Meb Uzaktan Eğitim

Meb Uzaktan Eğitim

Son dakika MEB uzaktan eğitim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEB uzaktan eğitim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEB uzaktan eğitim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Uzaktan Eğitim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb uzaktan eğitim gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 meb uzaktan eğitim haberi bulunmuştur. Tüm meb uzaktan eğitim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, ikinci dönemde...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, ikinci dönemde... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. İkinci dönem ile ilgili açıklama Bakan Özer'den geldi. Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Koronavirüs salgınında yeni varyantların ortaya çıkmasının ardından yeniden uzaktan eğitime geçileceğine yönelik iddialar ortaya atılıyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitim ile ilgili süreç hakkında kamuoyuna sıklıkla açıklamalarda bulunuyor. Yarıyıl tatilinin bitmesinin ardından başlayan ikinci dönem ile ilgili MEB'den açıklama geldi. Bakan Özer, okullarda yüz yüze eğitime devam edilmesiyle ilgili olarak, şu an itibari ile Omicron varyantının yayılımları çok yüksek olmasına rağmen okullara yansımasının son derece düşük olduğunu belirterek, “71 bin 300 okulumuzda nasıl önceden yüz yüze eğitimle devam ettiysek aynı kararlılıkla bu dönem de yolumuza devam edeceğiz” dedi.
8.02.2022 Eğitim
MEB'den okullarla ilgili flaş karar! Resmen belli oldu, yüz yüze eğitim ve yarıyıl tatili...
MEB'den okullarla ilgili flaş karar! Resmen belli oldu, yüz yüze eğitim ve yarıyıl tatili... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB yeni kararı resmen duyurdu. Yüz yüze eğitim ve yarıyıl tatiliyle ilgili flaş gelişme. Resmen belli oldu. Okullar kapanacak mı? Uzaktan eğitim yeniden mi başlayacak? Milyonlarca öğrenci bu soruların yanıtını merak ediyordu. Açıklamalar peş peşe geldi. Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitim ile ilgili kararı açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayında yarıyıl tatilinin öne alınıp alınmayacağı ve yüz yüze eğitim konularında açıklama yaptı. Bakan Özer, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Yüz yüze eğitme ara verip uzaktan eğitim en üst teknoloji ile devam etsek bile diğer bahsetmiş olduğum kayıpları telafi etmemiz mümkün değil. Sık sık illerimiz geziyorum. Her sınıfta öğrencilerimize soruyorum, ‘okulları kapatalım mı?’ herkes ‘hayır’ diyor. Omicrona karşı duyarsız olduğumuz anlamına gelmiyor bu. İki hafta sonra tatil devreye girecek. Ara tatili bir hafta öne almak gibi bir plan yok. Öte yandan Sağlık Bakanı Koca da koronavirüs salgınında son durumu paylaşarak yüz yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Koca, "Okullarımızda maske kullanımı, hijyen kurallarına uyum ve ortam havalandırma kurallarına tam uyum gerekmektedir. Okullarımızda yüz yüze eğitim devam edecektir." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...
6.01.2022 Gündem
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! 81 ilde bugün itibarıyla... Resmen duyuruldu
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! 81 ilde bugün itibarıyla... Resmen duyuruldu Uzaktan eğitimle ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu. Yüz yüze eğitimde 6. hafta geride kalırken açıklamalar peş peşe geliyor. Bugün itibarıyla 81 ilde, kapalı olan hiçbir okulun bulunmadığını duyuran Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitim sürecinin planlandığı gibi başarıyla devam ettiğini bildirdi. Okulların açık kalmasındaki en önemli etkenin öğretmenlerin aşılanma oranları olduğuna dikkat çekti. İşte okullarla ilgili son dakika açıklaması...
13.10.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu ve değişti, uzaktan eğitim...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu ve değişti, uzaktan eğitim... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. 81 ile genelge gönderildi. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Uzaktan eğitim ile ilgili açıklama yapıldı. MEB, yüz yüze eğitime ara verilmesi halinde eğitim faaliyetlerinin ne şekilde sürdürülmesi gerektiği ile ilgili ayrıntılı bir yazı gönderdi. Aynı zamanda öğretmenlere ek ders ücreti verilmesi hususuna da açıklık getirildi. İşte MEB'in son dakika kararı ve gönderilen genelge...
8.10.2021 Eğitim
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Bakan resmen duyurdu, tüm öğrenciler...
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Bakan resmen duyurdu, tüm öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Son dakika uzaktan eğitim açıklaması. Öğrencileri çok yakından ilgilendiriyor. Eğitime uzaktan devam eden öğrencilere ve yüz yüze eğitime ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. Yüz yüze eğitime ara veren sınıfların sayısıyla ilgili bilgiler veren Özer, sınıfta 2 vaka olması durumunda sınıf bazlı eğitime ara verildiğini, bu sınıflarda okuyan ve uzaktan eğitim alacak ihtiyacı olan öğrencilere ücretsiz tablet verildiğini belirtti. Yüz yüze eğitime ara verildiğinde, canlı sınıf uygulamasının yapıldığına dikkat çeken Özer, 14 günün sonunda eğitimin kaldığı yerden devam ettiğini bildirdi. İşte Bakan Özer'in yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimle ilgili açıklamaları...
24.09.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, ekim sonuna kadar...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, ekim sonuna kadar... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Tarih verildi, 81 ile yazı gönderildi. Uzaktan eğitim, yüz yüze eğitim, sınavlar ve notlarla ilgili tek tek duyuru yapıldı. MEB, çok sayıda şikayet üzerine harekete geçti. Eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edildi. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. Öte yandan uzaktan eğitimle ilgili açıklama geldi, yüz binlerce öğrenci merak ediyordu. Uzaktan eğitimle ilgili o sorular yanıt buldu. Yüz yüze eğitimle ilgili de Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından önemli bir açıklama yapıldı. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
23.09.2021 Eğitim
MEB'den flaş karar! Uygulama değişti, tüm okullarda artık...
MEB'den flaş karar! Uygulama değişti, tüm okullarda artık... MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) son dakika duyurdu. Resmen harekete geçildi. Tüm Türkiye'deki okullara gönderildi. Detaylar belli oldu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Okullarda, 21 Haziran'dan itibaren öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun etkinlikler düzenlenecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda düzenlenecek etkinlikler, okulların imkanlarının yanı sıra yerel imkanlar ve diğer kamu kuruluşlarıyla yapılacak iş birlikleriyle de gerçekleştirilecek. Liselerde ise sorumluluk ve mazeret sınavları 2 Temmuz'a kadar tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.
18.06.2021 Eğitim
Yeniden uzaktan eğitim kararı alındı! Vali duyurdu
Yeniden uzaktan eğitim kararı alındı! Vali duyurdu Koronavirüsle mücadele kapsamında bir ilde yüz yüze eğitimden tekrar uzaktan eğitime geçildiği açıklandı, vali duyurdu. Uzaktan eğitim uygulamasına 8, 12. sınıflar, ana sınıfları ve ilkokullar haricindeki ara sınıflarda geçildi.
30.03.2021 Eğitim
Bakan Selçuk duyurdu! Tamamlandı, rekor...
Bakan Selçuk duyurdu! Tamamlandı, rekor... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Tamamlandı. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor. Bir rekora imza atıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle geçilen uzaktan eğitim modeli birçok yeniliği de beraberinde getirdi. Öğretmenlerin gösterdiği büyük çaba ile online eğitim ile öğrencilerin eğitimini en az kayıpla geçirmesi sağlandı. EBA TV üzerinden gerçekleştirilen uzaktan eğitim gönüllü öğretmenler sayesinde rekor kılındı. 112 farklı branştan 1000 gönüllü öğretmen ve teknik kadrodan oluşan büyük bir ekip, uzaktan eğitimin ana omurgası EBA televizyon kanalları için ikinci dönem ders videoları çekimlerini tamamladı. Uzaktan eğitimin başladığı ilk günden bu yana öğretmenlerin kaydettiği ders videolarının sayısı 10.000’e ulaştı. Bir videonun hazırlık sürecinin günler aldığını dile getiren Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin büyük emek verdiğini belirtti. Selçuk, “Salgın nedeniyle sınıflarımızın kapısını kapatmak zorunda kaldığımız günden bu yana kendi çocukları gibi gördükleri bu ülkenin çocukları için gece gündüz ter döken tüm gönüllü meslektaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
31.01.2021 Eğitim
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
MEB'den son dakika okul kayıt parası açıklaması! Milyonları kapsıyor, Bakan Özer duyurdu: 'Bağışla kayıt arasında...'
MEB'den son dakika okul kayıt parası açıklaması! Milyonları kapsıyor, Bakan Özer duyurdu: 'Bağışla kayıt arasında...' MEB'den dikkat çeken duyuru! Okullardaki kayıt parasına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. Her eğitim öğretim yılı öncesinde olduğu gibi 'Okul kayıtlarında para ödeniyor mu?' sorusu yeniden gündeme geldi. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı’nda konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 'bağış ve kayıt parası' konusuna değinerek, “Okulların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak durumdayız. Kayıtlarda bağış gibi sizleri de rahatsız eden süreçlerle karşılaşılmasını istemiyoruz. Veliler isterlerse bağış yaparlar ama bağışla kayıt arasında hiçbir zorunluluk ilişkisi yok. Bizim bakanlık olarak okulların ihtiyacını karşılayacak gücümüz de, bütçemiz de var.” ifadelerini kullandı.
20.07.2022 Eğitim
MEB'den flaş karar! Yeni uygulama geliyor, ilkokul, ortaokul ve liselerde...
MEB'den flaş karar! Yeni uygulama geliyor, ilkokul, ortaokul ve liselerde... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. İlk kez olacak. Yeni uygulama geliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu oldu. Bakan Özer, 'Yabancı dille ilgili bizim ülkemizin bir sıkıntısı var. Artık bunu kırmak istiyoruz.' dedi ve yeni modelin detaylarını paylaştı. Özer ayrıca merakla beklenen atama sürecinden de bahsetti. İşte son dakika haberinin detayları...
25.06.2022 Eğitim
18 milyon öğrenci bugün karne alıyor! Yaz tatili başlıyor, Bakan Özer'den mesaj...
18 milyon öğrenci bugün karne alıyor! Yaz tatili başlıyor, Bakan Özer'den mesaj... 2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün sona erecek. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girecek. Öğrenciler yılın yorgunluğunu tatilde atacak. 2022-2023 eğitim öğretim yılı ise 12 Eylül 2022'de başlayacak. Bu yaz çok sayıda yaz okulu ve kurs programları devreye alınacak. Başvuru tarihleri de belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de, 2021-2022 eğitim öğretim yılı sonu mesajı yayımladı.
17.06.2022 Eğitim
MEB'den yaz tatili öncesi son dakika kararı! Tarih verildi, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri ile...
MEB'den yaz tatili öncesi son dakika kararı! Tarih verildi, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri ile... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Son dakika kararının detayları belli oldu. 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerini doğrudan ilgilendiriyor. Milyonlarca öğrenci yaz tatili için geri sayıma başladı. Tatil öncesi MEB'den son dakika kararı geldi. Bakan Özer tarafından tek açıklandı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında hayata geçirilecek. MEB okuma becerilerinin geliştirilmesine yönelik olarak çalışma başlattı. 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerinin yaş gruplarına uygun metinler oluşturuldu. İlk etapta 4. sınıf düzeyine yönelik hazırlanmış metinlerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı başında basılı ve ücretsiz olarak öğrencilere iletildi. 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında ise 3 ve 5. sınıf düzeyindeki metinler aynı şekilde ücretsiz olarak öğrencilerle buluşturulacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yaz itibarıyla bilim ve sanat merkezlerinde 2'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar tüm öğrenciler için yaz okulu açılacağını duyurdu. Ayrıca öğrencilerin bilim ve teknolojiye ilgilerini artırmak amacıyla "MEB Çocuk Yaz Tatili Etkinlik Kitapları” hazırlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenler için de güzel haber geldi. Bakan Özer, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma dönemi, yani seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz. Okula gelmeyecekler. Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitimle mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. Onun akabindeki 27-30 Haziran tarihleri arasında Bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz'a kadar öğretmenlerimiz kendi gelişimlerini kendileri planlayacaklar" ifadelerini kullandı.
29.05.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Öğretmenler için yeni karar, 20 Haziran...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Öğretmenler için yeni karar, 20 Haziran... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yüz binlerce öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Güzel haberi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu. Özer, öğretmenlere 20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma döneminde izin verileceğini, 27-30 Haziran tarihlerinde ise bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklarını açıkladı. Özer, "20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma dönemi, yani seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz. Okula gelmeyecekler. Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitimle mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. Onun akabindeki 27-30 Haziran tarihleri arasında Bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz'a kadar öğretmenlerimiz kendi gelişimlerini kendileri planlayacaklar" ifadelerini kullandı.
27.05.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik eğitimi online mı olacak? Öğretmenlik kariyer eğitimleri yüz yüze mi yoksa uzaktan mı yapılacak?
Uzman öğretmenlik eğitimi online mı olacak? Öğretmenlik kariyer eğitimleri yüz yüze mi yoksa uzaktan mı yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitimleri başvuru tarihleri belli oldu. Bakanlık, başvuru süreci, eğitim ve sınav tarihleri ile ilgili takvimi paylaştı. Peki, Uzman öğretmenlik eğitimi online mı olacak? Öğretmenlik kariyer eğitimleri yüz yüze mi yoksa uzaktan mı yapılacak? İşte detaylar…
14.05.2022 Eğitim
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl...
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişti, yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Zorunlu oluyor ve yüz binlerce kişiyi kapsıyor. MEB'den öğretmenlere ilişkin açıklama geldi. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer de yönetmeliğe ilişkin açıklamada bulundu. Son dakika haberin detayları...
12.05.2022 Eğitim
MEB’ten kaynak desteği! MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? İşte Mayıs ayı LGS örnek soruları ve yardımcı kaynak paketi indirme linki!
MEB’ten kaynak desteği! MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? İşte Mayıs ayı LGS örnek soruları ve yardımcı kaynak paketi indirme linki! MEB duyurdu! Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek! MEB tarafından 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi yayımlandı. 8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin LGS’ye yönelik hazırlıklarına destek sağlamak adına mayıs ayı örnek soru kitapçığı da öğrencilerin kullanımına sunuldu. Peki, MEB mayıs ayı yardımcı kaynak paketi nasıl indirilir? MEB Mayıs ayı LGS örnek soruları yayınlandı mı? İşte MEB kaynak kitap pdf indirme linki!
9.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yeni gelişme MEB tarafından resmen duyuruldu. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencileri ilgilendiriyor. Bugünden itibaren erişime açıldı. Tüm öğrenciler tamamen ücretsiz olarak yararlanacak. Millî Eğitim Bakanlığınca tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla hazırlanan ve 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı. Bu yıl LGS ve YKS sınavına girecek öğrenciler için de hazırlanan çalışma kitapları nisan ayı içinde öğrencilere ulaştırıldı. 2021 yılı kasım ayından itibaren ücretsiz olarak dağıtılan yardımcı kaynak sayısı, yurt genelinde 36 milyona ulaştı.
9.05.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ilde resmen değişti! İlkokul, ortaokul ve liselerde...
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ilde resmen değişti! İlkokul, ortaokul ve liselerde... MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı. Tüm Türkiye'de resmen değişti, Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, "Milli eğitim camiasını normalleştirmeden Türkiye’nin normalleşmesi mümkün değil. Onun için başta 6 Eylül tarihinden itibaren kararlı bir şekilde kesintiye hiç uğratmadan, ama sağlık tedbirlerine de riayet ederek bugünlere gelmiş olmanın büyük bir mutluluğunu taşıyoruz" dedi. Bakan Özer "Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sağlık Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla artık kapalı mekanlarda maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Bugün biz de ilk kez 18 milyon öğrencimizin, 1.2 milyon öğretmenimizin ve diğer idare personelimizin eğitim okul binasında maske kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırdık. Ve öğrencilerimiz çok rahat bir şekilde okullarına gittiler. Okullarında çok güzel bir gün geçirdiler. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için çok farklı bir deneyim oldu.” diye konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
27.04.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Bugün başladı, LGS ve YKS'ye girecek milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, tamamen ücretsiz...
MEB resmen duyurdu! Bugün başladı, LGS ve YKS'ye girecek milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, tamamen ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. 81 ildeki milyonlarca öğrenci için geçerli. 8 ve 12’nci sınıf öğrencileri ücretsiz olarak yararlanacak. Millî Eğitim Bakanlığı, LGS ve YKS sınavına girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırlanan çalışma kitaplarından 12 milyon bastırarak 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.
14.04.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri bugünden itibaren...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri bugünden itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. MEB milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişmenin detaylarını paylaştı. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrencileri kapsıyor. Her ay, 2. sınıftan 12. sınıfa tüm öğrencilerin derslerine ve sınava yönelik çalışmalarına destek sağlamak amacıyla hazırlanan yardımcı kaynak paketlerinin yedincisi, bugün paylaşıldı. Nisan ayı yardımcı kaynak destek paketinde 10 bin soru yer alıyor.
4.04.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Meb Uzaktan Eğitim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb uzaktan eğitim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.