Meb Twitter

Meb Twitter

Son dakika meb twitter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meb twitter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meb twitter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Twitter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb twitter gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 meb twitter haberi bulunmuştur. Tüm meb twitter haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB yeni kararı son dakika duyurdu! 81 ilde başlıyor, hepsi yasaklandı! İlkokul, ortaokul ve liselerde...
MEB yeni kararı son dakika duyurdu! 81 ilde başlıyor, hepsi yasaklandı! İlkokul, ortaokul ve liselerde... MEB'den son dakika kararı geldi. Resmen açıklandı. 81 ile yazı gönderildi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. İlkokul, ortaokul ve liselerin hepsini kapsıyor. Tamamında artık yasak olacak. Milli Eğitim Bakanlığı, resmi ve özel okullardaki tören, müsabaka, yarışma gibi etkinliklerin tedbir amaçlı iptal edildiğini duyurdu.
19.11.2021 Eğitim
MEB harekete geçti! Okulların açılmasıyla ilgili flaş karar... İlkokul, ortaokul ve lise...
MEB harekete geçti! Okulların açılmasıyla ilgili flaş karar... İlkokul, ortaokul ve lise... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan flaş açıklama geldi. Resmen harekete geçildi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili kritik gelişme. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer duyurdu. Bakan Özer okulların açılmasıyla ilgili tarihi açıkladı.
11.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, işte o tarih
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, işte o tarih Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer duyurdu. Bakan Özer okulların açıklmasıyla ilgili, “İlk önceliğim gerekli tüm tedbirleri alarak okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Türkiye’nin geleceği için yüz yüze eğitime bir an önce geçmek oldukça kritik bir hal almıştır. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Yüz yüze eğitim 6 Eylül de başlayacak. Gözler okulların açılacağı tarihe ve eğitimin nasıl başlayacağına çevrildi. Bilim Kurulu son 2 haftadır gündemine bu konuyu taşındı. Flaş tavsiye kararları alındı. İşte detaylar...
8.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar...
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığına atanması gerçekleşen Prof. Dr. Mahmut Özer, Bakanlık görevini Ziya Selçuk’tan devraldı. Milli Eğitim Bakanı Özer, “İlk önceliğim gerekli tüm tedbirleri alarak okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Türkiye’nin geleceği için yüz yüze eğitime bir an önce geçmek oldukça kritik bir hal almıştır. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” dedi.
6.08.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren...
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
25.07.2021 Eğitim
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler...
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
24.07.2021 Eğitim
Okullar kapanacak mı? Okullarda uzaktan eğitim mi olacak? MEB tarih verdi!
Okullar kapanacak mı? Okullarda uzaktan eğitim mi olacak? MEB tarih verdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, okullarda eğitimin online olarak devam edeceğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) da, flaş gelişmenin ardından okullarla ilgili açıklama yaptı. Koronavirüs salgınındaki vaka artışları nedeniyle okullardaki eğitim ile ilgili alınan karar öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. Peki, Okullarda uzaktan eğitim mi olacak? Yıl sonuna kadar uzaktan eğitim mi olacak? 23 Kasım'da okullar açılacak mı? İşte okullardaki online eğitim hakkındaki merak edilenler...
18.11.2020 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları tarihinde değişiklik!
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları tarihinde değişiklik! Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçlarının bugün açıklanacağı duyurulmuştu. Heyecanlı bekleyiş sürerken MEB resmi Twitter hesabından sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçlarının yarın açıklanacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...
23.07.2018 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 15 Temmuz'a özel video
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 15 Temmuz'a özel video Milli Eğitim Bakanlığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel video yayımladı. Videoyu tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı seslendirdi.
15.07.2023 Gündem
Son dakika... Gülşen gözaltına alındı! İmam hatiplilere yönelik sözlerine soruşturma başlatılmıştı
Son dakika... Gülşen gözaltına alındı! İmam hatiplilere yönelik sözlerine soruşturma başlatılmıştı Gülşen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında evinde gözaltına alındı. Şarkıcı Gülşen'in imam hatiplilerle ilgili sözlerine tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu çarpık zihniyetin mazide kaldığını düşünüyorduk. Ancak farklı kisveler altında sürdüğünü görüyoruz. Bu nefret zihniyeti ülkemizde asla zemin bulamaz" dedi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselerine yönelik hakaret ve iftira içeren sözleri nedeniyle hukuki süreç başlatıldığını açıkladı.
25.08.2022 Gündem
MEB son dakika olarak duyurdu! Tamamen değişiyor, artık zorunlu... Bugün başladı, 15 Mart'a kadar...
MEB son dakika olarak duyurdu! Tamamen değişiyor, artık zorunlu... Bugün başladı, 15 Mart'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak paylaştı. Yeni karar sonrası detaylar merak ediliyordu. MEB tarafından tek tek açıklandı. Bugün başladı ve 15 Mart tarihine kadar devam edecek. MEB son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler bakanlık tarafından yapılan açıklara kilitlendi. Öğrenci ve veliler yüz yüze eğitim sürecini merak ederken öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili ayrıntıları araştırıyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Öğretmenler için yeni bir süreç başlıyor. Öğretmenlik mesleği tamamen değişerek kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada Aday Öğretmenlik Ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'nın hazırlandığı duyuruldu. Öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer tüm paydaşlar görüşlerini 15 Mart tarihine kadar bakanlığa iletebilecekler.
14.02.2022 Eğitim
Okullar kapanacak mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor, 15 tatil uzatıldı mı 2022?
Okullar kapanacak mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor, 15 tatil uzatıldı mı 2022? 15 tatil uzatıldı mı, okullar kapanacak mı? Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği sömestr tatili 21 Ocak Cuma günü başladı. İlkokul, ortaokul ve liselerde yarıyıl tatili keyfi çıkarılırken, ilk hafta geride kaldı. Öğrenciler ise artan vakalar ve yoğun kar yağışının hüküm sürmesi nedeniyle okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitim bitecek mi, sorularına yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den yarıyıl tatiline ilişkin açıklama gelmişti. Peki, 15 tatil uzatıldı mı, yarıyıl tatili ne zaman bitiyor?
26.01.2022 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Flaş karar ve değişti! Yeni dönem başlıyor, ilkokul, ortaokul ve liselerde...
MEB resmen harekete geçti! Flaş karar ve değişti! Yeni dönem başlıyor, ilkokul, ortaokul ve liselerde... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı. Yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimle ilgili sıcak gelişme. Resmen belli oldu. Şikayetler artınca harekete geçildi. 81 ile yazı gönderildi. Milyonlarca öğrenciyi yakında ilgilendiriyor. İlkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor. 1 haftalık ara tatil sonrası öğrenciler 22 Kasım'da ders başı yaptı. Yeni varyant sonrası ailelerin tedirginliği artıyor. Yasakların tekrar gündeme gelip gelmeyeceği ise merak konusuyken aileler ve öğrenciler okullar kapanacak mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte MEB tarafından alınan kararlar ve açıklamalar...
27.11.2021 Eğitim
Fizyoterapist ve destek personeli pozisyonuna yerleştirme sonuçları açıklandı
Fizyoterapist ve destek personeli pozisyonuna yerleştirme sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilecek fizyoterapist ve destek personelinin yerleştirme sonuçları belli oldu.
13.11.2021 Personel Alımı
15 bin öğretmen atama başvuruları başladı! Öğretmen atama başvurusu nasıl yapılır, ön atama başvurusu ekranı (ilkatama.meb.gov.tr)
15 bin öğretmen atama başvuruları başladı! Öğretmen atama başvurusu nasıl yapılır, ön atama başvurusu ekranı (ilkatama.meb.gov.tr) Öğretmen adaylarının beklediği öğretmen alımı başvuruları başladı. 2 bin 175 kontenjanla en fazla sınıf öğretmeni alınacak olan atama başvuruları 8 Ekim’de bitecek. Öğretmen atama başvurusu nasıl yapılır, ön atama başvurusu ekranı (ilkatama.meb.gov.tr)
27.09.2021 Eğitim
Yarıyıl tatili ne zaman? 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı takvimiyle yarıyıl tatili tarihi belli oldu!
Yarıyıl tatili ne zaman? 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı takvimiyle yarıyıl tatili tarihi belli oldu! MEB 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı takvimini duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni eğitim öğretim yılı takvimini açıkladı. 6 Eylül'de başlayacak yeni dönemin yarıyıl tatili belli oldu. Peki, Yarıyıl tatili ne zaman? Şubat ayı tatili 2022…
2.09.2021 Eğitim
2021 Öğretmen özür grubu atama sonuçları! MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları nasıl öğrenilir? Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ekranı!
2021 Öğretmen özür grubu atama sonuçları! MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları nasıl öğrenilir? Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ekranı! 2021 ağustos özür grubu atama sonuçları açıklandı. Öğretmenler 2021 özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? Sorusuna yanıt aramaya başladı. MEB'in resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada "2021 Yaz Tatili Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklandı" ifadelerine yer verildi. Özür grubu atamaları için tercihte bulunan öğretmenler, güvenlik kodu, kullanıcı adı ve şifreleri ile mazerete bağlı yer değiştirme sonucunu görüntüleyebilecek.” İfadelerini kullandı. Peki, 2021 özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? İşte mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları…
25.08.2021 Memur
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte okulların eylül ayında açılması gündeme geldi. Ancak yeni varyantların ortaya çıkması ve salgında yeni dalganın beklenmesi 'Okullar eylülde açılmayacak mı?' sorusunu akıllara getirdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okulların eylülde açılmasının beklendiğini açıklamasının ardından yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih ile ilgili yeni açıklamalar geldi. İşte detaylar...
26.07.2021 Eğitim
LGS iptal mi? LGS sınavı sonrası öğrenciler LGS’nin iptalini talep etti!
LGS iptal mi? LGS sınavı sonrası öğrenciler LGS’nin iptalini talep etti! LGS iptal olabilir mi, iptal edilecek mi? sorularının ardı arkası kesilmiyor. 6 Haziran Pazar günü iki oturum şeklinde gerçekleştirilen LGS sınavı sonrası öğrenciler Twitter üzerinden LGS'nin iptali yönünde Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) talepte bulundu. Sınavın zorluğuna dikkat çeken adaylar merakla LGS sınavı iptal edilecek mi? MEB açıklama yaptı mı? sorularına yanıt arıyor.
8.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu son dakika LGS kararı...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu son dakika LGS kararı... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonlarca kişinin beklediği kararı resmen duyurdu. MEB, LGS ile ilgili çok önemli açıklama yaptı. LGS 6 Haziran tarihinde yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için şu anda ertelemenin gündemde olmadığını, sınavın belirlenen tarihte yapılacağını belirtti. Bakan Selçuk "LGS'de bu seneye has olmak üzere dil bilgisinden soru sorulmayacak. Daha çok akıl yürütme, muhakeme olacak” dedi.
14.05.2021 Eğitim
MEB harekete geçti resmen duyurdu! Ve belli oldu, 21 Mayıs...
MEB harekete geçti resmen duyurdu! Ve belli oldu, 21 Mayıs... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı tarihi resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından açıkladı. 81 ile yazı yollandı.2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde yapılacak sınavlara yönelik hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine bu sınavlara katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulacak. Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerin velileri, bu taleplerini içeren dilekçeleriyle en geç 21 Mayıs'a kadar eğitim kurumu müdürlüklerine başvuruda bulunacak Lise ara sınıflarda ikinci dönem sınavları tamamlanan öğrencilere tercih hakkı sunulacak, istemeleri halinde bu öğrenciler de sadece birinci dönem notları ile değerlendirilecek. Katılım sağlamak isteyen öğrencilerin sınavları ise 1 Kasım 2020-26 Mart 2021 tarihlerinde işlenen konu ve kazanımları kapsayacak. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavları 21 Haziran-2 Temmuz 2021 arasında yapılacak.
11.05.2021 Eğitim
MEB'den çocuklar için '23 Nisan' gazetesi
MEB'den çocuklar için '23 Nisan' gazetesi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nedeniyle çocuklara özel gazete hazırladı.
22.04.2021 Eğitim
AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı! AÖL 1.dönem sınav sonuçları 2021 okulların internet sayfalarından ulaşabilecek!
AÖL sınav sonuçları sorgulama ekranı! AÖL 1.dönem sınav sonuçları 2021 okulların internet sayfalarından ulaşabilecek! Açık lise sınav sonuçları erişime açıldı. MEB lise eğitimlerini dışarıdan tamamlamak isteyenlerin beklediği AÖL sınav sonuçlarını açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığının resmi adresinden yapılan açıklamada "Açık Öğretim Lisesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı. Öğrencilerimiz, sonuçlara okulların internet sayfalarından ve linkten ulaşabilecek." denildi. Öğrenciler sınav itirazlarını ise beş gün içerisinde gerçekleştirebilecek. AÖL sınav sonuçları sorgulama ve öğrenme…
11.03.2021 Eğitim
AÖL 1. dönem sınav sonuçları açıklandı! MEB AÖL online sınav sonuçları sorgulama ekranı: AÖL girişi nasıl yapılır?
AÖL 1. dönem sınav sonuçları açıklandı! MEB AÖL online sınav sonuçları sorgulama ekranı: AÖL girişi nasıl yapılır? AÖL online sınav sonuçları açıklandı. MEB beklenen açıklamayı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığının resmi adresinden yaptığı açıklamada "Açık Öğretim Lisesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı. Öğrencilerimiz, sonuçlara okulların internet sayfalarından ve linkten ulaşabilecek." İfadeleri kullanıldı. AÖL girişi nasıl yapılır? MEB AÖL online sınav sonuçları sorgulama ekranı...
10.03.2021 Eğitim
MEB 81 ile yazı gönderip resmen duyurdu! Türkçe, Matematik, İngilizce...
MEB 81 ile yazı gönderip resmen duyurdu! Türkçe, Matematik, İngilizce... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca kişinin beklediği açıklamayı yaptı. MEB tarafından 81 ile yazı yollandı. Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğü hangi derslerin yüz yüze eğitimle verileceğini açıkladı. İlkokul ve orta okullarda Türkçe ve Matematik dersleri tüm sınıflarda zorunlu olarak yüz yüze okutulacak. Yabancı dil dersi birinci sınıflar dışında diğer tüm sınıf düzeylerinde yüz yüze okutulacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Öğrencilerimize bir kez daha 'Yüz yüze eğitime ara veriyoruz' demek istemiyoruz. Bunun için lütfen maskenizi takın, mesafenizi koruyun, temizliğe dikkat edin" dedi.
2.03.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Meb Twitter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb twitter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.