Meb Özer

Meb Özer

Son dakika MEB özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEB özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEB özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 322 meb özer haberi bulunmuştur. Tüm meb özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, her gün 272...
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, her gün 272... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. MEB tek tek duyurdu. Tüm detaylar belli oldu. Bakan Özer anaokulundan meslek lisesine kadar olan tüm öğrencileri yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. 26 Ekim’de başlatılan “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” kampanyası büyük bir kitap ve okuma seferberliğine dönüştü. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “İki ayda bitireceğiz dedik. 16 bin 361 tane kütüphane yaptık, bu günlük ortalama 272 kütüphane demek” dedi. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için okul öncesi eğitime erişimi yurt genelinde yaygınlaştırmak için çaba harcandığının altını çizen Özer, "3 bin yeni anaokulu, 40 bin yeni ana sınıfı yapmayı hedefliyoruz. 6 Ağustos 2021’e kadar toplam anaokulu sayısı 2 bin 782’di. Mevcut anaokulundan fazla anaokulunu 1 yıl içerisinde yapacağız. Şu ana kadar 102 tane bağımsız anaokulu yaptık. 6 Ağustos’tan itibaren 264 anaokulunun ihalesini yaptık. 3 bin anaokulunun 1000 tanesini İstanbul’a yapacağız," diye konuştu.
1.04.2022 Eğitim
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem başlıyor! Türkçe, yabancı dil ve matematik dersleri artık...
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem başlıyor! Türkçe, yabancı dil ve matematik dersleri artık... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Büyük değişiklik başlıyor. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Türkçe, yabancı dil ve matematik dersleri ile ilgili harekete geçildi. Bakan Özer yeni gelişmenin detaylarını paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Matematikteki öğrenme yaklaşımını değiştireceğiz. Yeni yaklaşımla öğrencilerimizin matematiği severek öğrenmelerini ve yaşama uyarlamalarını hedefliyoruz. Öğrencilerimiz, projelerini geliştirecek, alacakları geri dönütlerle projeyi sürekli geliştirecek ve böylece sürekli bir öğrenme sağlanacak. Bizim matematik dersindeki yaklaşımımız, öğrencileri soyut bilgi yığınından kurtarıp o bilgileri hayatta pratik şeylere dönüştürerek kalıcı öğrenmelerini sağlamak. 21. yüzyıl becerileri denildiğinde de kastedilen budur. Yani bilgi havuzunda boğulmadan öğrencilerimize bilgi okuryazarlığını öğreterek daha çok üretmelerini sağlamak istiyoruz. Matematik sadece yetenekli öğrencilerin üstesinden gelebileceği zorlu bir ders olmaktan çıksın, tüm öğrencilerin keyifle, günlük yaşamla bağdaştırılabildikleri keyifli bir ders olsun istiyoruz." diye konuştu.
2.03.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı 81 ilde harekete geçti, yıl sonuna kadar...
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı 81 ilde harekete geçti, yıl sonuna kadar... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. MEB milyonlarca öğrenci için harekete geçti. 81 ilin tamamını kapsıyor. Tarih verildi. Bakan Özer tüm detayları paylaştı. Eğitimde fırsat eşitliği için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş adım! MEB okul öncesi eğitime büyük önem veriyor. 5 yaş okullaşma oranı yüzde 90'a yükseldi. Tüm illerde anaokulları ile ilgili seferberlik başlatıldı. Okul öncesi eğitime erişim kolaylaştı. Köylerde anasınıfı açılması için gerekli olan öğrenci sayısı 10'dan 5'e düşürüldü. Böylece anasınıfı olmayan köy kalmaması hedefleniyor.
13.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, ikinci dönemde...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, ikinci dönemde... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. İkinci dönem ile ilgili açıklama Bakan Özer'den geldi. Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Koronavirüs salgınında yeni varyantların ortaya çıkmasının ardından yeniden uzaktan eğitime geçileceğine yönelik iddialar ortaya atılıyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitim ile ilgili süreç hakkında kamuoyuna sıklıkla açıklamalarda bulunuyor. Yarıyıl tatilinin bitmesinin ardından başlayan ikinci dönem ile ilgili MEB'den açıklama geldi. Bakan Özer, okullarda yüz yüze eğitime devam edilmesiyle ilgili olarak, şu an itibari ile Omicron varyantının yayılımları çok yüksek olmasına rağmen okullara yansımasının son derece düşük olduğunu belirterek, “71 bin 300 okulumuzda nasıl önceden yüz yüze eğitimle devam ettiysek aynı kararlılıkla bu dönem de yolumuza devam edeceğiz” dedi.
8.02.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, milyonlarca öğrenciye müjde... Önce 1,2, ve 3. sınıflarda kaldırılacak, sonra da...
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, milyonlarca öğrenciye müjde... Önce 1,2, ve 3. sınıflarda kaldırılacak, sonra da... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve yeni kararlar MEB tarafından resmen duyuruldu. Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. Değişiklik kararının detayları Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı Öğrencilere çifte müjde! Başvuru yapıldı. Yavaş yavaş kaldırılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "hızlı antijen kit"e ilişkin, "Hem milli hem yerli hem de irite etmeden sadece tükürük testiyle ve 15 dakikada sonucu elde edilen Kovid-19 testi için Sağlık Bakanlığına başvuruda bulunuldu" dedi. Uygulama hakkında bilgi veren Milli Eğitim Bakanı Özer de onay alındıktan sonra çocukların maskelerinden yavaş yavaş kurtarılacağını ifade etti. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da okullarda çevre bilincinin artırılması yönünde de çalışmalar yaptıklarını, Milli Eğitim Bakanlığı'yla işbirliği içinde çevre ve iklim değişikliğini bir ders olarak önümüzdeki yıl müfredata koyacaklarını söyledi.
10.12.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Bir ilk gerçekleşti ve artık 15 dakika....
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Bir ilk gerçekleşti ve artık 15 dakika.... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Son dakika gelişmesi MEB tarafından resmen duyuruldu. Önemli bir adım atıldı. Bakan Özer yaptığı açıklamada onay sürecinin başladığını duyurdu. 15 dakikada sonuç verecek. Meslek liseleri bir ilki daha gerçekleştirerek antijen kiti üretti. Kitin maliyeti ise piyasadaki eş değer ürünlerin çok altında.
5.12.2021 Eğitim
Özel okul fiyatları 2024 | Özel okulların zam oranı belli oldu mu, özel okullara zam geldi mi?
Özel okul fiyatları 2024 | Özel okulların zam oranı belli oldu mu, özel okullara zam geldi mi? Özel okul fiyatları yeni yılla birlikte binlerce velilin gündem konusu oldu. 2024 memur, emekli maaşları belli oldu. Şimdi gözler özel okul fiyatlarına çevrildi. Peki, Özel okulların zam oranı belli oldu mu, özel okullara zam geldi mi? İşte özel okul fiyatları 2024
5.01.2024 Eğitim
LGS sınav giriş yerleri açıklandı: LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte LGS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı…
LGS sınav giriş yerleri açıklandı: LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte LGS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı… Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş yerleri açıklandı. 2023 LGS sınavına girecek olan öğrenciler sınav yerlerini sorgulama sayfası üzerinden öğrenebilir. İşte 2023 MEB LGS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı.
26.05.2023 Eğitim
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı başvurularının ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı sorgulanırken MEB Bakanı Mahmut Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, uzman ve başöğretmenlik için belirlenen kıdem sürelerinin kısalmasına yönelik çalışmaların tamamlandığını söylerken, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı için takvimin belli olduğunu da aktardı. Peki, Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, uzman öğretmenlik başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik süresi kısaldı mı, 5 mi 10 yıl mı?
22.05.2023 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 16 Haziran'da okulların kapanacağını söyledi. Özer, "28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri olacak, 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak" açıklamasını yaptı.
22.05.2023 Eğitim
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak
Özdemir Bayraktar’ın adı Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesinde yaşatılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’da açılan Türkiye’nin ilk uzay ve havacılık lisesine milli teknoloji hamlesinin öncülerinden Özdemir Bayraktar’ın adının verileceğini söyledi.
17.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki 11 ilde öncelikli olmak üzere, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2'nci döneminde oluşan öğrenme kayıplarının giderilmesi için 1 Ağustos-1 Eylül arasında yaz okullarında destekleme ve yetiştirme kursları düzenleneceğini açıkladı.
9.05.2023 Eğitim
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi Ankara'da açıldı! Bakan Özer duyurdu
Türkiye'nin ilk havacılık ve uzay lisesi Ankara'da açıldı! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, savunma sanayi alanında sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının yetişeceği uzay ve havacılık teknolojisi alanında Türkiye'nin ilk meslek lisesinin Ankara'nın Elmadağ ilçesinde açıldığını duyurdu.
7.05.2023 Eğitim
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, CNN TÜRK yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada 12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı getirildiğini belirterek sınıfta kalmanın olmayacağını duyurdu. Öte yandan Özer, telafi eğitimleri, meslek liseleri, özel okul fiyatları ve ek atama ile ilgili de konuştu.
2.05.2023 Eğitim
Bakan Özer, koltuğunu 11 yaşındaki Kaan Can'a devretti
Bakan Özer, koltuğunu 11 yaşındaki Kaan Can'a devretti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nedeniyle makam koltuğunu Keçiören Toygar Börekçi Ortaokulu öğrencisi Kaan Can İl'e (11) devretti.
23.04.2023 Gündem
İstanbul'daki okullar için karar! Sağlam raporu olmayan kapatılacak
İstanbul'daki okullar için karar! Sağlam raporu olmayan kapatılacak Deprem bölgesinde sağlam raporu verilen tüm devlet okullarını açtıklarını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, üç ay içinde sağlam raporu almayan özel okulları ise kapatacaklarını kaydetti.
8.04.2023 Eğitim
Bakan Özer: YKS Kampı’nı 2 haftada 230 bin aday izledi
Bakan Özer: YKS Kampı’nı 2 haftada 230 bin aday izledi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilere Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlıkta yardımcı olması için hazırlanan ‘YKS Kampı’ içeriklerinin 2 haftada 230 bin aday tarafından izlendiğini açıkladı.
1.04.2023 Eğitim
(Engelli öğretmen ataması 2023) Engelli öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve taban puanları belli oldu mu, MEB engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman?
(Engelli öğretmen ataması 2023) Engelli öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve taban puanları belli oldu mu, MEB engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı'nca 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. 25 Nisan'da yapılacak öğretmen atamalarıyla ilgili olarak Bakan Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek" dedi. 3 Nisan'da başlayan başvurular 7 Nisan'da son bulacak. Peki, EKPSS öğretmen atama puanları neler, meb engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman? İşte entelli öğretmen atama takvimi ile engelli öğretmen ataması kontenjanları ve branş dağılımı…
31.03.2023 Memur
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır?
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.  Millî Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını, 2020 ve 2022 EKPSS'den 50 ve üzeri puan alanların 3-7 Nisan'da başvurabileceğini bildirdi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Her iki yıla ait EKPSS puanı olan adayların yüksek olan EKPSS puanı ile başvuruları alınacak." bilgisini paylaştı. Söz konusu duyurusunun ardından engelli öğretmen maaşları için yapılan aramalar arttı.
31.03.2023 Memur
MEB'den 3 bin 500 engelli öğretmen ataması müjdesi
MEB'den 3 bin 500 engelli öğretmen ataması müjdesi Milli Eğitim Bakanlığı 25 Nisan’da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Başvuruların, 3-7 Nisan tarihleri arasında alınacağı ifade edildi.
31.03.2023 Personel Alımı
Bakan Özer tarih vererek duyurdu: Eğitim ve öğretim yılı 16 Haziran'da sona erecek
Bakan Özer tarih vererek duyurdu: Eğitim ve öğretim yılı 16 Haziran'da sona erecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran'da sona eriyor. Herhangi bir uzatma yapmayacağız." dedi.
27.03.2023 Gündem
Bakan Özer: Mehmetçik okullarının sayısı 236’ya ulaştı
Bakan Özer: Mehmetçik okullarının sayısı 236’ya ulaştı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesinde kurulan Mehmetçik Okullarının sayısının 236’ya ulaştığını duyurdu.
20.03.2023 Eğitim
Bakan Özer: 42 bin 904 öğrencinin nakli yapıldı
Bakan Özer: 42 bin 904 öğrencinin nakli yapıldı Milli Eğitim Bakanı Özer, "Bugün itibarıyla 10 ilimizden 242 bin 904 öğrencimizin istedikleri illere nakil işlemini gerçekleştirdik." dedi.
14.03.2023 Eğitim
LGS tarihi belli oldu! Bakan Özer duyurdu
LGS tarihi belli oldu! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavı 4 Haziran'da gerçekleştireceğiz" dedi.
12.03.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Meb Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.