Meb Ücretsiz

Meb Ücretsiz

Son dakika MEB ücretsiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEB ücretsiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEB ücretsiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Ücretsiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb ücretsiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 meb ücretsiz haberi bulunmuştur. Tüm meb ücretsiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Ücretsiz olacak
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Ücretsiz olacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Öğrencilere ücretsiz öğle yemeği verilmesine ilişkin çalışmalarımıza hız verdik. Hali hazırda eğitim öğretim yılının başında 1,5 milyon olan ücretsiz yemekten faydalanan öğrenci sayısını, önce 1,8 milyona çıkardık. Şimdi de bu sayıyı eğitim öğretim yılının ikinci yarısından itibaren 5 milyona çıkarmak için çalışacağız" dedi.
25.12.2022 Eğitim
Millî Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, 81 ilde 10 milyon...
Millî Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, 81 ilde 10 milyon... Millî Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve yeni karar MEB tarafından resmen duyurdu. Milyonlarca kişi için güzel haber geldi. Bakan Özer ayrıntıları paylaştı. MEB tarafından önemli bir değişiklik hayata geçiriliyor. Yaklaşık 10 milyon kişiyi kapsıyor. 81 il de değişiyor. Tamamen ücretsiz olacak. Millî Eğitim Bakanlığı, bir taraftan çağ nüfusuna kaliteli eğitim vermeye, diğer taraftan halk eğitim merkezleri ve olgunlaşma enstitüleri üzerinden vatandaşlara kurslar düzenlemeye devam ediyor. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "2022 yılında kurs çeşitliliğinde önemli değişikliğe gideceğiz. Hedefimiz, 2022 yılında en az 10 milyon vatandaşımızın bu kurslardan yararlanmasını sağlamak. Gerekli planlamalarımızı da yaptık." ifadelerini kullandı.
19.12.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ildeki tüm okulları kapsıyor, bugün başladı, milyonlarca öğrenci artık...
MEB resmen duyurdu! 81 ildeki tüm okulları kapsıyor, bugün başladı, milyonlarca öğrenci artık... MEB'den milyonlarca öğrenciye yönelik son dakika açıklaması! Bugün başladı. 81 ildeki tüm okulları kapsıyor. Türkiye'de ilk kez hayata geçiriliyor. Yarın da devam edecek. Ülke genelinde uygulanacak. Saat 09.00 itibarıyla başladı. Pandemi sürecinden kaynaklı ortaya çıkan öğrenme kayıplarının tespit edilerek değerlendirilmesi amacıyla 7, 8, 11 ve 12'inci sınıf öğrencilerine yönelik kazanım değerlendirme uygulaması yapılacak. Milyonlarca öğrenci kendi okullarında bu programa dahil olacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm sınıf seviyelerinde destekleyici materyal ve yardımcı kaynakların kasım ayından itibaren öğrencilere ücretsiz ulaştıracaklarını ifade etti.
26.10.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu! Tamamen ücretsiz, kasımdan itibaren...
Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu! Tamamen ücretsiz, kasımdan itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yeni karar Bakan Özer tarafından duyuruldu. Ücretsiz olacak. Kasım ayında başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm eğitim kademelerinde yardımcı kaynakların ve destekleyici eğitim materyallerinin kasım ayından itibaren ücretsiz dağıtılmaya başlanacağını bildirdi.
21.10.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim...
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Tarihler belli oldu, 81 ile yazı gönderildi. Yüz yüze eğitim, personel alımı, öğrenciler, sınavlar ve notlara ilişkin tek tek açıklama yapıldı. MEB ekim ayı için harekete geçti. 16 Ekim itibarıyla 7 ve 11'inci sınıflar için Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) açılacak ve tamamen ücretsiz olacak. 358 öğrenci yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek üzere gönderilecek, başvurular 21 Ekim'de başlıyor. 6 bin 132 destek personeli istihdam edilecek, başvurular 25 Ekim'den itibaren yapılabilecek. Öğrencilere ilişkin eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edilmişti. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. İşte MEB'in son dakika kararı ve ekim ayına ilişkin yapılan son açıklamalar...
11.10.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, yüz binlerce kişiye...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, yüz binlerce kişiye... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Ücretsiz veriliyor. 81 ile duyuruldu. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 400 bin kişi için bir mektup paylaşımı yaptı. Temmuzda yüz binlerce kişi emekli olacak. Bakan Selçuk onları '3 bin 645 farklı kurs imkanıyla yeni hobiler edinmenize destek oluyoruz' diyerek halk eğitimi merkezlerinde ücretsiz kurslara katılmaya davet etti. Öte yandan öğretmen, öğrenci ve velileri ilgilendiren ve 1.5 yıl sürecek uygulamadan bahsedildi. Yaz okulu ve çocuk kulüpleri de açılacak. İşte yapılan son açıklamalar...
3.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, ortaokul ve lise öğrencileri...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, ortaokul ve lise öğrencileri... MEB resmen duyurdu. Ücretsiz dağıtılacak. Ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan açıklama geldi; iş birliği yapıldı. 'Birlikte Yürüyelim' projesi kapsamında hayırseverlerin desteğiyle görme yetersizliği olan 1000 ortaokul ve lise öğrencisine akıllı baston ulaştırılacak. Önümüzdeki 2 yıl içinde de 2 bin 200 adet temin edip, ücretsiz olarak öğrencilere dağıtılacak.
22.06.2021 Eğitim
MEB 500 bin tablet dağıtımı nasıl yapılır, kimlere dağıtılacak? MEB Haydi Şimdi ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılıyor?
MEB 500 bin tablet dağıtımı nasıl yapılır, kimlere dağıtılacak? MEB Haydi Şimdi ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılıyor? Ücretsiz tablet dağıtımının ne zaman yapılacağı merak edilirken, MEB Haydi Şimdi kampanyası konusunda en son açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı sonrası ulusa seslenerek, korona virüs salgındaki son durumu, iç – dış güvenlik konusu, okulların akıbeti hakkında bilgi verdi, değerlendirmelerde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığının uzaktan eğitim öğrencilerinden bilgisayar ihtiyacı olanlar için bir yürütülen çalışmanın altını çizen Erdoğan, 'İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık.' İfadelerini kullandı. Peki, MEB 500 bin tablet dağıtımını nasıl yapacak? Ücretsiz bedava tablet bilgisayar laptop almak içine ne yapılır?
6.10.2020 Eğitim
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı Milyonlarca öğrenci bekliyordu... 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden yapılacağı açıklandı.
18.03.2024 Gündem
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat İstanbul'da İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yarın gerçekleştirilecek Büyük Filistin Mitinginde trafiğe kapanacak yollar belli oldu.
27.10.2023 Gündem
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var Erdoğan ile Putin, Tahıl Koridoru’nun yeniden açılması yolunda bugün anahtar niteliğinde bir görüşme yapacak. Daha önce Türkiye’de yapılacağı açıklanan görüşme bugün Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi kentinde gerçekleşecek.
4.09.2023 Gündem
MEB'den 'ücretsiz ders kitabı' iddialarına ilişkin inceleme
MEB'den 'ücretsiz ders kitabı' iddialarına ilişkin inceleme Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bazı özel okulların ücretsiz ders kitaplarını öğrencilere dağıtmadığı veya kullanılmadan hurda kağıt olarak elden çıkardığı iddialarına ilişkin inceleme başlattı.
30.08.2023 Gündem
MEB'den son dakika kararı! Resmen değişti, ücretsiz olacak
MEB'den son dakika kararı! Resmen değişti, ücretsiz olacak Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu. Anaokullarıyla ilgili son dakika kararı verildi. MEB Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre devamsızlıktan ücretlere karar yeni kararlar alındı. İşte detaylar...
12.05.2023 Eğitim
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde Depreme dayanıksız devlet okulları bir bir tahliye edilirken çocukları özel okullarda okuyan veliler harekete geçti. Ailelerin teknik raporların peşine düşmesi sonrası, bazı okullar incelemeler sonucunda kampüslerini kapattı.
1.03.2023 Gündem
Özel okullar depremzedelere burs mu verecek, burslu öğrenci mi alacak? Hangi özel okullar burslu öğrenci alacak?
Özel okullar depremzedelere burs mu verecek, burslu öğrenci mi alacak? Hangi özel okullar burslu öğrenci alacak?  Özel okul dernek ve platformları bir araya gelerek yaptığı açıklamada deprem bölgesinden farklı illere göç eden öğrencilerin özel okullarda ikinci dönem tam burslu okutulacağını duyurmuştu. Öğrencilerin bu kapsamda başvuru yapabileceği okullar ve kontenjanları öğrenebileceği Misafir Öğrenci Sistemi açıldı. Peki, Özel okullar depremzedelere burs mu verecek, burslu öğrenci mi alacak? Hangi özel okullar burslu öğrenci alacak? 
11.02.2023 Eğitim
MEB özel okul zamlarını takibe aldı! Bakan Özer açıkladı
MEB özel okul zamlarını takibe aldı! Bakan Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), özel okulların eğitim giderlerinin dışında "genel gider" kalemleri altında ücret talep etmesine dair veli şikayetlerini değerlendirmeye aldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuyla ilgili CNN Türk canlı yayınına konuştu.
2.02.2023 Eğitim
MEB'den 1 milyon 800 bin öğrenciye ücretsiz yemek
MEB'den 1 milyon 800 bin öğrenciye ücretsiz yemek Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğrencilere ücretsiz yemek imkanı sağlanıyor. Bakan Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "1 milyon öğrencimiz ücretsiz öğle yemeği imkânından da yararlanıyorlar. Son bir yılda okul öncesi eğitime erişimi artırmaya odaklandık. Bu nedenle ücretsiz yemeği özellikle okul öncesi eğitim kademesine yaygınlaştırmayı hedefledik. Bu çerçevede şu ana kadar 400 bin okul öncesi çocuğumuzu ücretsiz yemek imkânından faydalandırıyoruz." diye konuştu.
30.11.2022 Eğitim
MEB kararı resmen duyurdu! 81 ilde geçerli olacak, yüzde 25 ile sabitlendi
MEB kararı resmen duyurdu! 81 ilde geçerli olacak, yüzde 25 ile sabitlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir karar alındı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 'yüzde 25 artışla sabitleme kararı aldık' diyerek duyurdu. Son 2 haftadan beri ciddi şikayetler alındığını belirten Bakan Özer, gerekli yazışmalar tamamlandıktan sonra tüm illerin bilgilendirileceğini açıkladı. İşte detaylar...
31.10.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasından sonra bir ilk
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasından sonra bir ilk Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Resmen başladı. Bu yıl ilk kez oluyor. İlokul, ortaokul ve liselerde geçerli olacak. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından resmen yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Sancaktepe’de Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada, “Yardımcı kaynak problemini de ilk kez çözdük ve ilk kez 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibariyle tüm öğrencilerimizin sırasına sadece ders kitaplarını değil, 130 milyon yardımcı kaynağı da ücretsiz olarak bıraktık” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.09.2022 Eğitim
Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Okul kitapları verilecek mi?
Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Okul kitapları verilecek mi? Okullarda eğitim 12 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Anaokulları ile birinci sınıfların uyum eğitimleri geçen hafta tamamlanmıştı. Bu hafta tüm okullarda kademelerde eğitim başlıyor. Okulun ilk haftasında ortaokul ve liseye yeni başlayacak öğrencilerin uyum eğitimleri olacak. Diğer sınıflarda da ders başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere verilecek ders kitaplarının ne zaman dağıtılacağı da veliler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki, Ders kitapları ne zaman dağıtılacak? Okul kitapları ne zaman verilecek? İşte detaylar…
11.09.2022 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Öğrenci milyonları ilgilendiriyor, bu yıl ilk defa olacak
MEB'den son dakika açıklaması! Öğrenci milyonları ilgilendiriyor, bu yıl ilk defa olacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. MEB'den milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişmesi duyurdu. Öğrenci milyonlar için ders zili çalıyor. 12 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren açıklamalar peş peşe geldi. Öğrenci milyonları bu yıl bir ilk bekliyor. Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında ücretsiz dağıtılan ders kitaplarına ilave olarak bu yıl ilk defa yardımcı kaynaklarda basılı olarak sıralarda yerini alacak. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler bu imkandan yararlanacak. Öğrencilerin bir dönem boyunca ihtiyaç duyacakları tüm yardımcı kaynaklar okullara gönderildi. İşte öğrenci ve veli milyonları ilgilendiren kritik detaylar...
10.09.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasına günler kala değişti, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasına günler kala değişti, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika kararını duyurdu. Tüm sınıflarda geçerli olacak. Okulların açılmasına günler kala resmen değişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Şu anda Sağlık Bilim Kurulunun bu süreçte kapalı alanlarda maske kullanımıyla ilgili bir kararı yok. Dolayısıyla derslerde maske kullanımı söz konusu olmayacak” dedi. Öte yandan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Mesleki Gelişim Çalışmaları ve Eğitim Programına İlişkin Yönerge kapsamında yapılan uzman öğretmenlik eğitimleri 9 Eylül'e kadar uzatıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.09.2022 Eğitim
e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi! e okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır?
e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi! e okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır? E Okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır? MEB DYK öğrenci kurs girişiyle ilgili aramalar artıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru işlemleri için geri sayım başladı. MEB tarafından her yıl öğrencilerin eğitimi için desteklenen DYK kursları 29 Kasım’da başlayacak. İşte e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi ve e okul kurs başvurusu hakkında merak edilen detaylar…
30.08.2022 Eğitim
DYK öğrenci başvuru ekranı! DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır? DYK ekurs.meb.gov.tr öğretmen ve öğrenci başvurusu
DYK öğrenci başvuru ekranı! DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır? DYK ekurs.meb.gov.tr öğretmen ve öğrenci başvurusu DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır, MEB DYK başvuru işlemleri nereden yapılır? DYK öğrenci başvuru ekranı yoğun bir şekilde aranıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru işlemleri başlıyor. Öğrencilerin desteklenmesi amacıyla her yıl düzenlenen ücretsiz e-kurs DYK için ise başvuru yapılması gerekiyor. Peki, DYK ekurs.meb.gov.tr öğrenci başvurusu nasıl yapılır?
29.08.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Meb Ücretsiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb ücretsiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.