, futbolun en büyük yıldızlarının mücadelesi yarın başlayacak. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, Kante, Fabinho ve Brozoviç gibi dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak.
17.09.2023 Şampiy10
Luis Nani, Adana Demirspor'a imza attı
Luis Nani, Adana Demirspor'a imza attı Adana Demirspor, Luis Nani ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
13.07.2023 Adana DemirSpor
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı?
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı? Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bolat, "Pilot alım programı devam ediyor. Başka alanlara da alıyoruz. Deprem bölgesine pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Özellikle son sınıfta olan arkadaşlarımız Take Off programımıza başvursunlar, her yıl 300 öğrenci alıyoruz. Web sitemizi takip etsinler" dedi.
29.04.2023 Ekonomi
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
22.04.2023 İddaa
Dünyaca ünlü model göğüslerinin büyümesini durduramıyor! Gören estetik sanıyor ama gerçek başka
Dünyaca ünlü model göğüslerinin büyümesini durduramıyor! Gören estetik sanıyor ama gerçek başka Ünlü Onlyfans modeli Pamelia göğüslerinin büyümesini durduramıyor. Genç kadının göğüsleri her sabah bir daha büyüyor.
24.01.2023 Televizyon
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak?
Formula 1 takvimi 2023! Formula 1 ne zaman başlıyor, nerede yarışılacak? Formula 1 Dünya Şampiyonası için nefesler tutuldu. 2023 yılında düzenlenecek olan Formula 1 Dünya Şampiyonası takvimi açıklandı. İşte Formula 1 2023 takvimi…
21.09.2022 Şampiy10
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı?
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı? Roger Federer tenisi bıraktı mı, Roger Federer emekli mi oldu? İsviçreli spor efsanesi Roger Federer, tenise veda etmeye hazırlanıyor.
15.09.2022 Şampiy10
Yeni yasak kararı! Çok sayıda ülkeyi kapsıyor, artık...
Yeni yasak kararı! Çok sayıda ülkeyi kapsıyor, artık... Yeni yasak kararının detayları belli oldu. Almanya, Avusturya, Belçika gibi çok sayıda ülkeyi kapsıyor. Artık yapılamayacak. Kısıtlama getirildi. Avrupa Birliği pek çok ara renk (yeşil, turuncu, mor ve tonları) dövme boyalarının kullanımını insan sağlığına zararlı olduğu gerekçesiyle yasakladı. Dövmeciler artık daha az ara renk boya üretileceğini belirtirken, siyah beyaz dövmelerin daha fazla yapılacağını söylüyor.
13.07.2022 Yaşam
Sevgilisini öldürüp cinsel organını kesti! Bir ülke bu olay ile çalkalanıyor
Sevgilisini öldürüp cinsel organını kesti! Bir ülke bu olay ile çalkalanıyor İddiaya göre Avustralya'da bir kadın, cinnet getirerek vahşet saçtı. Sevgilisini ve onun arkadaşını öldüren ve sokakta üstsüz halde güvenlik kameralarına yakalanan kadının geçtiği her sokakta kan izleri bıraktığı bildirildi.
9.05.2022 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
9.05.2022 İddaa
Sıcak hava balonu caddeye acil iniş yaptı! 12 kişiyi taşıyordu
Sıcak hava balonu caddeye acil iniş yaptı! 12 kişiyi taşıyordu Avustralya’nın Melbourne kentinde içinde 12 kişinin bulunduğu sıcak hava balonu caddedeki evlerin arasına iniş yaptı.
20.04.2022 Dünya
Bugün maç var mı? Hangi maç, hangi kanalda? İşte maç programı!
Bugün maç var mı? Hangi maç, hangi kanalda? İşte maç programı! Hafta sonu nedeniyle milyonlar günü maç programını merak ediyor. Futbolseverler tarafından Spor Toto Süper Lig 33 hafta, Spor Toto 1. Lig 32.hafta, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maç programını araştırıyor. Peki, Bugün maç var mı? Bugün ne maçı var? Hangi maç, hangi kanalda? İşte maç programı!
16.04.2022 Şampiy10
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
6.04.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
26.03.2022 İddaa
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu?
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? 2022 Avustralya Açık Tenis Turnuvası başlıyor! Fransa Açık (Roland Garros), Wimbledon ve ABD Açık ile birlikte tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Avustralya Açık, bu yıl erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Novak Djokovic'in aşı nedeniyle vizesinin iptal edilmesi ile ilgili uzun süredir gündemde olmayı sürdürüyor. Peki, Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? Djokovic Avustralya Açık 2022’de olacak mı? İşte Avustralya Açık (Australia Open 2022) fikstürü!
16.01.2022 Gündem
Gözaltına alınmıştı! Ve Novak Djokovic kararı verildi
Gözaltına alınmıştı! Ve Novak Djokovic kararı verildi Avustralya Federal Mahkemesi, Novak Djokovic'in vizesinin iptal kararına yaptığı itirazı reddetti. Böylece Sırp tenisçi resmen ülkeden sınır dışı edilecek ve Avustralya Açık'ta yer alamayacak.
16.01.2022 Diğer Sporlar
Novak Djokovic'e hayatının şoku! Gözaltına alındı!
Novak Djokovic'e hayatının şoku! Gözaltına alındı! Dünyada tek erkekler tenisinin bir numarası olan Sırp raket Novak Djokovic, vizesinin bir kez daha iptal edildiği Avustralya'da yeniden mahkemeye başvurduktan sonra gözaltına alındı.
15.01.2022 Diğer Sporlar
Novak Djokovic için federal mahkemeden flaş karar! Baba Djokovic: Avustralya Hükümeti tarafından tutuklandı, sınır dışı edilecek...
Novak Djokovic için federal mahkemeden flaş karar! Baba Djokovic: Avustralya Hükümeti tarafından tutuklandı, sınır dışı edilecek... Avustralya Açık'a katılmak için Melbourne Havalimanı’na geldikten sonra ülkeye giriş vizesi iptal edilen tenisin 1 numaralı ismi Novak Djokovic hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Avustralya Federal Devre ve Aile Mahkemesi, Novak Djokovic'in sınır dışı edilmesi kararını iptal etti ve vizesinin haksız gerekçelerle geçersiz sayıldığına hükmetti. Mahkemenin söz konusu kararını tanımayarak harekete geçen İçişleri Bakanlığı'nın Sırp raketi tutukladığı iddia edildi. Novak Djokovic'in babası Srdjan Djokovic'in ise "Oğlum Avustralya'da tutuklandı." dediği öne sürüldü.
10.01.2022 Diğer Sporlar
Dünya 1 numarası Novak Djokovic sınır dışı edildi! Başbakan reddetti baba Djokovic'den sert tepki geldi: Sokaklara döküleceğiz
Dünya 1 numarası Novak Djokovic sınır dışı edildi! Başbakan reddetti baba Djokovic'den sert tepki geldi: Sokaklara döküleceğiz Dünya heyecanla 2022 yılının ilk grand slam turnuvası olan Avustralya Açık'ın başlamasını beklerken en ciddi soru işareti büyümeye devam ediyor. Erkeklerde dünya 1 numarası olan Novak Djokovic, koronavirüs aşısı yaptırmamasına rağmen Avustralya Açık yönetiminden tıbbi muafiyetle turnuvaya katılma hakkı almasına karşın başbakan Scott Morrison bu durumu reddetti. 8 saat Melbourne Havalimanı'nda bekleyen Sırp raketin sunduğu kanıtlar kabul görmedi ve Djokovic sınır dışı edildi.
6.01.2022 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Melbourne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melbourne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.