Meb Son Dakika Haber

Meb Son Dakika Haber

Son dakika MEB son dakika haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEB son dakika haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEB son dakika haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Son Dakika Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb son dakika haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 meb son dakika haber haberi bulunmuştur. Tüm meb son dakika haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB son dakika duyurdu! Tarih belli oldu, 81 ilde başlıyor, milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, 17 Mayıs'ta...
MEB son dakika duyurdu! Tarih belli oldu, 81 ilde başlıyor, milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, 17 Mayıs'ta... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararı resmen duyurdu. 81 ilin tamamında uygulanacak. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor.17 Mayıs itibarı ile başlıyor. Bakanlık tarafından detaylar paylaşıldı. Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. MEB artık öğrenci izleme araştırması yapacak. Milli Eğitim Bakanlığınca eğitimde süreç odaklı değerlendirme yaklaşımını benimseyerek öğrencilerin öğretim programlarında yer alan kazanımları edinme düzeylerini belirlemek ve izlemek amacıyla Öğrenci Başarı İzleme Araştırması yapılacak. Araştırma, 17 Mayıs tarihinde 81 ilde ülke genelinde yapılacak.
15.05.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Flaş karar, tamamen değişiyor, zorunlu olacak, öğretmenler ve...
MEB harekete geçti! Flaş karar, tamamen değişiyor, zorunlu olacak, öğretmenler ve... MEB resmen harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan son dakika açıklaması. Detaylar belli oldu. Tamamen değişiyor. Yüzde 120 artıyor. Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle öğretmenlik, kariyer temelli meslek grupları arasına giriyor. Öğretmenlere 4 farklı kadro ihdas edilecek, ilave özlük ve mali haklar verilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Mili Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye eğitim tarihinde öğretmenlerin ilk kez müstakil bir meslek kanununa kavuştuğunu belirterek "Ülkemiz, öğretmenliği bir meslek kanunu çerçevesinde kariyer yolu olarak tanımlayan ülkeler arasına girmiş oluyor. Tüm bunlar birlikte değerlendirildiğinde gerçekten bir dönüm noktasıdır" dedi. İşte 12 başlıkta öğretmenlere yeni düzenlemeyle getirilen haklar ve detayları...
6.02.2022 Eğitim
MEB yeni kararı resmen duyurdu! Türkiye tarihinde bir ilk, yüzde 120 zam...
MEB yeni kararı resmen duyurdu! Türkiye tarihinde bir ilk, yüzde 120 zam... Milli Eğitim Bakanlığı’ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, detayları tek tek açıkladı. Türkiye’de bir dönüm noktası oldu, yüzde 120 artıyor. TBMM’de kabul edildi. Artık yaklaşık 2.620 lira zamlı olarak ödenecek. Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili konuşan Mili Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye eğitim tarihinde öğretmenlerin ilk kez müstakil bir meslek kanununa kavuştuğunu belirterek "Ülkemiz, öğretmenliği bir meslek kanunu çerçevesinde kariyer yolu olarak tanımlayan ülkeler arasına girmiş oluyor. Tüm bunlar birlikte değerlendirildiğinde gerçekten bir dönüm noktasıdır" dedi.
4.02.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni karar! MEB son dakika olarak duyurdu, 6 ay içinde...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni karar! MEB son dakika olarak duyurdu, 6 ay içinde... MEB harekete geçti ve Milli Eğitim Bakanlığı yeni alınan kararı resmen duyurdu. Milyonları ilgilendiriyor. Önemli bir değişiklik hayata geçirildi. Kararın detaylarını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer kamuoyu ile paylaştı.81 ili kapsıyor. Lise mezunları için geçerli. 6 ayda tamamlanıyor. Her ay bir milyon vatandaşa ulaşılma hedefi bulunuyor. Bakan Özer, bu ay itibarıyla lise ve üniversite mezunu gençlerin istedikleri bir alandaki mesleki eğitim merkezi programını 6-8 ay gibi kısa sürede tamamlama ve istihdam garantili iş gücü piyasasına geçme imkânı getiren programı başlatacaklarını açıkladı. Ayrıca bakanlık bir ilki daha hayata geçirdi.
3.02.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika duyurdu. Tüm öğretmen ve personelleri ilgilendiriyor. 81 ile gönderildi. MEB idari izin genelgesi yayımladı. Genelgedeki yeni düzenlemeye göre, "ilgili birimler tarafından gerekli tedbirler alınarak, idari izinli personel uzaktan çalıştırılabilecek" denildi.
30.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yarın başlıyor
MEB resmen duyurdu! Yarın başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmi açıklama geldi. Yarın başlıyor. 81 ile Bakan Selçuk imzası ile yazı gönderildi. Yüz yüze eğitim şeklinde devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), hayat boyu öğrenme kurumlarında verilen tüm kursların, yarından itibaren hafta içinde yüz yüze eğitim şeklinde devam edeceği bildirildi.
18.05.2021 Eğitim
EYT düzenlemesinde yeni formül ortaya çıktı! Kadın - erkek için farklı uygulama, prim ve yıl  şartı...
EYT düzenlemesinde yeni formül ortaya çıktı! Kadın - erkek için farklı uygulama, prim ve yıl şartı... Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son dakika gelişmesi! Yol haritası belli oldu. Prim ve yıl şartı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. EYT ile ilgili yeni gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. EYT yasası, yaş haddinden dolayı emekli olamamış vatandaşları kapsıyor. Konuya ilişkin daha önce, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Başkan Erdoğan açıklamalarda bulunmuştu. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT nedir? EYT yasası kimleri kapsıyor ve çıkacak mı? İşte konun detayları...
29.05.2022 Çalışan Hakları
MEB'den yaz tatili öncesi son dakika kararı! Tarih verildi, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri ile...
MEB'den yaz tatili öncesi son dakika kararı! Tarih verildi, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri ile... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Son dakika kararının detayları belli oldu. 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerini doğrudan ilgilendiriyor. Milyonlarca öğrenci yaz tatili için geri sayıma başladı. Tatil öncesi MEB'den son dakika kararı geldi. Bakan Özer tarafından tek açıklandı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında hayata geçirilecek. MEB okuma becerilerinin geliştirilmesine yönelik olarak çalışma başlattı. 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerinin yaş gruplarına uygun metinler oluşturuldu. İlk etapta 4. sınıf düzeyine yönelik hazırlanmış metinlerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı başında basılı ve ücretsiz olarak öğrencilere iletildi. 2022-2023 eğitim öğretim yılı başında ise 3 ve 5. sınıf düzeyindeki metinler aynı şekilde ücretsiz olarak öğrencilerle buluşturulacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yaz itibarıyla bilim ve sanat merkezlerinde 2'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar tüm öğrenciler için yaz okulu açılacağını duyurdu. Ayrıca öğrencilerin bilim ve teknolojiye ilgilerini artırmak amacıyla "MEB Çocuk Yaz Tatili Etkinlik Kitapları” hazırlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenler için de güzel haber geldi. Bakan Özer, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma dönemi, yani seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz. Okula gelmeyecekler. Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitimle mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. Onun akabindeki 27-30 Haziran tarihleri arasında Bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz'a kadar öğretmenlerimiz kendi gelişimlerini kendileri planlayacaklar" ifadelerini kullandı.
29.05.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ilde resmen değişti! İlkokul, ortaokul ve liselerde...
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ilde resmen değişti! İlkokul, ortaokul ve liselerde... MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı. Tüm Türkiye'de resmen değişti, Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, "Milli eğitim camiasını normalleştirmeden Türkiye’nin normalleşmesi mümkün değil. Onun için başta 6 Eylül tarihinden itibaren kararlı bir şekilde kesintiye hiç uğratmadan, ama sağlık tedbirlerine de riayet ederek bugünlere gelmiş olmanın büyük bir mutluluğunu taşıyoruz" dedi. Bakan Özer "Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sağlık Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla artık kapalı mekanlarda maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Bugün biz de ilk kez 18 milyon öğrencimizin, 1.2 milyon öğretmenimizin ve diğer idare personelimizin eğitim okul binasında maske kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırdık. Ve öğrencilerimiz çok rahat bir şekilde okullarına gittiler. Okullarında çok güzel bir gün geçirdiler. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için çok farklı bir deneyim oldu.” diye konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
27.04.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Resmen değişti! 81 ilde başlıyor, sınıflarda öğrenciler...
MEB harekete geçti! Resmen değişti! 81 ilde başlıyor, sınıflarda öğrenciler... MEB'den son dakika kararı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmen duyuruldu. Milyonlarca öğrenci için bakanlıktan güzel haber geldi. 81 il için geçerli. Millî Eğitim Bakanlığı, eğitimde fırsat eşitliğini artırmak amacıyla okul öncesi eğitime erişimin yaygınlaştırılması kapsamında 6 ayda 102 yeni anaokulu ve 7 bin 800 yeni ana sınıfını hizmete açtı. Bakan Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni anaokulları ve ana sınıflarının yapımı için yürüttüğümüz süreç, planlandığı gibi ilerliyor. Bir yandan da bu dönemde çocuklarımızın okul öncesi eğitime erişimi için alternatif modeller de kullanıyoruz. Gezici öğretmen sınıfı, taşıma merkezi ana sınıfı ve Benim Oyun Sandığım gibi ev temelli modellerle okul öncesi eğitimi her çocuğumuza ulaştırıyoruz." diye konuştu. Diğer yandan okul öncesi eğitime erişimde fırsat eşitliğini sağlamak için çok sayıda proje yürüten Millî Eğitim Bakanlığı, köy ve benzeri yerleşim yerlerinde ana sınıfı açılmasına ilişkin yeni bir düzenleme yapmıştı. Düzenlemeye göre, bu bölgelerde ana sınıfı açılabilmesi için gerekli olan öğrenci sayısı 10'dan 5'e düşürüldü. Böylelikle çocukların okul öncesi eğitime erişimini kolaylaştıracak önemli bir adım atıldı.İşte son dakika haberinin detayları...
27.03.2022 Eğitim
MEB resmen ilan etti! 81 il için geçerli, yıl sonuna kadar...
MEB resmen ilan etti! 81 il için geçerli, yıl sonuna kadar... MEB harekete geçti. Yeni karar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmen duyuruldu. Milyonlarca öğrenci için bakanlıktan güzel haber geldi. 81 il için geçerli. Millî Eğitim Bakanlığı, eğitimde fırsat eşitliğini artırmak amacıyla okul öncesi eğitime erişimin yaygınlaştırılması kapsamında 6 ayda 102 yeni anaokulu ve 7 bin 800 yeni ana sınıfını hizmete açtı. Bakan Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni anaokulları ve ana sınıflarının yapımı için yürüttüğümüz süreç, planlandığı gibi ilerliyor. Bir yandan da bu dönemde çocuklarımızın okul öncesi eğitime erişimi için alternatif modeller de kullanıyoruz. Gezici öğretmen sınıfı, taşıma merkezi ana sınıfı ve Benim Oyun Sandığım gibi ev temelli modellerle okul öncesi eğitimi her çocuğumuza ulaştırıyoruz." diye konuştu. Diğer yandan okul öncesi eğitime erişimde fırsat eşitliğini sağlamak için çok sayıda proje yürüten Millî Eğitim Bakanlığı, köy ve benzeri yerleşim yerlerinde ana sınıfı açılmasına ilişkin yeni bir düzenleme yapmıştı. Düzenlemeye göre, bu bölgelerde ana sınıfı açılabilmesi için gerekli olan öğrenci sayısı 10'dan 5'e düşürüldü. Böylelikle çocukların okul öncesi eğitime erişimini kolaylaştıracak önemli bir adım atıldı.
27.03.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencileri çok yakından ilgilendiriyor. Bugün başladı. Öğrencilerin beklediği haber MEB tarafından duyuruldu. Bakan Özer detayları paylaştı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), her ay öğrencilerin ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanan yardımcı kaynak paketinin altıncısı, bugün paylaşıldı. Mart ayı yardımcı kaynak destek paketinde 8 bin soru yer alıyor. Uzaktan eğitim sürecinde oluşan öğrenme kayıplarının telafisi için hazırlanan destek paketi tüm öğrencilere ücretsiz olarak sunuluyor. Koronavirüs salgınında normalleşmenin başlamasının ardından okullarda da yeni dönem başladı. Maske zorunluluğu esnetilirken pozitif öğrencilerin bulunduğu sınıflarda eğitime ara verilmesi ile ilgili kriter de değiştirildi. Arık pozitif çıkan öğrenciler izole edilecek. Yeni süreç ile ilgili bilgi veren Bakan Özer, "Vaka sayısı 2 de olsa, 3 de olsa yüz yüze eğitime hiçbir sınıfta ara verilmeyecek. Testi pozitif çıkan öğretmen ve öğrencilerimiz kendilerini izole edecekler ve 7 gün sonra okula geri dönecekler. 5 gün sonra herhangi bir semptom da göstermiyorsa testi negatif çıkması durumunda okula dönecekler. Öğretmen ve öğrenciler, PCR testi yaptırdıktan sonra 6-7 saat bekliyorlar. Bu sürede negatif test sonucunu almadan okula dönmeyecekler. Onun kararını net olarak koymamız lazım." diye konuştu. Öte yandan LGS ile ilgili de önemli değerlendirmelerde bulunana Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "5 Haziran'da yapılacak LGS'de 2021 yılına göre hiçbir değişiklik olmayacak. Hem soru hem de süreyle ilgili değişiklik yok." ifadesini kullandı.
7.03.2022 Eğitim
Öğretmenler için flaş karar! Tamamen değişiyor, artık zorunlu olacak! Ödemeler yüzde 120 artıyor...
Öğretmenler için flaş karar! Tamamen değişiyor, artık zorunlu olacak! Ödemeler yüzde 120 artıyor... Öğretmenler için son dakika gelişmesi. Tamamen değişiyor. Artık zorunlu olacak. Milyonlarca öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Öğretmenlik Meslek Kanun Teklifi TBMM’de kabul edildi. Yeni kanuna göre; Öğretmenlik mesleği üç kariyer basamağına ayrılacak. Uzman öğretmenlere ödenen eğitim öğretim tazminatı yüzde 20’den yüzde 60’a, başöğretmenlere ödenecek tazminat ise yüzde 40’tan yüzde 120’ye çıkarılıyor. Birinci derece kadroda görev yapan öğretmenlerin ek göstergesi 3600’e çıkartılıyor. Bu hüküm 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. İşte son dakika haberinin detayları...
3.02.2022 Gündem
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 5 gün içerisinde...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 5 gün içerisinde... MEB harekete geçti ve Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmesini resmen duyurdu. Çok sayıda kişi bekliyordu. 5 gün içerisinde yapılacak. Tarihler netlik kazandı. 24 Ocak'ta başlayıp 28 Ocak tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Bilim ve Sanat Merkezlerine (BİLSEM) öğretmen alımı amacıyla hazırlanan '2022 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu' ile kontenjanları yayımladı. Ayrıca Bakan Özer'den öğretmenleri ilgilendiren bir haber daha geldi. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağını (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız. Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim" ifadelerini kullandı.
19.01.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen belli oldu, değişiyor, ara tatil sonrası okullar...
MEB'den son dakika kararı! Resmen belli oldu, değişiyor, ara tatil sonrası okullar... MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullar ve yüz yüze eğitimle ilgili sıcak gelişme. Resmen belli oldu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. 81 ile yazı gönderildi. Yeni tarih belli oldu. Ara tatilden sonra başlıyor. İşte detaylar...
12.11.2021 Eğitim
Bakanlık müjdeli haberi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor, hepsi için geçerli...
Bakanlık müjdeli haberi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor, hepsi için geçerli... Müjdeli haber geldi. Yüzde 50 indirim geliyor. Tüm öğretmenler için geçerli olacak. Bakanlık resmen açıkldı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda, Bakanlıkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eğitim kurumlarında görevli öğretmenler, YHT ve ana hat tren biletlerindeki yüzde 50 indirimden 24-30 Kasım döneminde yararlanabilecek. PTT AŞ tarafından da "PTT'nin yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu" ücretlerinde 24 Kasım'da yüzde 24 indirim uygulanacak.
12.11.2021 Ekonomi
MEB'den son dakika kararı! Resmen değişti, tüm öğretmenler...
MEB'den son dakika kararı! Resmen değişti, tüm öğretmenler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika duyurdu. Öğretmenlerle ilgili flaş karar. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değişikliği takviminde değişiklik yaptı. İşte İl içi ve iller arası yer değişikliği takvimi...
9.07.2021 Eğitim
MEB'den flaş karar! Uygulama değişti, tüm okullarda artık...
MEB'den flaş karar! Uygulama değişti, tüm okullarda artık... MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) son dakika duyurdu. Resmen harekete geçildi. Tüm Türkiye'deki okullara gönderildi. Detaylar belli oldu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Okullarda, 21 Haziran'dan itibaren öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun etkinlikler düzenlenecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda düzenlenecek etkinlikler, okulların imkanlarının yanı sıra yerel imkanlar ve diğer kamu kuruluşlarıyla yapılacak iş birlikleriyle de gerçekleştirilecek. Liselerde ise sorumluluk ve mazeret sınavları 2 Temmuz'a kadar tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.
18.06.2021 Eğitim
MEB ve Cumhurbaşkanlığı resmen imzaladı! Yeni dönem başlıyor
MEB ve Cumhurbaşkanlığı resmen imzaladı! Yeni dönem başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı tek tek duyurdu. Tarihler belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı, milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiren yeni dönemi açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı arasında "Siber Güvenlik Eğitimi İş Birliği Protokolü" imzalandı.
3.03.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu: Kapatılıyor
Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu: Kapatılıyor Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) özel öğretim kurslarının 2019-2020 eğitim ve öğretim yılından itibaren kapatılacağı bildirildi.
28.01.2019 Gündem
Son dakika: Milli Eğitim Bakanı genel müdür ve 2 avukatı görevden aldı!
Son dakika: Milli Eğitim Bakanı genel müdür ve 2 avukatı görevden aldı! MEB, "Öğrenci Andı"na ilişkin Danıştay'a sunulan temyiz dilekçesi metninde kusuru bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü ve iki avukatı görevden aldı. MEB, "Öğrenci Andı"na ilişkin Danıştay'a sunulan temyiz dilekçesiyle ilgili gerekli düzeltici açıklamaları "ek beyan" şeklinde mahkemeye sunacak.
14.11.2018 Gündem
MEB'den son dakika yeni düzenleme: Ücretsiz olacak
MEB'den son dakika yeni düzenleme: Ücretsiz olacak MEB, ilkokullarda uygulanacak yeni programın ilkelerini belirledi. 3'üncü ve 4'üncü sınıfta okuyan öğrenciler için 'İlkokullarda Yetiştirme Programı' başlatılacak. Haftada toplam 10 ders saatini geçmeyecek ve velilerden hiçbir şekilde ücret talep edilmeyecek.
27.09.2018 Gündem
Son dakika: Öğrencilere müjde! O kriter kaldırıldı
Son dakika: Öğrencilere müjde! O kriter kaldırıldı Lise yerleştirmelerinde nakil dönemi başladı. ‘Yerleştirmeye Esas Nakil Kılavuzu’nda öğrencilerin istemedikleri okullara yerleşmelerine neden olan, farklı okul türü seçme gibi bazı kriterler kaldırıldı. Nakillerde en fazla 3 okul olan tercih sayısı 5’e çıkarıldı.Öte yandan nakil dönemlerinin ilki başladı. Nakil dönemi için tercihler 10 Ağustos'a kadar alınacak.
6.08.2018 Gündem
Son dakika: Büyük müjde! MEB duyurdu
Son dakika: Büyük müjde! MEB duyurdu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Hiçbir öğrencimizi üzmeyeceğiz. Anadolu lisesi isteyen öğrenci, mutlaka Anadolu lisesine yerleşecek. Kontenjanlar artırılacak. Gerekirse ikili eğitime geçilecek” denildi.
1.08.2018 Gündem
Son dakika! TEOG ikinci yerleştirme sonuçları açıklandı
Son dakika! TEOG ikinci yerleştirme sonuçları açıklandı MEB'den son dakika haber: Liseye yerleştirme sınavı olan TEOG'da 2. nakil sonuçları açıklandı. TEOG nakil sonuçlarını http://meb.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meb Son Dakika Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb son dakika haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.