Meksika Sınırı

Meksika Sınırı

Son dakika meksika sınırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meksika sınırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meksika sınırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meksika Sınırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meksika sınırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 meksika sınırı haberi bulunmuştur. Tüm meksika sınırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD-Meksika sınırında tam 242 metre uzunluğunda tünel bulundu!
ABD-Meksika sınırında tam 242 metre uzunluğunda tünel bulundu! Meksikalı yetkililer, ABD sınırında uyuşturucu kaçakçılarının kullandığı 242 metre uzunluğunda bir “narko-tünel” daha bulunduğunu açıkladı. Aynı bölgede üç hafta önce bir tünel daha bulunmuştu.
8.06.2022 Dünya
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi...
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi... Gelen son dakika haberine göre; Dünya son birkaç gündür ABD-Meksika sınırında yaşanan insanlık dramını konuşuyor. Çoğu Haitili on binden fazla göçmen ülkedeki ekonomik kriz, yoksulluk ve güvenlik kaygıları nedeniyle Meksika'ya geçti. ABD sınır polisinin ABD'ye gitmek için sınırda bekleyen göçmenlere yaptıkları ise dünya basınında birinci manşet olmuş durumda. Büyük infial yaratan fotoğraf ve videolardan sonra Beyaz Saray özür dilemeye mecbur kaldı...
21.09.2021 Dünya
Starship'in 4. deneme uçuşu da başarısız oldu
Starship'in 4. deneme uçuşu da başarısız oldu ABD'li uzay ve havacılık şirketi SpaceX'in Mars'a göndermeyi planladığı yeni nesil uzay aracı Starship, 4. uçuş denemesinde de başarısız olarak havada infilak etti.
31.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Starship, deneme uçuşu sonrası yerde infilak etti!
Starship, deneme uçuşu sonrası yerde infilak etti! ABD'li uzay ve havacılık şirketi SpaceX Mars'a göndermeyi planladığı yeni nesil uzay aracı Starship'in yüksek irtifa uçuş denemesini gerçekleştirdi, fırlatma platformuna dikey inmeyi başaran araç bir süre bekledikten sonra infilak etti.
4.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Davos zirvesi başladı!
Davos zirvesi başladı! İsviçrenin Davos kentinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), "Küreselleşme 4.0" ana temasıyla başladı. Davos'ta Türkiye'yi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ve çok sayıda iş adamı temsil ediyor.
22.01.2019 Ekonomi
Trump'tan yeni öneri: Sınıra duvar karşılığında...
Trump'tan yeni öneri: Sınıra duvar karşılığında... ABD Başkanı Donald Trump, ABD-Meksika sınırına örülmesini istediği 5,7 milyar dolarlık duvarın finansmanını kabul etmeleri karşılığında Demokratlara kapsamlı bir "göçmenlik reformu" önerisinde bulundu.
20.01.2019 Dünya
ABD sınır muhafızları göçmenlere biber gazı sıktı
ABD sınır muhafızları göçmenlere biber gazı sıktı Meksika sınırında günlerdir bekleyen 150 Orta Amerikalı göçmenle sınır muhafızları arasında arbede çıktı.
2.01.2019 Dünya
Trump’tan ‘hükümeti kapatma’ tehdidi!
Trump’tan ‘hükümeti kapatma’ tehdidi! ABD Başkanı Donald Trump, Meksika sınırında devam eden göçmen krizi sebebiyle inşa etmeyi planladığı duvar için gerekli bütçeyi alamaması halinde hükümeti kapatabileceğini açıkladı.
22.11.2018 Dünya
Son dakika... Trump'a darbe! Durduruldu
Son dakika... Trump'a darbe! Durduruldu ABD'li bir yargıç, Trump yönetimi tarafından Meksika sınırından geçmeye çalışan sığınmacıların geçişini kısıtlayan kararı geçici olarak durdurdu.
20.11.2018 Dünya
Son dakika... Trump tehdit etti! 'Orduyu salarım'
Son dakika... Trump tehdit etti! 'Orduyu salarım' ABD ve Meksika sınırı arasında sıkışıp kalan göçmenlerle ilgili ABD Başkanı Donald Trump'tan flaş açıklama geldi. Trump, ABD Sınır Devriyesi ve ABD ordusunu alarma geçirdiğini duyurdu.
22.10.2018 Dünya
Trump'tan çılgın proje: Sahra Çölü'ne duvar örün
Trump'tan çılgın proje: Sahra Çölü'ne duvar örün ABD Başkanı Donald Trump'ın İspanya'ya, Akdeniz'den göçmen akınını durdurmak için Sahra Çölü'ne duvar örmesini önerdiği ortaya çıktı.
20.09.2018 Dünya
Genç kadını çalılıklar arasında vurdular!
Genç kadını çalılıklar arasında vurdular! ABD'ye girmeye çalışan Guatemalalı Claudia Gonzalez sınır polisi tarafından öldürüldü, Teksas polisi henüz olayla ilgili bir özür dilemiş değil. Bölgede oturan bir kadın tarafından kaydedilen video görüntüleri, dünyada manşet oldu. Amerikan basını, polisin herhangi bir özür dilemediğini bildiriyor.
26.05.2018 Dünya
Trump özür dilemek yerine reddetti!
Trump özür dilemek yerine reddetti! Beyaz Saray'da Oval Ofis'teki bir görüşmede göçmenler ve sığınmacılar için "Bu b.k çukuru ülkelerden niye bu insanları kabul ediyoruz" dediğini kısmen yalanlayan ABD Başkanı Donald Trump, 'Haitililerle harika bir ilişkisinin olduğunu' savundu.
12.01.2018 Dünya
Krizi Netanyahu yarattı, Cumhurbaşkanı özür diledi
Krizi Netanyahu yarattı, Cumhurbaşkanı özür diledi İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ABD Başkanı Trump’ın duvar projesine destek vermesi nedeniyle Meksika’dan gelen eleştirilere Cumhurbaşkanı Rivlin göğüs gerdi. Rivlin, Meksika Devlet Başkanı Nieto’dan ‘yanlış anlaşılma nedeniyle’ özür diledi.
17.06.2021 Dünya
Meksika - ABD arasındaki gerilim tırmanıyor!
Meksika - ABD arasındaki gerilim tırmanıyor! Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Meksika sınırına örülecek duvarın maliyetini karşılamak için bu ülkeden ithal edilecek ürünlere yüzde 20 ek vergi koyma planı, iki ülke arasındaki diplomatik gerilimi tırmandırdı.
17.06.2021 Dünya
Trump'tan flaş hamle! Meksika sınırı için imzayı attı
Trump'tan flaş hamle! Meksika sınırı için imzayı attı ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık özel yetkisini kullanarak Meksika ile ABD sınırına duvar inşa edilmesini onayladı.
17.03.2017 Dünya
Meksika Devlet Başkanı'ndan Trump'a "duvar eleştirisi
Meksika Devlet Başkanı'ndan Trump'a "duvar eleştirisi Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto, ABD başkanı seçilen Donald Trump'ın ülkeye yasa dışı girişleri engellemek için Meksika sınırı boyunca yaptırmayı planladığı duvarın inşası için ülkesinin ekonomik destekte bulunmayacağını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Damadım bu işi çözer
Damadım bu işi çözer ABD’nin müstakbel başkanı Trump, seçim kampanyası boyunca ateş püskürdüğü New York Times gazetesini ziyaret etti. Trump görüşmede, Yahudi kökenli damadı Jared Kushner’in Ortadoğu’ya barış getirebileceğini söyledi
17.06.2021 Dünya
İşte Trump'ın ekonomi planı!
İşte Trump'ın ekonomi planı! ‘Amerikan rüyasını yeniden kuracağız’ ve ‘güçlü ABD’ sloganlarıyla seçimi kazanan Trump’ın ekonomi vaatleri korumacılık içeriyor. Serbest ticaret anlaşmalarına karşı olan Trump, Çin ve Meksika’ya ise yüksek gümrük vergileri koymayı planlıyor.
17.06.2021 Dünya
Bu kez Trump duvardan atladı
Bu kez Trump duvardan atladı Meksika sınırına duvar inşa edeceğini vaat eden Trump, protestolar nedeniyle konuşma yapacağı otele arka kapıdan girmek zorunda kaldı. Trump, Meksikalıların yoğun olarak yaşadığı California’da otoyol üzerinde aracından indi ve duvarın üzerinden atladı
30.04.2016 Dünya
Davutoğlu: PKK'yı görmek istemiyoruz
Davutoğlu: PKK'yı görmek istemiyoruz Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu, kamuoyunu tatmin etmek için sadece Kobani'ye yardıma yönelik bir stratejiyi kabul etmeyeceklerini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Evin çatısına savaş uçağı düştü!
Evin çatısına savaş uçağı düştü! California eyaletine bağlı San Diego kenti yakınlarındaki Imperial Valley'de savaş uçağı yerleşim bölgesine düştü.
5.06.2014 Dünya
Savaş uçağı evin üzerine düştü
Savaş uçağı evin üzerine düştü Savaş uçağı evin üzerine düştü. Ortalığı bir anda alevler sardı. Şans eseri can kaybının olmadığı bu kazada ev tanınmaz hale geldi.
5.06.2014 Dünya
Sıra duvarda!
Sıra duvarda! Suriye sınırında iki haftadır yapımı süren ‘duvar’ tartışma konusu oldu..
29.09.2021 Gündem
Şeytanın bile aklına gelmez
Şeytanın bile aklına gelmez Uyuşturucu kartellerinin, sınırın diğer tarafına geçirmek için inşa ettiği yeni bir tünel keşfedildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meksika Sınırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meksika sınırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.