Mehmet Ali Erbil Aşk

Mehmet Ali Erbil Aşk

Son dakika Mehmet Ali Erbil aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Erbil aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ali Erbil aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Erbil Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali erbil aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 mehmet ali erbil aşk haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali erbil aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem oldu
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem olduÜnlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Kısa bir süreliğine ayrılan ancak geçtiğimiz ay tekrar bir araya gelen ikiliden Erbil, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
1.02.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil 'aşk yaşıyoruz' demişti! Funda Aksu'dan jet açıklama
Mehmet Ali Erbil 'aşk yaşıyoruz' demişti! Funda Aksu'dan jet açıklamaMehmet Ali Erbil, sosyal medyadan yeni bir aşka yelken açtığını ilan etti. Funda Aksu'dan jet açıklama geldi
23.05.2021Magazin
Mehmet Ali Erbil ve Alisa Nasya Deniz aşkı kanıtlandı
Mehmet Ali Erbil ve Alisa Nasya Deniz aşkı kanıtlandıAralarındaki 40 yaş fark çok konuşulmuştu. Mehmet Ali Erbil 'aşk yaşamıyoruz, arkadaşız' dediği Alisa Nasya Deniz ile görüntülendi. Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının haberine göre, 22 yaşındaki genç kadın 'Mali'nin aksine '2 yıldır birlikteyiz' dedi
8.10.2019Magazin
Mehmet Ali Erbil yine fena yakalandı!
Mehmet Ali Erbil yine fena yakalandı!Çapkınlıklarıyla nam salan Mehmet Ali Erbil, 2 güzel kadınla yemek yerken görüntülendi. Mali, kameraları görünce yanındaki kadınları tanımamazlıktan geldi.
13.12.2017Magazin
Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi hamile mi?
Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi hamile mi?Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisinin hamile olduğu iddia edildi.
21.09.2017Magazin
İşte Mali'nin yeni küçük sevgilisi!
İşte Mali'nin yeni küçük sevgilisi!Çapkınlıkları ile sürekli gündeme gelen 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, kızı yaşındaki esmer sevgilisiyle göğsünü gere gere dolaşıyor.
8.08.2017Magazin
Net konuştu: ‘Mali’ye kefil olmam’
Net konuştu: ‘Mali’ye kefil olmam’Faik Öztürk'ten Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı sözler. Öztürk, 'Şu an Mehmet Ali'nin yanında üç tane kız var. Ona kefil olmam.' dedi.
3.08.2017Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a sözleri olay oldu: Benimsin
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a sözleri olay oldu: BenimsinYaşadıkları aşkla konuşulan Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, son olarak Instagram'dan yaptıkları bir paylaşımla gündeme geldi. Sevgilisiyle aşk dolu bir karesini yayınlayan ünlü şovmenin mesajı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
27.05.2024Magazin
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem...
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem...Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la aşk pozu paylaştı. Evliliğe sıcak bakan ve yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'e sevgilisinden çok sevindiği bir hediye gelmişti. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'la bir paylaşım yaptı. Ünlü şovmenin "Sevgilim" notunu düştüğü paylaşımına "Maşallah" yorumları yağdı!
19.02.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldiŞovmen Mehmet Ali Erbil (66) ile kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan, sosyal medyada yayınladıkları romantik pozla aşklarına ikinci şansı verdiklerini ilan ettiler.
6.01.2024Magazin
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor:  'Her şeyin yalanmış'
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor: 'Her şeyin yalanmış'Genç aşkı Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, önceki günlerde 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansımıştı. Sevgili oldukları konuşulan ikiliden ünlü şovmen, bu iddiaları yalanlamıştı. Bunun üzerine sinirlenen Çiçek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
7.12.2023Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023Magazin
40 yaş küçük sevgilisi ile nişanlanan Mehmet Ali Erbil'den çocuklarından evlenemezsin vetosu
40 yaş küçük sevgilisi ile nişanlanan Mehmet Ali Erbil'den çocuklarından evlenemezsin vetosuMehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’a evlenme teklif eden Mehmet Ali Erbil’e iddiaya göre eski eşleri ve çocukları karşı çıktı.
30.09.2023Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldiÖzel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.Ünlü şovmen yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'le arasındaki dikkat çeken telefon görüşmesini de anlattı.
29.09.2023Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifini kameralar karşısında böyle yaptı
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifini kameralar karşısında böyle yaptıÖzel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Dün sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
28.09.2023Magazin
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettilerOsmaniye’de kaldıkları huzurevinde hayatlarını birleştirme kararı alan Emine Kaya (79) ve İsmail Demir (63), nikah masasına oturdu. Çift, nikahın ardından pasta kesip ilk danslarını yaptı.
26.09.2023Yaşam
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!Yasmin Erbil Survivor yarışması ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Çift tatilden romantik karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
30.07.2023Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.
20.06.2023Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı!Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Bebek'te bir mekanda oturan çiftten Erbil, yanından erken kalkan sevgilisinden montunu almaya kalktı. Çift, o esnada minik bir tartışma yaşadı.
13.05.2023Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı!Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. İkili İtalya'ya tatile gitti. Romantik karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
24.03.2023Magazin
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı!
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı!Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir birlikte olduğu Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz’la aşk pozunu sosyal medya hesabında yayınladı.
7.03.2023Magazin
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var!
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var!Sağlığına kavuştuktan sonra adeta her adımı olay olan, özel hayatıyla ilgili magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam sunucu Ece Erken ile yılbaşı yemeği yedi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen ikili, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken; ünlü şovmen bu kez de 'yeni aşk' sorusuna verdiği cevapla adından söz ettirmeyi başardı.
26.12.2022Magazin
Songül Öden'den flaş hamle!
Songül Öden'den flaş hamle!Oyuncu Songül Öden, deniz manzaralı evini satışa çıkardı. Ünlü oyuncunun evi için istediği fiyat dudak uçuklattı.
25.12.2022Magazin
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi!
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi!Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil'in, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyordu. Hakkındaki aşk iddiasına sessiz kalan Erbil, Instagram hesabından Poyraz’ın bir fotoğrafını paylaştı, daha sonra da sildi.
1.11.2022Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Erbil Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali erbil aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.