Mehmet Ağar

Mehmet Ağar

Son dakika mehmet ağar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet ağar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet ağar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ağar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ağar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.303 mehmet ağar haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ağar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat ANKARA Bölge Adliye Mahkemesi'nin (BAM) bozma ilamı sonrası, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yeniden yargılandığı 'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklar için beraat kararı verildi.
26.05.2023 Gündem
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı  Gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
22.11.2022 Gündem
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Söylemez Kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemez Kardeşler nereli, Mustafa Söylemez gözaltında mı?
Söylemez Kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemez Kardeşler nereli, Mustafa Söylemez gözaltında mı? KKTC'de işlenen Halil Falyalı cinayetiyle ilgili olarak İstanbul'da gözaltına alınan 3 kişinin 'Söylemez Kardeşler' olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ve iki adamı olduğu öğrenildi. Peki, Söylemez kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemezler kardeşler nereli, Mustafa Söylemez kimdir? İşte Söylemez Kardeşler çetesi hakkında merak edilenler...
10.02.2022 Gündem
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 3 kişi de yaralandı.
21.12.2021 Yaşam
Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı
Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı Kıbrıslı Gazeteci Kutlu Adalı'nın öldürülmesine ilişkin savcılığa ifade veren ve adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı.
3.06.2021 Gündem
Yalıkavak Marina'dan, Mehmet Ağar açıklaması
Yalıkavak Marina'dan, Mehmet Ağar açıklaması Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Yalıkavak Marina, Mehmet Ağar'ın şirketteki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaştı.
28.05.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk televizyonunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
24.05.2021 Siyaset
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, efsane ismin tabutunu omuzladı
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, efsane ismin tabutunu omuzladı Adana Demirspor'un eski su topu oyuncularından İlhan Demirdal, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
16.04.2021 Galatasaray
Uğur Mumcu bu yüzden mi öldürüldü! Teröristbaşı Öcalan...
Uğur Mumcu bu yüzden mi öldürüldü! Teröristbaşı Öcalan... 28 yıl önce öldürülen ve failleri hala bulunamayan Uğur Mumcu cinayeti ile ilgili önemli bir konu ortaya atıldı. Uğur Mumcu'nun öldürülmeden önce Abdullah Öcalan ile ilgili bir kitap yazdığı ifade edildi.
25.01.2021 Gündem
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı Cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı'yı makamında ağırlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a CHP'den tepki geldi. Gürkan için inceleme başlatan parti yönetiminin, disiplin dahil bütün seçenekleri değerlendirdiği belirtildi.
28.10.2020 Gündem
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar...
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar... Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 19 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yargılandığı davada, iki İranlı maktule ilişkin dosyanın Ağar ve Yıldırım'ın dahil olduğu 7 sanık yönünden ayrılması kararlaştırıldı. Ölen sanık Ahmet Demirel hakkındaki dava düşürülürken, Ağar'ın da arasında bulunduğu bütün sanıkların diğer faili meçhul cinayetlere ilişkin suçlamalardan beraatlerine hükmedildi.
13.12.2019 Gündem
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
İbrahim Yazıcı mezarı başında anıldı
İbrahim Yazıcı mezarı başında anıldı Bursaspor Kulübünün eski başkanlarından İbrahim Yazıcı, vefatının 6. yılında mezarı başında anıldı.
7.05.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz! Cumhur İttifakı'nın İstanbul mitingi Yenikapı'da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingine 1 milyon 600 bin kişinin katıldığını açıkladı. İstanbul'un potansiyeline değer katmak için 6 katrilyon maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi'ni kurulacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada 20 bin kişiye istihdam sağlanacağının müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar... 'Piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek' gibi provokatif eylemlere giriyorsanız bunun bedelini ağır ödersiniz. Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bu tür eylemlerin içerisine sesleniyorum. Hepinizin kimliğini, neler yaptığını biliyorum. Seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğim. Bu milleti sömüreyeceksiniz" ifadelerine yer verdi.
24.03.2019 Siyaset
Eski Başbakan Çiller de Yenikapı'daydı!
Eski Başbakan Çiller de Yenikapı'daydı! Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'daki "Büyük İstanbul Mitingi" Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Liderlerin miting alanındaki samimi sohbetleri dikkat çekti. Mitinge eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Eski başbakan Tansu Çiller ve eski İçişleri bakanı Mehmet Ağar da katıldı.
24.03.2019 Siyaset
Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı
Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in dün vefat eden babası Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fatih Terim'i bu acı gününde yalnız bırakmadı.
7.02.2019 Galatasaray
İbrahim Tatlıses'in acı günü... Annesini son yolculuğuna uğurladı
İbrahim Tatlıses'in acı günü... Annesini son yolculuğuna uğurladı İbrahim Tatlıses'in dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi Leyla Tatlı son yolculuğuna uğurlandı.
16.01.2019 Magazin
Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya: Tedbirler en üst düzeyde
Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya: Tedbirler en üst düzeyde Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, "Bütün emniyet müdürlerimiz yılbaşında, vatandaşlarımızın huzuru için başta eğlence mekanları olmak üzere sosyal alanlarda tedbirleri hem en üst düzeyde alacaklar hem de denetimlerini yapacaklar." dedi.
29.12.2018 Gündem
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök son yolculuğuna uğurlandı Kimya enerji tekstil ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Akkök Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök (74) Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camiinde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Dinçkök'ün cenaze törenine iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
12.12.2018 Ekonomi
Spor camiası Baykan'ın düğününde buluştu
Spor camiası Baykan'ın düğününde buluştu Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın oğlu Zeki Cihan Baykan, Badel Soğucaklı ile dünya evine girdi. Nikah törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’ Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
İlk meclis ilk yemin!
İlk meclis ilk yemin! Türkiye’nin geçtiği yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Meclisi toplandı, 27’nci Dönem 1’inci Yasama yılı dün başladı. 600 milletvekili yemin etti. İlk yeminini eden yeni vekiller son derece heyecanlıydı. Açılış konuşmasını yapan TBMM Geçici Başkanı Durmuş Yılmaz, birlik mesajı verdi
7.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ağar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ağar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.