Mayolu Pozlar

Mayolu Pozlar

Son dakika Mayolu pozlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mayolu pozlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mayolu pozlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mayolu Pozlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mayolu pozlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 mayolu pozlar haberi bulunmuştur. Tüm mayolu pozlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Seda Akgül mayolu pozlarını peş peşe paylaştı!
Seda Akgül mayolu pozlarını peş peşe paylaştı! Kısmetse Olur'un eski sunucusu Seda Akgül, fazla kilolarından kurtulunca mayolu pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Takipçileri tarafından büyük ilgi gören ünlü isim, zayıflama sürecindeki mutluluğunu paylaştı.
12.06.2023 Magazin
Deren Talu-Baran Tınaz aşkını sonlandıran fotoğraflar ortaya çıktı
Deren Talu-Baran Tınaz aşkını sonlandıran fotoğraflar ortaya çıktı Deren Talu, sevgilisinin karşı çıkmasına rağmen mayolu pozlar verince, Baran Tınaz ile birlikteliği sona ermişti. 26 yaşındaki model ve oyuncunun, çok konuşulan çekimden kareleri sosyal medya hesabında paylaşması dikkat çekti.
1.04.2023 Magazin
Didem Soydan'dan 'Felaketin içinde dört gözle seni bekliyorduk' yorumuna tepki gösterdi!
Didem Soydan'dan 'Felaketin içinde dört gözle seni bekliyorduk' yorumuna tepki gösterdi! Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan ve son olarak mayolu pozlarını takipçileriyle paylaşan Didem Soydan, bir sosyal medya kullanıcısının "Felaketin içinde dört gözle seni bekliyorduk" şeklindeki yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.
13.03.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı!
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı! Alessandra Ambrosio, Amerika tatilinden sonra rotasını çevirdiği Meksika'da sıcak havanın ve denizin tadını doyasıya çıkardı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model, denizde verdiği pozlarla beğeni topladı.
5.01.2023 Magazin
Merve Boluğur yine çok konuşuldu! Mayolu pozlarıyla sosyal medyayı salladı
Merve Boluğur yine çok konuşuldu! Mayolu pozlarıyla sosyal medyayı salladı Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 53 gün süren evliliği sonrası gündem olmaya devam ediyor. Survivor 2023'te eski eşi Mert Aydın ile birlikte yarışacağı öne sürülen Boluğur, mayolu pozuyla Instagram'ı salladı. Merve Boluğur yanık teniyle dikkat çekti.
25.12.2022 Magazin
Alessandra Ambrosio karda mayolu pozlar verdi! Sosyal medya sallandı
Alessandra Ambrosio karda mayolu pozlar verdi! Sosyal medya sallandı Dünyaca ünlü Brezilaylı model Alessandra Ambrosio, ailesiyle Amerika'ya tatile gitti. Dünyaca ünlü yıldız, kar altında mayoyla verdiği pozla dikkat çekti.
25.12.2022 Magazin
Muazzez Ersoy'dan mayolu pozlar!
Muazzez Ersoy'dan mayolu pozlar! Türk Sanat Müziği'nin Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy, geçtiğimiz günlerde 63. yaş gününü yakın dostlarıyla Bodrum'da kutlamıştı. Muazzez Ersoy'dan sosyal medyayı kasıp kavuran mayolu paylaşımlar geldi. Ersoy'a takipçilerinden 'Allah nazarlardan korusun' gibi yorumları yapıldı.
17.08.2022 Magazin
Demet Şener sevgilisine mayolu pozlar verdi! Fiziği gençlere taş çıkardı...
Demet Şener sevgilisine mayolu pozlar verdi! Fiziği gençlere taş çıkardı... İş insanı sevgilisi Tolga Arman ile dolu dizgin aşk yaşamaya devam eden tescilli güzel Demet Şener, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Şener'in, Tolga Arman’a verdiği havuz başı pozlarına övgü dolu yorumlar yağdı. 45 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeken Şener, son olarak mayolu havuz pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.
14.08.2022 Magazin
Hatice Şendil'den pembe mayolu pozlar!
Hatice Şendil'den pembe mayolu pozlar! Şimdilerde 'İyilik' adlı diziyle ekranlara dönen Hatice Şendil, projenin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu, mayolu pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
9.07.2022 Magazin
Betül Demir'in tek derdi kurabiye!
Betül Demir'in tek derdi kurabiye! Selanik tatiline çıkan şarkıcı Betül Demir, dönüş yolunda Kavala kurabiyesi yemeye gitti.
16.09.2019 Magazin
Didem Soydan, şimdi de yatak pozunu paylaştı
Didem Soydan, şimdi de yatak pozunu paylaştı Mayolu pozlarıyla dikkat çeken manken Didem Soydan, son olarak sevgilisiyle yatakta sarmaş dolaş çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Başarılı manken Didem Soydan dönem dönem sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. İşte Didem Soydan'ın son paylaşımı...
15.05.2017 Magazin
Olağan şüpheli Kate
Olağan şüpheli Kate Sadece haftalar önce mayolu görüntülenen ve aldığı kilolarla şaşırtan ünlü aktris Kate Winslet’ın, kapak kızı olduğu Harper’s Bazaar dergisindeki pozlarında birden bire bu kadar incilmiş olması ‘şüpheli’ bulundu EN AZ 5 KİLO FARK Yeni Zelanda’da siyah mayosuyla görünen Kate Winslet(39), sadece birkaç hafta önce Yeni Zelanda sahillerindeki olay yaratan fotoğraflarının aksiye Harper’s Bazaar dergisinin İngiliz edisyonu için pozlarıyla unutturmak istercesine pozlar verdi...
2.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mayolu Pozlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mayolu pozlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.