Mehmet Altan

Mehmet Altan

Son dakika mehmet altan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet altan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet altan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Altan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet altan gelişmeleri de dahil olmak üzere 812 mehmet altan haberi bulunmuştur. Tüm mehmet altan haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün medya yapılanmasında karar çıktı
FETÖ'nün medya yapılanmasında karar çıktı Mehmet Altan beraat ettirilirken Nazlı Ilıcak'a 8 yıl 9 ay, Ahmet Altan'a 10 yıl 6 ay hapis cezası verilerek tahliyelerine karar verildi.
4.11.2019 Gündem
Savcı Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a ceza, Mehmet Altan'a beraat istedi
Savcı Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a ceza, Mehmet Altan'a beraat istedi "Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan gazeteciler Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak ile akademisyen Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanık hakkındaki Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılandıkları davaya devam ediliyor. Duruşma savcısı, celse arasında mütalaasını verdiğini belirtti.
4.11.2019 Gündem
Mahkemeden Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan kararı
Mahkemeden Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan kararı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasının "darbe çağrışımı" davasında, Ahmet ve Mehmet Altan kardeşler ile Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa, "Anayasa'yı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kararının Yargıtayca bozulması hükmüne uyulması ve 5 sanığın tutukluluk halinin devamı kararlaştırıldı.
8.10.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Yargıtay, FETÖ'nün darbe çağrışımı davası ile ilgili kararını açıkladı
Yargıtay, FETÖ'nün darbe çağrışımı davası ile ilgili kararını açıkladı Yargıtay, FETÖ'nün darbe çağrışımı davasında Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını bozdu.
5.07.2019 Gündem
Ilıcak ve Altan kardeşler davasında gerekçeli karar açıklandı
Ilıcak ve Altan kardeşler davasında gerekçeli karar açıklandı Fetulahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri gerekçesi ile Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın almış olduğu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarını onaylayan İstinaf Mahkemesi, gerekçeli kararını açıkladı. Kararda, şüphelilerin "terör örgütünün 'gizlilik' ve 'tedbir' stratejisi doğrultusunda hareket ettikleri" belirtildi.
17.10.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanmasında flaş karar
FETÖ'nün medya yapılanmasında flaş karar İstinaf Mahkemesi; Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa, yerel mahkemece verilen, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
2.10.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nce yeniden yargılandığı davada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, tüm sanıklara yerel mahkemece verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarının onanmasını talep etti.
21.09.2018 Gündem
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla "anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Nazlı Ilıcak'ın yeniden savunması alındı. Ilıcak, Zekeriya Öz'le çektirdiği kar topu fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı.
21.09.2018 Gündem
Mehmet Altan cezaevinden çıktı
Mehmet Altan cezaevinden çıktı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın da aralarında bulunduğu tutuklu 6 sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarına ilişkin yerel mahkeme kararını dosya üzerinden inceledi.
27.06.2018 Gündem
Mehmet Altan için tahliye kararı
Mehmet Altan için tahliye kararı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılan Mehmet Altan'ın tahliyesine karar verdi
27.06.2018 Gündem
TRT’nin usta spikeri hayatını kaybetti
TRT’nin usta spikeri hayatını kaybetti TRT İstanbul Radyosu eski başspikeri Mehmet Altan Varol, Sarıyer İzzet Baysal Huzurevi’nde hayata gözlerini yumdu.
12.06.2018 Magazin
AİHM ‘özgürlük ihlali var’ dedi
AİHM ‘özgürlük ihlali var’ dedi FETÖ tutukluları gazeteci yazarlar Şahin Alpay ile Mehmet Altan için Anayasa Mahkemesi’nin ‘özgürlük ve güvenlik’ ile ‘ifade özgürlüğü’ haklarının ihlal edildiği yönündeki kararı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından da verildi
20.03.2018 Gündem
Son dakika... Şahin Alpay tahliye edildi
Son dakika... Şahin Alpay tahliye edildi Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) yayın organı olduğu gerekçesiyle kayyuma devredildikten sonra kapatılan Zaman gazetesinin eski yönetici ve yazarlarının da aralarında bulunduğu davada tutuklu yargılanan ve Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararı vermesinin ardından, durumu yeniden değerlendirilen gazeteci Şahin Alpay'ın adli kontrol şartıyla tahliyesine hükmedildi.
16.03.2018 Gündem
Son dakika: Nazlı Ilıcak'a bir şok daha...
Son dakika: Nazlı Ilıcak'a bir şok daha... Nazlı Ilıcak hakkında Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın şikâyeti üzerine ‘Devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla açıklama’ suçu kapsamında müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
7.03.2018 Gündem
FETÖ medya davasında karar çıktı!
FETÖ medya davasında karar çıktı! FETÖ'nün medya yapılanması davasında karar çıktı. Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi
16.02.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında son savunmalar alındı!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında son savunmalar alındı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı dava, sanıkların savcılık mütalaasına karşı savunmalarıyla devam etti.
13.02.2018 Gündem
‘Darbe çağrışımı’ davasında sona doğru
‘Darbe çağrışımı’ davasında sona doğru Darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın yargılandığı davada 16 Şubat’ta karar çıkması bekleniyor
12.02.2018 Gündem
Mehmet Altan hakkında flaş karar
Mehmet Altan hakkında flaş karar Anayasa Mahkemesi'nin gazeteci Mehmet Altan hakkında hak ihlaline ilişkin kararın gerekçesinin açıklanmasından sonra sanık avukatının tahliye talebi bir kez daha reddedildi.
19.01.2018 Gündem
AYM'nin Alpay ve Altan hakkındaki gerekçeli kararı Resmi Gazete'de
AYM'nin Alpay ve Altan hakkındaki gerekçeli kararı Resmi Gazete'de Anayasa Mahkemesinin, FETÖ'den tutuklu gazeteciler Şahin Alpay ve Mehmet Altan'ın "kişi hürriyeti ve güvenliği" hakkı ile "ifade ve basın özgürlüğü" haklarının ihlal edildiğine ilişkin gerekçeli kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.01.2018 Gündem
Mehmet Altan'ın tahliye talebine ret
Mehmet Altan'ın tahliye talebine ret Gazeteci Mehmet Altan'ın tahliye talebi reddedildi.
15.01.2018 Gündem
"Cumhurbaşkanımızın aday olduğu bir seçimde ikinci bir tur ihtimali yok"
"Cumhurbaşkanımızın aday olduğu bir seçimde ikinci bir tur ihtimali yok" AK Parti-MHP ittifak komisyonu üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Mustafa Şentop, yaklaşan 2019 seçimlerini, AK Parti-MHP milli ittifakını ve AYM’nin tartışmalı tahliye kararını değerlendirdi.
15.01.2018 Siyaset
Bozdağ'dan flaş açıklama: Anayasa Mahkemesi...
Bozdağ'dan flaş açıklama: Anayasa Mahkemesi... Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Alpay ve Altan kararıyla Anayasa Mahkemesi; anayasa ve yasaların çizdiği sınırı aşmış, kendini ilk derece mahkemesi yerine koyarak vaka ve delil değerlendirmesi yapmış; suçun oluşumunu ve delil durumunu değerlendirmiştir." ifadelerini kullandı.
12.01.2018 Gündem
Mehmet Altan ve Şahin Alpay hakkında yeni karar
Mehmet Altan ve Şahin Alpay hakkında yeni karar AYM'nin hak ihlali kararı verdiği Şahin Alpay ve Mehmet Altan hakkında tutukluluklarının devamına karar verildi.
12.01.2018 Gündem
AYM'den flaş Mehmet Altan ve Şahin Alpay kararı!
AYM'den flaş Mehmet Altan ve Şahin Alpay kararı! Anayasa Mahkemesi Mehmet Altan ve Şahin Alpay'ın tahliyesine karar verdi.
11.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Altan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet altan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.