Yiğit Poyraz

Yiğit Poyraz

Son dakika Yiğit Poyraz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yiğit Poyraz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yiğit Poyraz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yiğit Poyraz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yiğit poyraz gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 yiğit poyraz haberi bulunmuştur. Tüm yiğit poyraz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, Poyraz ile eski bir pozlarını sosyal medya sayfasından yayınladı.
19.04.2024 Magazin
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı!
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı! 'Survivor All Star 2024'te yarışan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominik'te gizlice bir eve girip, yanında getirdiği çuvala erzak doldurarak yarışma alanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil'in söz konusu olaya yönelik "Hırsız damat istemem" ifadesinin ardından ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den yanıt gecikmedi.
20.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu!  Acun Ilıcalı'dan olay yaratacak sözler! Poyraz'a benzeri görülmemiş ceza
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı'dan olay yaratacak sözler! Poyraz'a benzeri görülmemiş ceza Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, 'Bugüne kadar aklımı hayalini durduran, böyle bir şey nasıl olur diyeğim bir olay' sözleriyle ifade ettiği Yiğit Poyraz'ın yaptığı ihlali açıkladı. Poyraz'a verilen benzeri görülmemiş cezanın azalması için takım arkadaşları da ceza aldı. İşte detaylar...
12.03.2024 Magazin
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu!
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu! TV8 yarışması Survivor All Star'da Yiğit Poyraz parkurun en dikkat çeken yarışmacılarından. Bu akşam yayınlanacak bölümde acil durum konseyi düzenlendi. Acun Ilıcalı, "Poyraz'a görülmemiş büyüklükte bir ceza" verileceğini söyledi. Açıklamanın ardından yarışmacının hayranları, "Survivor Poyraz ne ceza aldı?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi 'Survivor All Star 2024'te ilk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz, canlı yayında annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i göremeyince modu düştü. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakalınca, Poyraz'ın sözleri gündem oldu.
29.02.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak'
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak' Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz ile ilgili itirafıyla da gündeme geldi.
21.01.2024 Magazin
Turabi ilk kurbanını buldu! Survivor All Star 2024'ün ilk gerilimi stüdyoda yaşandı!
Turabi ilk kurbanını buldu! Survivor All Star 2024'ün ilk gerilimi stüdyoda yaşandı! Survivor All Star 2024'ün takımları belli oldu. Artık bir televizyon klasiği haline gelen Survivor, yeni sezonuyla da fırtınalar estirecek. Geçtiğimiz günlerde Survivor 2024 yarışmacıları açıklanmıştı. Bu akşam da canlı yayınla takımlar açıklandı. Efsane isim Turabi ise yaptığı konuşmayla Yiğit Poyraz ile gerilim yaşattı.
10.12.2023 Televizyon
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023 Magazin
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon
Tatil ona yaramadı: Yasmin Erbil aldığı kilolarla gündemde
Tatil ona yaramadı: Yasmin Erbil aldığı kilolarla gündemde Mehmet Ali Erbil ve Nergiz Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, sık sık sevgilisiyle verdiği romantik pozlarla gündemde. Ünlü isim bu kez tatilde aldığı kilolarla konuşuluyor.
31.08.2023 Magazin
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı! Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’dan olan kızı Yasmin Erbil yaklaşık 1 yıldır bir dönem Survivor'da yarışan spor eğitmeni Yiğit Poyraz ile birlikte bodruma gitti. Sevgililerin romantik anları kıskandırdı.
26.08.2023 Magazin
Yasmin Erbil'den tatil pozları geldi! Sevgilisi kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'den tatil pozları geldi! Sevgilisi kayıtsız kalamadı Yasmin Erbil Survivor yarışması ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Çiftin romantik tatili sürerken Yasmin Erbil sere serpe uzanıp kendi verdiği pozları paylaştı. Genç oyuncunun pozlarına sevgilisi kayıtsız kalamadı.
1.08.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Yasmin Erbil Survivor yarışması ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Çift tatilden romantik karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
30.07.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.
20.06.2023 Magazin
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıt
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıt Şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, önceki gün Akmerkez’deydi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Erbil, elinde poşetlerle objektiflere takıldı.
20.05.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Bebek'te bir mekanda oturan çiftten Erbil, yanından erken kalkan sevgilisinden montunu almaya kalktı. Çift, o esnada minik bir tartışma yaşadı.
13.05.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı! Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. İkili İtalya'ya tatile gitti. Romantik karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
24.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı!
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir birlikte olduğu Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz’la aşk pozunu sosyal medya hesabında yayınladı.
7.03.2023 Magazin
Selin Ciğerci soluğu karakolda aldı!
Selin Ciğerci soluğu karakolda aldı! Fenomen Selin Ciğerci, Çeşme’de bulunan evine hırsız girdiğini belirterek soluğu karakolda aldı.
5.12.2022 Magazin
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz dudak dudağa!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz dudak dudağa! Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasmin Erbil bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak yeni yaşını arkadaşlarıyla kutlarken gecede sevgilisi de vardı. Survivor Yiğit ve Yasmin Erbil'in dudak dudağa pozları sosyal medyada gündem oldu.
5.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yiğit Poyraz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yiğit poyraz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.