Maxi Lopez

Maxi Lopez

Son dakika Maxi Lopez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maxi Lopez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maxi Lopez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maxi Lopez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maxi lopez gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 maxi lopez haberi bulunmuştur. Tüm maxi lopez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'da 11.ayrılık! Cadiz, Granada veya Osasuna
Trabzonspor'da 11.ayrılık! Cadiz, Granada veya Osasuna Şu ana kadar tam 10 futbolcuyla yollarını ayıran Trabzonspor, Maxi Gomez'e de veda etmeye hazırlanıyor.
19.07.2023 Trabzonspor
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu!
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu! Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılık kararının ardından aldatma iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Icardi ‘nin Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı dünya basınında gündem oldu. İtalyan basını “Wanda Nara dans ederken Icardi Türkiye'de elinden gelenin en iyisini yapıyor.” yorumları yaptı. Peki, Mauro Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? Icardi kimdir, nereli? İşte detaylar…
6.11.2022 Magazin
Arjantin'den olay yaratacak Mauro Icardi iddiası! Yıldız oyuncuya komplo: Messi, Mascherano ve Maxi Lopez
Arjantin'den olay yaratacak Mauro Icardi iddiası! Yıldız oyuncuya komplo: Messi, Mascherano ve Maxi Lopez Süper Lig'de sezon öncesi Paris Saint Germain'den Galatasaray'a gelen Arjantinli golcü Mauro Icardi'ye dair olay yaratacak bir iddia gündeme geldi. Mauro Icardi'nin en formda döneminde bile Arjantin Milli Takımı'na tercih edilmemesinin sebebi belli oldu. İşin içinde, Lionel Messi'nin olduğu iddia edilirken, 'asıl gerçek' ortaya çıktı
3.11.2022 Galatasaray
Wanda Nara Instagram'ı sallıyor!
Wanda Nara Instagram'ı sallıyor! İtalya'nın İnter takımında forma giyen Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.
5.02.2019 Magazin
Arkadaşının eşiyle ilişki yaşadı bedelini takım ödetti!
Arkadaşının eşiyle ilişki yaşadı bedelini takım ödetti! Arjantin Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosuna dahil edilmeyen Mauro İcardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli oyuncuların, Maxi Lopez’in eşiyle ilişkisinden dolayı yıldız futbolcuyu kadroda istemediği ve Sampaoli’nin de bu nedenle İcardi’yi milli takıma davet etmediği öne sürüldü.
1.03.2018 Arşiv
Emre Mor'un asisti Celta Vigo'yu kurtaramadı
Emre Mor'un asisti Celta Vigo'yu kurtaramadı İspanya La Liga'da 23'üncü hafta mücadelesinde Celta Vigo, kendi evinde ağırladığı Espanyol ile 2-2 berabere kaldı.
11.02.2018 İspanya
Sevgilisi Lopez’i korudu!
Sevgilisi Lopez’i korudu! İtalya Serie A ekiplerinden Torino’nun takımdan gönderme kararı aldığı Maxi Lopez’in sevgilisi, fazla kiloları nedeniyle eleştiri konusu olan futbolcu sevgilisini savundu.
24.01.2016 Futbol
Mancini'ye son dakika darbesi!
Mancini'ye son dakika darbesi! İtalya Serie A 20. haftasında sahasnıda Torino'yu ağırlayan Inter, son dakikada yediği golle taraftarı önünde sahadan 1-0 maplup ayrıldı.
25.01.2015 Futbol
'Hain, arkadaşının karısını çaldı'
'Hain, arkadaşının karısını çaldı' Arjantinli efsane futbolcu Diego Maradona, maçın ardından sert açıklamalar yaptı.
2.09.2014 Futbol
Süper Lig'e iki yıldız birden!
Süper Lig'e iki yıldız birden! Gelecek sezon iddialı bir ekip kurmak isteyen Bursaspor'da transfer sezonu bir hayli hareketli geçeceğe benziyor
28.05.2014 Süper Lig
Eski dosta bir gol daha!
Eski dosta bir gol daha! İtalya Serie A ekiplerinden Samdoria'nın golcüsü Maxi Lopez ile eski takım arkadaşı Mauro Icardi arasında yaşananlar Çizme'de konuşulmaya devam ediyor.
14.04.2014 Futbol
'Mourinho vazgeçti'
'Mourinho vazgeçti' Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Demba Ba ile transferi konusunda anlaştık. Torres sakatlanınca Mourinho bırakmaktan vazgeçti" dedi.
23.01.2014 Futbol
'Ligdeki durumu düzeltebiliriz'
'Ligdeki durumu düzeltebiliriz' Trabzonspor ’un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, ligde vasat durumda olduklarını ama bu durumu düzeltebileceklerini, Avrupa Ligi’nde ise tarih yazdıklarını söyledi.
19.01.2014 Futbol
Akçay'ın gönlü Kallström'de
Akçay'ın gönlü Kallström'de Trabzon'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay forvetin yanı sıra orta sahaya Kim Kallström'ü de istiyor.
17.01.2014 Süper Lig
Adım adım Trabzon'a!
Adım adım Trabzon'a! Trabzonspor, yerli oyuncu transferinde Galatasaray'da forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş'u kadrosuna katmak üzere...
13.01.2014 Futbol
Kayserispor bombayı patlatıyor!
Kayserispor bombayı patlatıyor! İtalyan basınına göre Kayserispor, Maxi Lopez için kulübü Catania ile anlaşmaya vardı.
22.08.2013 Süper Lig
Avrupa'ya damgasını vurdu
Avrupa'ya damgasını vurdu Necati Ateş,Avrupa'da ara transfer döneminin en verimli 5 transferinden biri oldu.
2.04.2012 Futbol
Aslan’a Maxi’mum takviye
Aslan’a Maxi’mum takviye Baros’un sakatlanmasının ardından arayışa giren G.Saray, Maxi Lopez için girişimlere başladı
19.01.2012 Futbol
'Maxi'mum ihanet!
'Maxi'mum ihanet! Catania'nın Arjantinli golcüsü Maxi Lopez'in, seksi eşi Wanda Nara'nın ihanetine uğradığı iddia edildi
19.10.2010 Magazin
Avrupa kulüpleri yıldızları kaptı!
Avrupa kulüpleri yıldızları kaptı! Avrupa kulüpleri ara dönemi fırsat bilerek dünya yıldızlarını kaptı.
1.02.2010 Futbol
Kısa... Kısa...
Kısa... Kısa... Voleybol Federasyonu Başkan adaylarından Mete Döğüşcü "Ligden küme düşmenin kaldırılması voleybol sporuna ihanet anlamına gelir. Diğer adayların bu vaadle dolaşmasını yadırgıyorum" dedi. Döğüşcü Türkiye'nin her noktasına ulaşarak voleybol sporunu yaygınlaştıracaklarını ifade ederek, plaj voleybol ligi kurarak bu hızla büyüyen spora daha ciddi eğileceklerini belirtti
28.01.2005 Futbol
Adli tıptan şarkıcılığa
Adli tıptan şarkıcılığa Asıl mesleği adli tıp uzmanlığı olan Sevtuğ Kasapbaşoğlu, dört şarkıdan oluşan ilk maxi single’ını çıkarttı...
6.11.2015 Magazin
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları FIFA, 2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek 32 takımın nihai kadrosunu onadı
5.06.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Maxi Lopez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maxi lopez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.