Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Son dakika Alessandra Ambrosio haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alessandra Ambrosio ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alessandra Ambrosio haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alessandra Ambrosio

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alessandra ambrosio gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 alessandra ambrosio haberi bulunmuştur. Tüm alessandra ambrosio haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi!
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi! Eski Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, İspanya'nın Ibiza adasında tatile çıktı ve yaz tatilinden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bikinisiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
23.07.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio bikinili pozlarını paylaştı yorum yağdı!
Alessandra Ambrosio bikinili pozlarını paylaştı yorum yağdı! Eski Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, yaz tatilinden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bikinisiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
29.06.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı!
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı! Alessandra Ambrosio, Amerika tatilinden sonra rotasını çevirdiği Meksika'da sıcak havanın ve denizin tadını doyasıya çıkardı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model, denizde verdiği pozlarla beğeni topladı.
5.01.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio karda mayolu pozlar verdi! Sosyal medya sallandı
Alessandra Ambrosio karda mayolu pozlar verdi! Sosyal medya sallandı Dünyaca ünlü Brezilaylı model Alessandra Ambrosio, ailesiyle Amerika'ya tatile gitti. Dünyaca ünlü yıldız, kar altında mayoyla verdiği pozla dikkat çekti.
25.12.2022 Magazin
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi Dünyaca ünlü model Candice Swanepoel, kendi çıkardığı mayo serisinden olan siyah bikini koleksiyonunu tanıttı.
12.12.2022 Magazin
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı!
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı! Ünlü model Alessandra Ambrosio’nun elmaslara bürünmüş halde verdiği cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
11.12.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Ünlü model Alessandra Ambrosio Türkiye'de! Marmaris'te tatil yapıyor...
Ünlü model Alessandra Ambrosio Türkiye'de! Marmaris'te tatil yapıyor... Brezilyalı top model Alessandra Ambrosio, tatil için Türkiye'ye geldi. Ambrosio'nun Marmaris'te tatil yaptığı ortaya çıktı. Ünlü model, plajdan görüntülerini Tarkan'ın 'Kuzu Kuzu' şarkısı eşliğinde paylaştı.
28.06.2022 Magazin
Alessandra Ambrosio tüm dikkatleri üzerinde topladı!
Alessandra Ambrosio tüm dikkatleri üzerinde topladı! Alessandra Ambrosio dinlenmek için tatile çıktı. 40 yaşındaki model memleketi Brezilya'da plajda bir gün geçirirken objektiflere takıldı.
29.12.2021 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Alessandra Ambrosio ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alessandra ambrosio haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.